Sigara icersem bosayacagini soyleyebilen yani boşanmayı bu kadar kolay ağzına alabilen bi insana tek lafım "bosamazsan adam değilsin" olurdu.
Mevzu sigara mevzusu değil, mevzu saçma bir şekilde kendinden ödün verme mevzusu.
Öyle inatimdir ki bana ısrarla saçma sapan bir konuda yapma denirse bu babam da olsa YAPARIM. Inadına 5 kat fazlasını yaparım.
1 ağzıma bir burnuma 2 de kulaklarıma sigara yakar karsisina geçer yüzüne üflerim dumanini da.
Abartmasin.kibarca "hayatım icmesen ne güzel olur ben icmeni hiç istemiyorum"desin canımı yesin, elimi surersem ne olayım. Ama böyle adama böyle muamele. Ezdirme kız kendini.
evet kesinlikle, bana guzellikle soyleyip destek olmak bir yana , kesin bir dille bi daha sigara ictigimi gorur yada duyarsa hayatimda olmayacagini soyledi, telefonu kapadik mesaj atti ordada demiski sana olan sevgimde ve ilgimde hic bir degisiklik yok, kendini degersizlestiren sensin.
yani sigara icerek bunu yapmisim ben, o degersiz davranmiyo bunda bile ben sorumluyum.
ne yapsam ben sucluyum ben sorumluyum onun sinirinden ettigi hakaretlerden bile. napacagim bilmiyorum ya.