- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
Eşiniz çok bencilce davranıyor..
Siz onun için fedakarlık yapıyorsanız , oda sizin için yapmak zorunda bence..
Düzeltme yapıyım son mesajını şimdi okudum
Eşinizin hala çok bencil olduğunu düşünüyorum
Ağlamakla ancak ikna edebilmişsiniz..
bencillik konusunda birşey diyemiyorum, çünkü bencil davranışları oluyor ama konuşa konuşa çözülüyor,bir de aslan burcu, tüm özellikleri taşıyor..hep ben hep ben diyor....ağlamakla ikna ettim sayılamaz çünkü konuşupta ikna edebilirdim ama konuşurken ağlıyorum, bu aralar çok hassasım....yani birden ağlamaya başlayan bendim konuşurken..ama ağlamam da etkili oldu, ağlamaya dayanamaz...
aaa çok sevindiiiimmm kaydirigubbakcemile2
ama şartlar neymiş merak ettim CADIARZU
söylemedimi
şartları ne olabilir, bana sormadan bir yere gidilmeyecek, birlikte zaman geçireceğiz...ben herkese uymak zorunda değilim...biz ikimiz takılacağız gibi şeyler...
Anladığım kadarıyla sorun hallolmuşa benziyor. :lepi: Ama ufak bi hatırlatma yapmak istedim canım, madem ki eşinizle barıştınız o halde eşinin evde istenmeyen damat olmasına izin verme.
Burada senin tavrın çok önemli. Eğer sen eşine laf ettirmezsen ve babanın sana danıştığı kararlarda eşini de göz önünde bulundurursan, zamanla baban da kabul eder onu... Evlilik zaten böyle bi şey...
Benim ailem de evlenirken hiç istememişlerdi. Hatta tavır koydular... Ama ben hiç kimseye laf ettirmedim.
Hatta gün geldi eşimle çok kavgalı olduğumuz durumlar oldu. Öyle zamanlarda bile kötü konuşmalarına izin vermedim. Zamanla alıştılar, hatta şimdi çok seviyorlar...
Eşinin gitmek istememesini çok iyi anlıyorum. Çünkü bi tarafta istenmeyen şahıs olmak, ya da kaaale alınmamak, önemsenmemek çok kötü bi his...
Sanırım ben de aynı tepkiyi verebilirdim, hele de damatsam... Yinede bak eşin seni çok seviyomuş ki senin için geliyo....:içelim:
eşim istenmeyen damat değil canım, başta çok sorun oldu ama nikahtan sonra hemen bağırlarına bastılar, sonuçta beni seviyorlar ama babamın yapısı biraz farklı....bana hala evlenmemişim gibi de davranabiliyor, eşimi fazla önemsemiyormuş gibi davranabiliyor ama bunun istenmeyen damatlıkla ilgisi yok...abimin eşine de bazen istenmeden öyle davranabiliyor...ama biz kabul ettik babamı, eşim fazla alışamadığı için yanlış anlayabiliyor, bir de önceki olayların etkisiyle tavır gibi algılıyor...