- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
Eşiniz çok bencilce davranıyor..
Siz onun için fedakarlık yapıyorsanız , oda sizin için yapmak zorunda bence..
Düzeltme yapıyım son mesajını şimdi okudum
Eşinizin hala çok bencil olduğunu düşünüyorum
Ağlamakla ancak ikna edebilmişsiniz..
aaa çok sevindiiiimmm kaydirigubbakcemile2
ama şartlar neymiş merak ettim CADIARZU
söylemedimi
Anladığım kadarıyla sorun hallolmuşa benziyor. :lepi: Ama ufak bi hatırlatma yapmak istedim canım, madem ki eşinizle barıştınız o halde eşinin evde istenmeyen damat olmasına izin verme.
Burada senin tavrın çok önemli. Eğer sen eşine laf ettirmezsen ve babanın sana danıştığı kararlarda eşini de göz önünde bulundurursan, zamanla baban da kabul eder onu... Evlilik zaten böyle bi şey...
Benim ailem de evlenirken hiç istememişlerdi. Hatta tavır koydular... Ama ben hiç kimseye laf ettirmedim.
Hatta gün geldi eşimle çok kavgalı olduğumuz durumlar oldu. Öyle zamanlarda bile kötü konuşmalarına izin vermedim. Zamanla alıştılar, hatta şimdi çok seviyorlar...
Eşinin gitmek istememesini çok iyi anlıyorum. Çünkü bi tarafta istenmeyen şahıs olmak, ya da kaaale alınmamak, önemsenmemek çok kötü bi his...
Sanırım ben de aynı tepkiyi verebilirdim, hele de damatsam... Yinede bak eşin seni çok seviyomuş ki senin için geliyo....:içelim:
arkadaşlar, sabahtan beri bu konu üzerine konuşup durduk eşimle..ben bir de hastayım, zaten herşeye ağlıyorum, duygusalım...bu durumda aklıma herşey geldi....babamın mart ayında rezervasyon yaptırması gerek, dün annem bizdeydi o zaman söyledi bunu....eşimde ben gelmek istemiyorum diyince zaten sen beni bu yaz da tatile götürmedin, sittin sene götüremezsin dedim..buna da çok bozuldu...benim babam bana çok düşkün...hep birlikte olduğumuz zamanlarda birşey olduğunda hep bana sorar, eşimi pek dikkate almaz...zaten başında da etmediğini bırakmadı eşime, vermem de vermem diye....
onu da anlamaya çalıştım ama benim başıma böyle birşey gelse, ben eşimin hatrına giderdim, 10 gün ne olacak ki derdim....beni sevmiyor diye bile düşündüm, hele ayrı git deyince çok şaşırdım, 1 saat bile ayrı kalınca, ben evdeyken bile nerdesin, nerdesin, ne yapıyorsun diye arayıp soran adam beni nasıl antalyaya tek başına gönderir, nasıl bir sorunmuş ki bu dedim kendi kendime.....
bir de annem olayı var, biz gitmezsek gidemeyecek tatile....nasıl da heveslenmişti dün....onu da alalım gidelim demedi hiç...
ben de ağladım, zırladım hatta biraz....sonunda sen mutlu olacaksan gidelim ama bazı şartlarım var dedi, sonra işe gitti....ben de kaldım evde, temizlik yapıp kimyasallarla kafa bulcamdelikafadulden
bir de benim kredi kartı limitim dolduğu için bana kartını bıraktı, git alışveriş yap dedi....ne oluyor ya, sevgiye boğuldum bir anda....
ferza arkadaşıma katılıyorum bir erkek için kaale alınmamak daha içerleyici bir durumdur. aynı yönden kendin baksan kayınvaliden sen yokmuşsun gibi eşine sorsa herşeyi veya ikisi karar verse buraya gideceğiz haydi dese sende içerlersin. bence eşini babana karşı yumuşatmak senin elinde babana bunu bi şekilde anlatman lazım öyle böyle eşim oldu dönüşü yok ben ne isem onuda ben bil babacım desen hatta ortak sevdikleri bir muhabbette onları karşılaştırsan ortam oluştursan eşinde yumuşar babacığına karşı. bu tatil senin için bir şans olabilir. hem güzel bir tatil hemde mutlu bir aile olur ne güzel olur. bebiş yok anladığım kadarıyla yoksa tatilde bul bir bebiş ver kucağına babacığının bak baba torununda böle olacak de falan ne bilim iyice kavrar artık senin başka birine ait olduğunu seninde bir yuvan kocan olduğunu eşin de o ortamda sevinir bebiş olacağını düşününce. ne bilim arkadaşım yuvayı kurmak çok zor ama dağıtmak çok kolay bir şekilde çabalamak gerekiyor Allah yardımcın olsun.
aay canım benim
daha yen okudum yazını çözülmesine sevindm.......
kaybetmekten yen kurtulmuş seni
el üstünde tutusun öpsün başına koysun benim meslketaşımı dmi canım ama.........
:)delikafadulden:lepi:
canım bence şimdi her dediğine hee hee de.
tatile gidinceye kadar güzel sözle tatlı dille 10 kere ikna edersin onu.
antalyaya da sadece onla beraber tatil yapmak için gittiğine,
bunun için sabırsızlandığına ,heyecanlandığına şahit olsun.
bunu hissettir bu süre zarfında.
ne güzel beraber tatil yapmak için bir şans doğdu bize de.
gerisini ne önemse ne de önemsettir.
oraya gidince de yüzün gülsün hep.mutlu olduğunu anlasın onu da mutlu etmeye çalış.
merak etme ailenin veya babanın orda olması bi süre sonra eşini de germeyecek.
terzi kendi söküğünü dikemez ya..sabah ağladım zırladım, öğlen bir öğrencim arıyor...sorunu var ve ağlıyor, ona dedim ki sorunlarını ağlayarak çözemezsin :roflol:sonra kendi kendime güldüm valla....sabah ağlayan kimdi dedim...neyse şimdilik sorun yok bakalım...
zaten tatile gidilirse çok dikkatli olmak zorundayım..onu gerecek birşey olmasın diye...tatil mi işkence mi daha başı böyleyse sonunu düşünemiyorum...ama iş yine bana düşüyor...
Canım eğer çözüldüyse sevindim...
Ama şartları nelermiş???
Bende merak ettim doğrusu........
şartlarını henüz açık açık konuşmadık sırnaşık şey ama az çok tahmin edebiliyorum...babana bağlı kalmayalım....kendi isteklerimizi yapalım diyecek ama zaten babam tatilde kimseye karışmaz..o da tek takılır çünkü....
İyi o zaman sorun yok artık....
Ama sen babanla konuşsan eşine biraz daha sıcak olsa.
Seninle ilgilenmesi güzel. Ama birazda onunla alakalı olsa. Belki eşin yumuşar....
ne güzel bu eşin tarafından atılmış güzel bi adım inşallah arkası kesilmez...bu tatil çok iyi gelecek görürsün bizde ayrılıktan sonra eşimle tatile çıkmıştık son gün dışında çok güzel geçmişti darısı sizin başınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?