Eşimle küsüz

erll

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
65
30
Merhaba kizlar size bir şey danişmak istiyorum lütfen yardım edin eşimle neredeyse 1 aydır küsüz hiçbir şekilde ben yanaşmak istemiyorum çünkü her seferinde ben alttan alıyorum bıktım bu durumdan ama beni hiç arzulamiyor cinsel olarak normalde de hiç o başlatmaz iliskiyi hep ben başlatırım onu çok arzuluyorum ne yapsam da ben yakınlaşmadan o bana yakınlaşsa lütfen yardım

Cinsellik olsun mu istiyorsun gelsin özür diledim hatalarini görsün öyle barışmak istesin mi istiyosun

Merhaba kizlar size bir şey danişmak istiyorum lütfen yardım edin eşimle neredeyse 1 aydır küsüz hiçbir şekilde ben yanaşmak istemiyorum çünkü her seferinde ben alttan alıyorum bıktım bu durumdan ama beni hiç arzulamiyor cinsel olarak normalde de hiç o başlatmaz iliskiyi hep ben başlatırım onu çok arzuluyorum ne yapsam da ben yakınlaşmadan o bana yakınlaşsa lütfen yardım
Bende inadım eşim gelir genelde küslük durumlarında. Amaaaaa 1 ay nedir?? Oturup karşılıklı konuşmalısınız. Cinsellik her zaman vardır ama saygı sevgi biter böyle.

Aslında küslükten ziyade önce ben sarılırım yatakta öyle başlatır o 7 yıllık evliyim ben bu konuda şikayetci oldugumdada bana ne diyor biliyor musunuz önce başlatan sen olursan istekli olursan daha iyi ben başlatirsam isteksiz olabilirsin pek bir anlamı yok diyor hiç mantıklı değil

Ben cinsellikten önce oturur düşünürdüm, 1 ay olmuş hala konuşmamışız, bu kadar mı çabuk tükettik birşeyleri diye…
Kesinlikle yani aslında cinsellik ikinci planda ama hep başlatan ben olduğum için artık gına geldi

1 ay küslük çok fazla hiç normal değil eşler arasında🙄 2 saat bile fazla soğukluk olabilir ama aynı evde konuşmadan nasıl yapıyorsunuz eşiniz ne burcu bu arada?
Yani şöyle anlatayım mecburi konuşmalar olmadıkça konuşmuyoruz

Ben eskiden öyleydim canım o kadar da duygusal bir eş yok ki senin gibi yapayım
Yani benim tek silahım cinsellik eşim çok düşkün bir kavga olunca mutlaka o iş sayesinde barisiliyo bittikten sonra da sorunlar çözüme kavuşur 5 senedir.aynidr bizim senin eşin cinsellikle arası olmadığı için daha zor çocuk yokmu

Yani sorun sadece cinsellik değil kendini birşey sanıyor sanki ben onu o hale getirmiş olabilirim herşeyi alttan alıyorum sarılıyorum konuşuyorum şakslaşıyorum değmez küsmeye diyorum bakıyorum karşımdaki insan öyle olmuyor hep benden bekle bekle gerçekten artık sıkıldım

X