Eşimle kavga ettik , konuşmuyor

Sigara icersem bosayacagini soyleyebilen yani boşanmayı bu kadar kolay ağzına alabilen bi insana tek lafım "bosamazsan adam değilsin" olurdu.

Mevzu sigara mevzusu değil, mevzu saçma bir şekilde kendinden ödün verme mevzusu.

Öyle inatimdir ki bana ısrarla saçma sapan bir konuda yapma denirse bu babam da olsa YAPARIM. Inadına 5 kat fazlasını yaparım.
1 ağzıma bir burnuma 2 de kulaklarıma sigara yakar karsisina geçer yüzüne üflerim dumanini da.

Abartmasin.kibarca "hayatım icmesen ne güzel olur ben icmeni hiç istemiyorum"desin canımı yesin, elimi surersem ne olayım. Ama böyle adama böyle muamele. Ezdirme kız kendini.

evet kesinlikle, bana guzellikle soyleyip destek olmak bir yana , kesin bir dille bi daha sigara ictigimi gorur yada duyarsa hayatimda olmayacagini soyledi, telefonu kapadik mesaj atti ordada demiski sana olan sevgimde ve ilgimde hic bir degisiklik yok, kendini degersizlestiren sensin.
yani sigara icerek bunu yapmisim ben, o degersiz davranmiyo bunda bile ben sorumluyum.
ne yapsam ben sucluyum ben sorumluyum onun sinirinden ettigi hakaretlerden bile. napacagim bilmiyorum ya.

Bu kadar basit mi onun için boşanmak? Zerre kaybetme korkusu yok, zerre değer vermiyor size. Sigara içmenizi istememe sebebi sizin sağlığınızı düşündüğü falan değil, tamamen zihniyetiyle alakalı.. Sigara içen kadınlara iyi gözle bakmıyor oyüzden sigara içen bir kadından çocuk yapmak istemiyorum diyor. Bence çocuk işini evliliğinizi daha sağlam temellere oturtuncaya kadar erteleyin.

cocuk falan dusunmuyorum su noktada, cidden napacagimi bilmiyorum bu kadar kolaymi bosanmak bi daha sigara icersem bosanirmis, bide sen bilirsin falan diyo. sanki kendi hic umrunda degilmis gibi,
bence bu davranislari hep kontrolcu sindirmeye yonelik davranislar yani kurallarini ve onun dedigini uygulamam icin sindiriyor beni. ve evet kesinlikle sagligim icin degil kendi zihniyetinden dolayi istemiyor, beni degil "onun esi" ni dusunuyor.

Yalan söylediğin için böyle olmuş bence. Eşimde bana yalan söylese aynen böyle davranırdım

cocuk falan dusunmuyorum su noktada, cidden napacagimi bilmiyorum bu kadar kolaymi bosanmak bi daha sigara icersem bosanirmis, bide sen bilirsin falan diyo. sanki kendi hic umrunda degilmis gibi,
bence bu davranislari hep kontrolcu sindirmeye yonelik davranislar yani kurallarini ve onun dedigini uygulamam icin sindiriyor beni. ve evet kesinlikle sagligim icin degil kendi zihniyetinden dolayi istemiyor, beni degil "onun esi" ni dusunuyor.
Herşeyin farkındasınız, bu çok güzel birşey. Normalde size karşı nasıl davranıyor bilemiyorum ama bir daha sigara içersen kavga dahi etmem, direkt boşanırız, ben sigara içen bir kadınla evli kalmak istemem diyen bir adam sizi gerçekten sevmiyordur. Siz ona ya ben ya o, yoksa boşanırız diye seçenek sunsanız ne tepki verirdi sizce?

Sizi bu kadar sindirmesine, kendi kurallarından oluşan hapishaneye tıkmasına izin vermeyin. Bir süre sonra mutsuz, huzursuz, kendinden geçmiş bir kadına dönüşürsünüz zaten. Bu hayat mutsuz olmak için çok kısa..

