- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
arkadaşlar, sabahtan beri bu konu üzerine konuşup durduk eşimle..ben bir de hastayım, zaten herşeye ağlıyorum, duygusalım...bu durumda aklıma herşey geldi....babamın mart ayında rezervasyon yaptırması gerek, dün annem bizdeydi o zaman söyledi bunu....eşimde ben gelmek istemiyorum diyince zaten sen beni bu yaz da tatile götürmedin, sittin sene götüremezsin dedim..buna da çok bozuldu...benim babam bana çok düşkün...hep birlikte olduğumuz zamanlarda birşey olduğunda hep bana sorar, eşimi pek dikkate almaz...zaten başında da etmediğini bırakmadı eşime, vermem de vermem diye....
onu da anlamaya çalıştım ama benim başıma böyle birşey gelse, ben eşimin hatrına giderdim, 10 gün ne olacak ki derdim....beni sevmiyor diye bile düşündüm, hele ayrı git deyince çok şaşırdım, 1 saat bile ayrı kalınca, ben evdeyken bile nerdesin, nerdesin, ne yapıyorsun diye arayıp soran adam beni nasıl antalyaya tek başına gönderir, nasıl bir sorunmuş ki bu dedim kendi kendime.....
bir de annem olayı var, biz gitmezsek gidemeyecek tatile....nasıl da heveslenmişti dün....onu da alalım gidelim demedi hiç...
ben de ağladım, zırladım hatta biraz....sonunda sen mutlu olacaksan gidelim ama bazı şartlarım var dedi, sonra işe gitti....ben de kaldım evde, temizlik yapıp kimyasallarla kafa bulcamdelikafadulden
bir de benim kredi kartı limitim dolduğu için bana kartını bıraktı, git alışveriş yap dedi....ne oluyor ya, sevgiye boğuldum bir anda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?