- 29 Şubat 2024
- 57
- -8
- 26
- Konu Sahibi kivircikhanim
Herkese merhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat eşim arkadaşları konusunda çok hassas. Yaklaşık 9-10 gün önce bana emrivaki yaparak bir arkadaşının eşiyle beraber bize geleceğini söyledi. Ben de onları istemediğimi fakat yine de kendisi istediği için daha müsait bir zamanda ağırlayabileceğimizi söyledim. Fakat eşim planı iptal etmedi. Onlar geleceği vakit ben evden çıktım. Onlar da 1 saat oturup gitmişler. Sorun şu ki benim sürekli çocuk gibi şakalaşan, sırnaşan eşim o gün başka birine döndü. Kavga ediyorduk ama 2-3 gün sürüyordu. Bana dokunmadan duramıyordu. 10 gündür bana dokunmuyor. Mecbur olmadıkça konuşmuyor. Arkadaş gibiyiz. Yaklaşıyorum. Seni istiyorum diyorum. Fazlaca istekli biriyim. Bu eşimin de hoşuna giderdi. Fakat şu an her yolu denememe rağmen karşılık alamıyorum. Kendimi berbat hissediyorum. Ne yapmam lazım?
GÜNCELLEME: Arkadaşlar sitede yeni olduğum için olayları yumuşatarak anlattım. Evden ben gitmedim. Eşim git deyince çıktım. 10 gündür kendisi hiç konuşmadığı için psikolojik olarak kendimi kötü hissettim ve konuşmaya çalıştım. Kırdı döktü. Yani kısa ve öz anlatayım derken yanlış anlaşıldı durum.
GÜNCELLEME: Arkadaşlar sitede yeni olduğum için olayları yumuşatarak anlattım. Evden ben gitmedim. Eşim git deyince çıktım. 10 gündür kendisi hiç konuşmadığı için psikolojik olarak kendimi kötü hissettim ve konuşmaya çalıştım. Kırdı döktü. Yani kısa ve öz anlatayım derken yanlış anlaşıldı durum.
Son düzenleme: