• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle konuşamıyorum ..

mutsuzanne2952

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
10
9
1
31
4 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlumuz var ne zaman konuşsam sohbet etsem sürekli beni tersliyor yorgunum diyor çok konuşuyorsun diyor beni tersliyor sürekli elinde telefon vakit geçiriyor çocukla ilgilen desem yorgunum diyor 10 dakika ilgileniyor ve sıkılıyor ya maç izliyor ya film ya tek vakit geçiriyor artık sıkıldım bu durumdan evde ya çocukla ilgileniyorum ya tek vakit geçiriyorum

Gene evlilik oturmadan doğmuş bir çocuk, aile bilincine varamamış bir erkek ve mutsuz bir kadın.
Orada kalmanızın tek nedeni, maddi yönden kendinize ve çocuğa yetemeyecek olmanız mı?
Çünkü muhtemelen eşiniz başka hiçbir işe yaramıyor.

4 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlumuz var ne zaman konuşsam sohbet etsem sürekli beni tersliyor yorgunum diyor çok konuşuyorsun diyor beni tersliyor sürekli elinde telefon vakit geçiriyor çocukla ilgilen desem yorgunum diyor 10 dakika ilgileniyor ve sıkılıyor ya maç izliyor ya film ya tek vakit geçiriyor artık sıkıldım bu durumdan evde ya çocukla ilgileniyorum ya tek vakit geçiriyorum
Bu adamın sevgisinden şüpheniz yok demek.
Ne diyelim.

Evlenmeden önce nasıldı?
Mükemmel denilen bir erkek modeliydi ve çoook uzun yıllar görüştük ilk aşkım hayatıma giren ilk ve tek erkekti. Bende omun hayatında tek insandım.. o kadar komik esprili bir insan ki. Arkadaş ortamında çok konuşkan ve sohbetli biri bana karşı niye böyle oldu evlilikten sonra anlamıyorum bende mi acaba sorum gerçekten çok mu konuşuyorum herşeyi kafama çok takıyorum

Mükemmel denilen bir erkek modeliydi ve çoook uzun yıllar görüştük ilk aşkım hayatıma giren ilk ve tek erkekti. Bende omun hayatında tek insandım.. o kadar komik esprili bir insan ki. Arkadaş ortamında çok konuşkan ve sohbetli biri bana karşı niye böyle oldu evlilikten sonra anlamıyorum bende mi acaba sorum gerçekten çok mu konuşuyorum herşeyi kafama çok takıyorum
Arkadaşlarına karşı hala esprili komik size karşı soğuksa hala nasıl sevgisinden suphe etmiyorum diyorsunuz anlam veremedim

Arkadaşlarına karşı hala esprili komik size karşı soğuksa hala nasıl sevgisinden suphe etmiyorum diyorsunuz anlam veremedim
Zaman zaman Bana hala aynı 10 yıl önceki sevgi dolu gözle bakıyor tabi ki iyi zamanlarımızda var gönlümüde alıyor ama genel olarak monoton bir hayat genel olarak hep aynı şeyler

Eşinizin sizi sevmedigini düşünmeniz için sanırım size şiddet uygulaması gerekiyor. Farkindamısınoz bilmem ama sizi yok sayarak görmezden gelerek zaten psikolojik şiddet uyguluyor.

sende onunla ilgilenme adama bak

Arkadaşım şuan aynı durumda. Ekstra olarak onun eşi arkadaşlarıyla sabaha kadar okey oynamaya da gidiyor. Demek ki yıllar da geçse böyle olacak. Şuan çok üzüldüm. Hiç haketmiyor kadınlar bunu. O da evlendikten 6 ay sonra hamile kaldı.

Gene evlilik oturmadan doğmuş bir çocuk, aile bilincine varamamış bir erkek ve mutsuz bir kadın.
Orada kalmanızın tek nedeni, maddi yönden kendinize ve çocuğa yetemeyecek olmanız mı?
Çünkü muhtemelen eşiniz başka hiçbir işe yaramıyor.
Eşimi seviyorum çok iyi bir baba bana ve çocuğuna düşkün ama bazı şeyler bir süre sonra monotonluğa dönüyor yani her gün ilgi beklemek sanki onların gözünde yersiz birşey gerek olmayan birşey gibi bu arada çalışmam gerekse işe girip çalışabilecek durumda bir insanım yani ona bağımlı değilim

Back