evet kesinlikle, bana guzellikle soyleyip destek olmak bir yana , kesin bir dille bi daha sigara ictigimi gorur yada duyarsa hayatimda olmayacagini soyledi, telefonu kapadik mesaj atti ordada demiski sana olan sevgimde ve ilgimde hic bir degisiklik yok, kendini degersizlestiren sensin.
yani sigara icerek bunu yapmisim ben, o degersiz davranmiyo bunda bile ben sorumluyum.
ne yapsam ben sucluyum ben sorumluyum onun sinirinden ettigi hakaretlerden bile. napacagim bilmiyorum ya.
Canım bence kesin konuş ve rest çek. Ne derler deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Aynen şöyle söyle bi ara yüzyüze ama "madem bir sigara yüzünden degersizleşiyorum, Madem bir sigara yüzünden boşanma kelimesini ağzına alıyorsun istediğini yapabilirsin. Bana iyilikle, anlayışla yaklassaydin eğer ben de senin yardiminla cabalardim. Ama sen böyle yaptıkça beni itiyorsun. Böyle düşünen, beni bu kadar basitçe silebilen bi insanı ben de istemiyorum üzgünüm. Keşke böyle olmasaydı. Hadi şimdi istiyorsan anlaşmalı bosanalim." Diye bi çıkış yap, eminim geri vitese takacaktir. Sen onu tolere ettikçe o daha da abartıyor.

Benim eşim hiç konuşmuyor ve hasta olduğunu düşünüyorum konuşma ihtiyacını diğer insanlarla arkadaşlarımla gideriyorum ve onunla asla mutlu değilim. Ne yapacagimi bilmiyorum çocuğum var ve beni çok şeye mahrum bırakan bir pislik onu asla affetmiyorum ays:(

Benim eşim hiç konuşmuyor ve hasta olduğunu düşünüyorum konuşma ihtiyacını diğer insanlarla arkadaşlarımla gideriyorum ve onunla asla mutlu değilim. Ne yapacagimi bilmiyorum çocuğum var ve beni çok şeye mahrum bırakan bir pislik onu asla affetmiyorum ays:(
Bence baska bir konu acın sanirim farkli sebeplerden konuşmuyor arkadasin konusu cok eski ve sigara içtiği icin konuşmuyor eşi, sizinde mi ayni

Aman bu ne çocuk gibi ister içerim ister içmem sigara içmeyen kadın alsaymış madem

Yaaaa şimdi konu tarihine baktim da sende bak N nilayblt sene 2017 de açmışın bu konuyu ve sene 2020 sen hala aynısın ömrün geçip giderken bir ruh hastası ile bağımlı şekilde onun uzantısı olarak yaşamayı kabul ederek mutsuz huzursuz bir hayat geçiriyorsun bak yazıyorum buraya da 10 sene sonra sen hala ayni kafada olup acı çekerek yaşamaya devam ediceksin.
Ve emin ol yaşadıklarının en büyük sebebi sensin kimseyi suçlama sana burdan neler yazıldı dinlemedin o yuzden sana acılı mutsuz hayatında kolaylıklar.
Not rica ediyorum kimse yok yaşamayan bilemez yazmasın burda onlarca kadin ve konu var hatta Atlantistebiranka Atlantistebiranka yeni konu açtı duruma.uyandigi an boşanıyor güçlü ayakları üstünde duran bir kadin isteyen herkes başarabilir.

Ben sizi ve ne yapmak istediğinizi hiç anlayamıyorum.
Geçen hafta konu açıp 'narsist eşimle nasıl başederim?' Diye soruyordunuz.
Bugün 'eşime kendimi nasıl affettiririm' Derdindesiniz.
Siz ömrünüzü bu adamın kaprisleriyle geçireceksiniz belli ki.
Kolay gelsin...

Kolay gelsin...
Sevgili derin sularda derin sularda konu 2017 de yazılmış düşün ki aradan geçen zaman ben konu sahibine zerre üzülmüyorum ve çok kızıyorum kendi yetmez gibi çocuk diye tutturuyor adam sana zerre değer vermezken bir de çocuğu bu girdaba sokmak son derece bencilce
Şimdi böyle yazınca ne acımazsın diye saldıranlar oluyor ama değil işte burda sen ben o bir sürü insan yardim etmeye çalıştık çabaladık sonuç ne peki koca bir hiç ve geçen 3 senesi böylede gider asla boşanmaz ben inancım yok.

Kolay gelsin...

konu cok eski..

Benim eşim hiç konuşmuyor ve hasta olduğunu düşünüyorum konuşma ihtiyacını diğer insanlarla arkadaşlarımla gideriyorum ve onunla asla mutlu değilim. Ne yapacagimi bilmiyorum çocuğum var ve beni çok şeye mahrum bırakan bir pislik onu asla affetmiyorum ays:KK43:

siz de sanirim dun bu konuya yorum yapmak icin uye oldunuz..

