- 25 Mayıs 2021
- 31
- 17
- 3
- Konu Sahibi hastanekayitlari
-
İlk defa yapıyoruz tecrübeli degliz yani hemen çocuk olsun da istemedigmiz için ertesi gün hapı kullandım sürekli kullanmak tabiki istemembile bile neden yapıyorsun onun için,
neden hormon değerlerini bozuyorsun ,
umarım bu şekilde korunmayı düşünmüyorsun
eşiniz korunsun o zaman ilaçlarla hormonlarınızı bozmayın yada bir kadın doğumcuya gidip spiral taktırın spiralde olsa yine eşinizde prezervatif kullansınİlk defa yapıyoruz tecrübeli degliz yani hemen çocuk olsun da istemedigmiz için ertesi gün hapı kullandım sürekli kullanmak tabiki istemem
Saolun peki bişey sormak istiyorum yaptıktan 1 saat snra hapi içtim 5 saat snra tekrardan yaptık tekrardan boşaldı yani hapin etkisi olur mu yine
hiçbir bilgim yok hap konusunda malesef hiç hap kullanmadım çünküSaolun peki bişey sormak istiyorum yaptıktan 1 saat snra hapi içtim 5 saat snra tekrardan yaptık tekrardan boşaldı yani hapin etkisi olur mu yine
neden prezervatif kullanmıyorsunuzMerhaba arkadaşlar eşimle İlk birliktelik yaşadık içime boşaldı snra lavaboya gidip temizlendim ertesi gün hapı içtim 1 saat snra tekrardan 5 saat snra denedik yapmayı tekrar boşaldı etkisi olurmu ilacın yine ilacı içtikten 4 5 saat snra tekrardan yapıldığı için yardımci olur musunuz
İlk yapmamız yani tecrübeli degliz bilemedikneden prezervatif kullanmıyorsunuz
anladım. ya prezervatif kullanın yada geri çekilme yöntemini. şuan yaptığınız baya riskliİlk yapmamız yani tecrübeli degliz bilemedik
Hormonlarınızı bozacaksınız böyle,doğum kontrol hapı yada prezervatif kullanın.İlk yapmamız yani tecrübeli degliz bilemedik
İlk yapmamız yani tecrübeli degliz bilemedik
ılacın sonrasında gırılen ılıskılerden koruma gbı bı yetenegı yok. ıse yaraar mı bılmem cocuk ıstemeyen ıcıne bosalttırmaz...prezervatıf kullanılır. lutfen partnerınıze korunma yollarından bahsedın. şaşıyorum ...Saolun peki bişey sormak istiyorum yaptıktan 1 saat snra hapi içtim 5 saat snra tekrardan yaptık tekrardan boşaldı yani hapin etkisi olur mu yine
Geldi tabiki ama işte birine danışmak lazım çok utandıgm için soramadım ertesi gün hapı aldım kullandım araştırıpHormonlarınızı bozacaksınız böyle,doğum kontrol hapı yada prezervatif kullanın.
Hiç mi aklınıza gelmedi korunma yöntemlerini öğrenmek ..
Ya eşim istemedi prezervatif kullanmak ilk defa yapcaz hissetmek istiyorum dedi iki taraflı bişey haniErtesi gün hapini kullanmayi bilecek kadar tecrubeli prezervatif kullanmayi akil edemeyecek kadar tecrubesiz bu ikilem kafami karıştırdı
Bacım tabiki biliyoruz ediyoruz yani sende ama hangi gün nezamn başlanmalı ne bilim doktora gttim oda salak gibi pek ilgilenmedi özele gttim güya yaşlı kadın a denk geldim kötü oldu işteHaydar dümene döndü burasıya bacım hiç mi bişey öğrenmedin bu yaşına kadar elinde telefon gir internete yaz araştır oku bilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?