• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle kavga ettim sizce Kim hakli

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
28
1 aydir calismaya basladim Ben sabahlari Esim geceleri calisiyor bi cocugumuz var krese gidiyor
Ve o kadar kötü kavgalar ediyoruzki Gerci hep böyleydi Bana hasta oldugumu söyluyor
Sebep su hic aile gunumuz Yok bize zaman ayirdigi hic Yok zaten 1-2 Saat firsat bulsa hemen arkadaslarina kosan bi cins bugun erken geldim Eve o Gece calistigi icin gunduz yatiyor Saat 2 gibi Eve geldim Insan derki bi kac Saat esimle zaman geciriym direk Bana dedigi sey Benim bi kac Saat isim var disari cikacam isin ne diorum isim var cevaba bak !!!!!
Bende kizdim bagirdim cagirdim bosanmak istiyorum senden Yeter diye daha Cok sebepler var Bana tek dedigi sey bosancaz Dogru zamani bekliyorum diyor Bu ne demek ve kavga cikarmad hakli degilmiyim Ya Bu adamin hic mi umrunda degil birbirimizi görmememiz

Ama böyle kavgamiz bastan beri vardi Yani bize zaman ayirmak istememsi ve Bundan rahatsiz olmamasi..

1 aydir calismaya basladim Ben sabahlari Esim geceleri calisiyor bi cocugumuz var krese gidiyor
Ve o kadar kötü kavgalar ediyoruzki Gerci hep böyleydi Bana hasta oldugumu söyluyor
Sebep su hic aile gunumuz Yok bize zaman ayirdigi hic Yok zaten 1-2 Saat firsat bulsa hemen arkadaslarina kosan bi cins bugun erken geldim Eve o Gece calistigi icin gunduz yatiyor Saat 2 gibi Eve geldim Insan derki bi kac Saat esimle zaman geciriym direk Bana dedigi sey Benim bi kac Saat isim var disari cikacam isin ne diorum isim var cevaba bak !!!!!
Bende kizdim bagirdim cagirdim bosanmak istiyorum senden Yeter diye daha Cok sebepler var Bana tek dedigi sey bosancaz Dogru zamani bekliyorum diyor Bu ne demek ve kavga cikarmad hakli degilmiyim Ya Bu adamin hic mi umrunda degil birbirimizi görmememiz
Haklısın böyle evlilik olmaz,her boş zamanında baskalarına kosup ailesine zaman ayırmazsa sıkıntılı

Eşin kafasında çoktan bitirmiş bu evliliği bence sen önce davran madem oda istemiyor.

bi işler karıştırıyo o bence. istediği kadar gececi olsun. bi adam bulup buluşturur oynaşmak için zaman bulur.
sen bu konuyu bi takip et bakalım. ne işleri varmış.

Bende sordum bildigim bisey var diyor

Siz harekete geçin hazırlıksız yakalansın o zaman.
Borcunuz mu var? Siz çalışırken onu mu ödüyor?
Çocuk kaç yaşında?
Böyle evlilik olmaz ki ama. Çoktan bitmiş bazı şeyler..

Kim haklı başlıklı konular ne kadar gereksiz, haklı olmak neyi değiştiriyor ki?
Hem başlıkla alakasız olmuş konu,
Haklı olmakla ne alakası var,
Aklı sıra sizi bu tehditlerle susturmak istiyor,
Ben keyfime bakacam sen de sus diyor,
Ya susun ya da radikal bir değişikilik yapın
Adam boşanma tehdidiyle susturmaya kalkıyor
Hem ayranım dökülmesin hem .....
Bu düzene isyanınız varsa kökten değişiklik en iyisi olur,
Yoksa hak hukuk burada aranmaz, aransa da bi işe yaramaz.

Biraz para biriktir. Yani bosandiktan snr seni uzun zaman idare edecek kadar olsun. Bu süre içinde dikkt et ev araba arsa vs bişey varsa elden cikarmsn. Yada başkasının üstüne yapmasn zamanı var dediğine göre planları var.

Back
X