Yaaaa şimdi konu tarihine baktim da sende bak N nilayblt sene 2017 de açmışın bu konuyu ve sene 2020 sen hala aynısın ömrün geçip giderken bir ruh hastası ile bağımlı şekilde onun uzantısı olarak yaşamayı kabul ederek mutsuz huzursuz bir hayat geçiriyorsun bak yazıyorum buraya da 10 sene sonra sen hala ayni kafada olup acı çekerek yaşamaya devam ediceksin.
Ve emin ol yaşadıklarının en büyük sebebi sensin kimseyi suçlama sana burdan neler yazıldı dinlemedin o yuzden sana acılı mutsuz hayatında kolaylıklar.
Not rica ediyorum kimse yok yaşamayan bilemez yazmasın burda onlarca kadin ve konu var hatta Atlantistebiranka Atlantistebiranka yeni konu açtı duruma.uyandigi an boşanıyor güçlü ayakları üstünde duran bir kadin isteyen herkes başarabilir.

5 senedir evliyiz, basindan beri yasadigim sorunlar vardi, bunu belirttim zaten yeni konumdada ben de farkindayim.
ama bir iyi bir kotu olmasi, yada belkide sevilmedigime inanmamam, sevginin boyle ugrasilmasi gereken birsey olduguna inanmam, cabalamam sonucu kaldim. ve dedigim gibi buyuk kavgada etsek bana kufur hakarette etse, bir iki gun icinde yine normale donup beni sevdigini soyler iyi davranir. o yuzden karar asamasina gelemedim hic.
bilmiyorum beni sucluyosunuz ama yasiyorum bunlari. ben kimseyi suclamiyorum ... yasadiklarimin sorumlusu benim.

Esimden gizli sigara ictim ve ortaya cikti ustune soz verip birakicam demistim, birakamadim. Kendisi seyahate gitti ve telefonda bana icip icmedigimi sordum icmiyorum diye yalan soyledim, ne zaman ictin en son dedi, beni gordugun gun dedim, yemin edermisin dedi, edemem dedim cunku ictim. Itiraf ettigim anda telefonu yuzume kapadi, bu olay persembe gecesi oldu. Ben ustune mesajla yazdim ozur diledim tepkisinden cekindigim icin yalan soylemek zorunda kaldigimi, sigarayi birakicagimi ve esimin anlayisina ihtiyacim oldugunu soyleyen uzun mesaj yazdim, cevap vermedi.
Cuma gunu yazdim nasilsin askim nasil geciyor gunun diye, onada yazmadi. Konusmuyo benimle. Seyahatten cuma gunu donecek, baya bi zaman var. Sizce napabilirim? Arkadaslarim yazma konusma diyor ki yazilacak herseyide yazdim aslinda.. esim cok gururlu ve zor adim atar uzun surebiliyo ozellikle suanda kendini hakli gordugu icin uzun surebilir, banada cok zor geliyo bu kusluk :KK43:
yardim edermisiniz
Liseli sevgililer :) Siz artık bir bireysiniz ve o sizin babanız veya anneniz değil.

Esimden gizli sigara ictim ve ortaya cikti ustune soz verip birakicam demistim, birakamadim. Kendisi seyahate gitti ve telefonda bana icip icmedigimi sordum icmiyorum diye yalan soyledim, ne zaman ictin en son dedi, beni gordugun gun dedim, yemin edermisin dedi, edemem dedim cunku ictim. Itiraf ettigim anda telefonu yuzume kapadi, bu olay persembe gecesi oldu. Ben ustune mesajla yazdim ozur diledim tepkisinden cekindigim icin yalan soylemek zorunda kaldigimi, sigarayi birakicagimi ve esimin anlayisina ihtiyacim oldugunu soyleyen uzun mesaj yazdim, cevap vermedi.
Cuma gunu yazdim nasilsin askim nasil geciyor gunun diye, onada yazmadi. Konusmuyo benimle. Seyahatten cuma gunu donecek, baya bi zaman var. Sizce napabilirim? Arkadaslarim yazma konusma diyor ki yazilacak herseyide yazdim aslinda.. esim cok gururlu ve zor adim atar uzun surebiliyo ozellikle suanda kendini hakli gordugu icin uzun surebilir, banada cok zor geliyo bu kusluk :KK43:
yardim edermisiniz
bu konuları kim hortlatıyor ya

Back
X