Aile Planlaması Eşimle İlk birliktelik içime boşaldı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

hastanekayitlari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
31
17
3
Merhaba arkadaşlar eşimle İlk birliktelik yaşadık içime boşaldı snra lavaboya gidip temizlendim ertesi gün hapı içtim 1 saat snra tekrardan 5 saat snra denedik yapmayı tekrar boşaldı etkisi olurmu ilacın yine ilacı içtikten 4 5 saat snra tekrardan yapıldığı için yardımci olur musunuz

İlk defa yapıyoruz tecrübeli degliz yani hemen çocuk olsun da istemedigmiz için ertesi gün hapı kullandım sürekli kullanmak tabiki istemem
eşiniz korunsun o zaman ilaçlarla hormonlarınızı bozmayın yada bir kadın doğumcuya gidip spiral taktırın spiralde olsa yine eşinizde prezervatif kullansın

neden prezervatif kullanmıyorsunuz

İlk yapmamız yani tecrübeli degliz bilemedik

İlkle ne alakası var. Evlenmeden önce doktora gidip muayene olur insan. Doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgilenir. Evli değilseniz de yine farketmez ilk birliktelik öncesi de bir doktora gidebilirdiniz. Korunma yöntemleri birliktelik sayısıyla orantılı olarak yüklenmiyor.
Doktora gidemediniz elinizin altında bunu buraya yazacak internet varsa kondomun ne olduğunu da bilirsiniz heralde.

ertesi gün hapı boşalma gerçekleştikten sonra alındığına göre ikinci boşalmaya etki etmiyor olabilir. biraz daha bilinçli olalım, lütfen.

Saolun peki bişey sormak istiyorum yaptıktan 1 saat snra hapi içtim 5 saat snra tekrardan yaptık tekrardan boşaldı yani hapin etkisi olur mu yine
ılacın sonrasında gırılen ılıskılerden koruma gbı bı yetenegı yok. ıse yaraar mı bılmem cocuk ıstemeyen ıcıne bosalttırmaz...prezervatıf kullanılır. lutfen partnerınıze korunma yollarından bahsedın. şaşıyorum ...

Haydar dümene döndü burası ya bacım hiç mi bişey öğrenmedin bu yaşına kadar elinde telefon gir internete yaz araştır oku bilgilen

Haydar dümene döndü burası ya bacım hiç mi bişey öğrenmedin bu yaşına kadar elinde telefon gir internete yaz araştır oku bilgilen
Bacım tabiki biliyoruz ediyoruz yani sende ama hangi gün nezamn başlanmalı ne bilim doktora gttim oda salak gibi pek ilgilenmedi özele gttim güya yaşlı kadın a denk geldim kötü oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…