Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimle kavga ettim sizce Kim hakli
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Şubat 2018
- 808
- 975
- 23
- 38
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 25 Mart 2013
- 131
- 176
- 103
Haklısın, ama haklı olmakla eline bir şey geçmiyor. Haklı olma mutlu ol. Bu mutluluk boşanmaktan geçecekse de oturup iki medeni insan gibi konuşun neyi bekliyormuş boşanmak için bunu öğren. Olmadı sen dava aç.1 aydir calismaya basladim Ben sabahlari Esim geceleri calisiyor bi cocugumuz var krese gidiyor
Ve o kadar kötü kavgalar ediyoruzki Gerci hep böyleydi Bana hasta oldugumu söyluyor
Sebep su hic aile gunumuz Yok bize zaman ayirdigi hic Yok zaten 1-2 Saat firsat bulsa hemen arkadaslarina kosan bi cins bugun erken geldim Eve o Gece calistigi icin gunduz yatiyor Saat 2 gibi Eve geldim Insan derki bi kac Saat esimle zaman geciriym direk Bana dedigi sey Benim bi kac Saat isim var disari cikacam isin ne diorum isim var cevaba bak !!!!!
Bende kizdim bagirdim cagirdim bosanmak istiyorum senden Yeter diye daha Cok sebepler var Bana tek dedigi sey bosancaz Dogru zamani bekliyorum diyor Bu ne demek ve kavga cikarmad hakli degilmiyim Ya Bu adamin hic mi umrunda degil birbirimizi görmememiz
- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 31
Benim esim yirmi yili askindir her kavgamizda bosanalim der ama hala evliyiz:)) O dediginiz kisiden kisiye degisir.Bence konu sahibi ya oyle kabul edecek,edemiyorsa radikal bir karar verip kendisi bosayacak,yoksa bir omur boyle gidecek ve gencligine yazik olacak benim gibi(Bir erkek bosanacagim diyorsa bitmistir. Kadın gibi degiller erkekler. Kolay kolay bosanma lafini ağızlarına almazlar ve düzenleri bozulsun istemezler. Gerekli önlemlerinizi alın bence.
İstisna
İstisnalar her zaman vardır. Her kavgada boşanmaktan bahsediyorsa arsiz olmuş artik. Eşin her defasında bosanmakt bahsetmesi çok ağır bir şey. Siz nasıl dayaniyorsunuz.Benim esim yirmi yili askindir her kavgamizda bosanalim der ama hala evliyiz:)) O dediginiz kisiden kisiye degisir.Bence konu sahibi ya oyle kabul edecek,edemiyorsa radikal bir karar verip kendisi bosayacak,yoksa bir omur boyle gidecek ve gencligine yazik olacak benim gibi(
- 23 Mart 2015
- 5.707
- 12.016
- 248
Onca yillik evlilikten sonra dedigini kayle almayip duymamaga calisarak:) Yol yakinken donmek daha kolay oluyor. Ikimizde birbirimize sagladigimiz bazi konforlardan dolayi bosanmak istiyoruz ama bir turlu eylemi gerceklestiremedik,uzun yillar cok emek verdigimiz icin sanirsam(İstisna
İstisnalar her zaman vardır. Her kavgada boşanmaktan bahsediyorsa arsiz olmuş artik. Eşin her defasında bosanmakt bahsetmesi çok ağır bir şey. Siz nasıl dayaniyorsunuz.
- 4 Eylül 2018
- 814
- 1.306
- 28
- 17 Eylül 2018
- 192
- 173
- 18
- 68
Boşanacağı olsa hemen uygulardı sana sadece gözdağı vermek için konuşmuş Adamlar 2ci yi elde etmeden 1 çi bırakacak kadar güçlü değildir illaki çerini çöpünü yaptıracak birini bulmadan boşanamazlar parazit gibi seni son kanına kadar emerler sonrasında sen onu atarsan ancak kurtulursun1 aydir calismaya basladim Ben sabahlari Esim geceleri calisiyor bi cocugumuz var krese gidiyor
Ve o kadar kötü kavgalar ediyoruzki Gerci hep böyleydi Bana hasta oldugumu söyluyor
Sebep su hic aile gunumuz Yok bize zaman ayirdigi hic Yok zaten 1-2 Saat firsat bulsa hemen arkadaslarina kosan bi cins bugun erken geldim Eve o Gece calistigi icin gunduz yatiyor Saat 2 gibi Eve geldim Insan derki bi kac Saat esimle zaman geciriym direk Bana dedigi sey Benim bi kac Saat isim var disari cikacam isin ne diorum isim var cevaba bak !!!!!
Bende kizdim bagirdim cagirdim bosanmak istiyorum senden Yeter diye daha Cok sebepler var Bana tek dedigi sey bosancaz Dogru zamani bekliyorum diyor Bu ne demek ve kavga cikarmad hakli degilmiyim Ya Bu adamin hic mi umrunda degil birbirimizi görmememiz
- 10 Mart 2010
- 2.037
- 2.165
- 398
- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Adam bosanmaya hazirlik yapiyor belliki. Ben olsam deliller kayitlar fotograflar sahitler tapular herseyi simdiden ayarlardim. Yirtik bi bosanma avukati bulup tum taktikleri ogrenirdim. Malum insanlar ayrilirken gercek yuzlerini gosterir. Basiniza ne gelicegi belli degil savas boyanizi surup hazirlanin derim