• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle oğlum yüzünden tartıştık

Esim geldi barisalim dedi.uzatmayalim dedi.uzlasmaktan yana Oldugunu soledi.pc basinda rahatsiz oldugu icin uyarma ihtiyaci hissetmis.asiri tepki verdigimi hemen parladigimi soledi genelde boleyimdir biraz kabul ..hatam varsa sadece o.onu da anneligin verdigi sorumluluklara,uykusuz gecelere ve biraz bunalimli bir donem gecirmeme bagliyorum.empati yapmasini soledim.ama dizi olayina takigim hala her tartismada soluyo bunu ve anlam veremiyirum dizilerin heyin yikadigini soluyor hakli olabilir ama konuyla ne alakasi var. asagilanmis hissediyorum sanki ben iki lafi bi araya getiremezmisim gibi.bu ve bunun gibi sacma hicbir gecerliligi olmayan laflar agrima gidiyor.uzatmak istemesemde uzuyor affedesim gelmiyor.

Kizlar benim bu asiri patlamalarima cozum bulmam lazim bildiginiz bir yontem vs yokmu adet oncesi resmen vampir oluyorum ota bka agliyorum o derece panikatak var bende onunda etkisi var bu durum cocugumada yansiyorbitki cayi iciyorum ilac demeyin kullandim kullaniyorumda donem donem.ah su sendromlar :((

dönemsel tepkileriniz abartılı ve kuruyorsunuz biraz. sakin olun eşinizin de çocuğu . o alıp gidince siz yatın hem o ilgilenip enerjisini alsın çocuğun . arada yorulunca ona devredin . ama gerçekten dönemsel alınganlığınız var :)

Esim geldi barisalim dedi.uzatmayalim dedi.uzlasmaktan yana Oldugunu soledi.pc basinda rahatsiz oldugu icin uyarma ihtiyaci hissetmis.asiri tepki verdigimi hemen parladigimi soledi genelde boleyimdir biraz kabul ..hatam varsa sadece o.onu da anneligin verdigi sorumluluklara,uykusuz gecelere ve biraz bunalimli bir donem gecirmeme bagliyorum.empati yapmasini soledim.ama dizi olayina takigim hala her tartismada soluyo bunu ve anlam veremiyirum dizilerin heyin yikadigini soluyor hakli olabilir ama konuyla ne alakasi var. asagilanmis hissediyorum sanki ben iki lafi bi araya getiremezmisim gibi.bu ve bunun gibi sacma hicbir gecerliligi olmayan laflar agrima gidiyor.uzatmak istemesemde uzuyor affedesim gelmiyor.
diziler gerçek hayat gibi değiller . senaryo gereği orda durduk yere en ufak tartışmada boşanalım lafı geçiyor. belki eşiniz aklınıza bu kelimenin gelişini ona bağlıyordur . normalde evlilikte zikredilmez. korkar insan söylemeye.diziler hepimizi etkiliyor ama . bunu izleyen herkesin kabul etmesi lazım . dizi ,film, kitap .. neyle ilgilenirsen o seni etkiliyor . toplumda da görüyoruz mesela küçücük çocuklar direkt dizi karekterlerinin kopyası konuşuyorlar hemen trend oluyor . tabi onlar daha çok etkileniyorlar .

Oğlun süt içmeyi kestiğinde yani 5/6 ay sonra bir psikologa git ve sakinleştirici ilaç al . Hersey düzelir

Ben senı haklı bulamadım esınde haklı degıl ama sen baslatmıssın agır lafları o devamını getırmıs bır kere sen bagrdın o da geldı bagırma saat kac dedı snra cocuga bagrma tramva olusturacaksın dedı buraya kadar normal seyler pekı senın cevabın ne olmus "sana ne oluyor karşıyosun" olmıs neden karısmasın o cocuk ıkınızın onunda karısmaya hakkı var ha bebegı cekıp almaya calısmalar falan onun hatası bunlarda tramva yapabılır haklısın ama bsanmayı laf edecek kadar da abartılacak bı durum yok ... sonuc olarak aılecek tuhafsınız

Benim kizim cok uslu bir bebekti ama oglum cok zordu bizi bitirdi diyebilirim.geceler boyu aglardi ve onun stresi anne babaya da yansiyor ister istemez tartismalar cikiyor.cocugunuz zor bir cocuksa stres yapiyor okabilirsiniz.gerci esin de direk suclamis seni ama sen de bosanma lafini agzina almissin gerek yok.inan buyusun rahatlayin bu kadar tartismazsiniz cocukla ilgili konularda

Back