Çocuk zaten babasini kızdırmamak için uğraşıyor. Eşim sen yokken böyle davranmıyor bana diyor ne dersem yapıyor diyor. Tabiki yapar cocukta hep bi babam kızcak mi korkusu var ye dediğini yiyor yapma derse yapmıyor. O da bu yaptığını marifet gibi anlatıyor beni dinliyor bak bana simaramiyor diye.
Kocanız sizi korkunç bir şekilde manipüle ederek yönlendiriyor ve aynı şeyi şimdi kızınıza yapmaya başlamış. İğrenç biri ya.Terapi aldım 5 6 seans ama eşinizin de gelmesi gerekiyor dedi eşim de bende sorun yok sorun sende diyor. Ben paranoyakmışım. Çocuğu çok şımartıyormusum. İlerde tepemize çıkar bu çocuk diyor. O zman suçlusu sensin diyor.
ya benim eşimde biraz öyle çocuğumuz olmadığı halde duvara çivi çaktırmaz, koltukları sürttürmez parke çizilir diyeHayır sever tabiki. Ama ev ve eşya söz konusu olunca böyle oluyor
Gercekten bilemiyorum eşime laf anlatmak çok zor çocuk senin yüzünden böyle şımarık oldu diyip çıkıyor işin icinden. Bağırarak mi eğitim verilir peki diyorum. Gerekirse evet diyor. Bazen deli gibi davranıyor. Bazen de çok seviyor tabiki öpüyor kokluyor kitap okuyor ama çocuk Bazen de yanına gitmek istemiyor. Onun suçunu da bana atıyor. Senin bana davranışların yüzünden yanıma gelmiyor diyor
Eşiniz başak burcu muEşimde bende bankada memuruz. Destek almıyor kendinde sorun görmüyor. Eşyaları hor mu kullanalım diyor. Sert tepki veriyorum yapma diyorum kızıyorum. Tmam karismicam diyor sonra yine aynı
Eşiniz hiç sevmediğim tarzda birisi ama siz de haklı değilsiniz. Çocuk neden koltukta yiyip içsin ki çok saçma. Neden durduk yere koltuk kirlensin? Yemek yeme içme yeri masadir bunu öğretmeniz lazım, misafirlikte disarda bir yerde de yerken sizi zorlar bu durum. Ayrıca süt dediğiniz şeyin de bir faydası yok artık tadını sever içer neyse de fayda için içilmesi gereksiz,bir sürü yeni araştırmalar var bu konuda. Eşinizle bu kadar bambaşka insanlar olarak çocuk büyütme kararı almanız çok ilginç geldi, işin bir eği savaşına döneceği adamın karakterinden belliymiş bence.
Olay döktü diye çocuğa bağırmak değil. Baştan masada oturup yemesi. O zaman dökerse masaya döker. Böyle bir çocuk yetiştirme sevmiyorum, baska yerde de elinde yemek geziyorlar yerlere döküyorlar babasının evi gibi. Baştan güzel güzel nerde ne yapılır öğretilse zaten tatsızlık da bağırıp cagirma da olmaz. Yoksa kimsenin gelip oh iyi ki bağırmış diyeceğini sanmıyorum zaten.Döktüyse de döktü ne olacak Allah aşkına dünyanın sonu muböyle bir şey içinparmak kadar çocuğa bağırılır mı adam net psikopat. Çok yazık o çocuğa muhtemelen ilerde ezik , pasif ve özgüvensiz bir insan olacak.
İşte sana bakınca anlıyoruz ki o yöntem yanlışmış deseydinizOnun zamanında çocuk böyle yetişmezmis öyle diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?