- 25 Mayıs 2021
- 31
- 17
- 3
- Konu Sahibi hastanekayitlari
-
Saol yardımcı olduğunuz için bakın insan tabiki bilemiyor yani bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bende geldim size danışmak için yapacak bişey yokertesi gün hapı boşalma gerçekleştikten sonra alındığına göre ikinci boşalmaya etki etmiyor olabilir. biraz daha bilinçli olalım, lütfen.
Hemen doktora salak tabi doktorlar da salaklardan olur zatenBacım tabiki biliyoruz ediyoruz yani sende ama hangi gün nezamn başlanmalı ne bilim doktora gttim oda salak gibi pek ilgilenmedi özele gttim güya yaşlı kadın a denk geldim kötü oldu işte
Hadi utandınız diyelim hiç mi araştırıp öğrenmediniz diğer yöntemleri.Geldi tabiki ama işte birine danışmak lazım çok utandıgm için soramadım ertesi gün hapı aldım kullandım araştırıp
Geldi tabiki ama işte birine danışmak lazım çok utandıgm için soramadım ertesi gün hapı aldım kullandım araştırıp
Araştırmış baksana .Ertesi gün hapını nerden öğrendiniz
Araştırmış baksana .
Bende bu yaşımda burada öğrendim bu hapın varlığını,ne kadar cahil kalmışım öyle.En zoru bu değil mi ya hayatımda kullanmadım o hapı
Hahaha salakmış.Bacım tabiki biliyoruz ediyoruz yani sende ama hangi gün nezamn başlanmalı ne bilim doktora gttim oda salak gibi pek ilgilenmedi özele gttim güya yaşlı kadın a denk geldim kötü oldu işte
Hemşireyim ve aile hekiminde çalışıyorum bilgilerime dayanarak söylüyorum. Hapın etkisi öyle 1 saatlik falan değil daha uzun süreli zaten şöyle bir durum ilişkiden sonra 48-72 saat içinde ilacı içmekte gebeliği önlüyor. O süre içerisinde içersen etkisi oluyor yani. Buna dayandırarakta şunu söyleyebilirim ilacın etkisi öyle 1 saat 2 saat değil daha uzun süreli o sebepten ilaçtan 5 saat sonra yaşadığın ilişki için de etkili olmuştur. Klasik bir ağrı kesicinin bike 6-8 saat etkisi oluyor öyle düşün. Ayrıca ilaçta etkisini 1 saat sonra göstermeye başlıyor zaten. Korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Eşin korunursa senin için daha sağlıklı olur ama korunmaz istemez diyorsanda aylık iğne ya da doğum kontrol hapı içebilirsin. Aile hekimliğine ya da kadın doğuma gidip bilgi ve yardım alabilirsin. Sene de 1 defadan fazla ertesi gün hapı kullanmak çok ama çok tehlikeli aklında olsun ona göre davran zaten ertesi gün hapıda bir korunma yöntemide değildir. İyi günler dilerim..Ya eşim istemedi prezervatif kullanmak ilk defa yapcaz hissetmek istiyorum dedi iki taraflı bişey hani
İlk yapmamız yani tecrübeli degliz bilemedik
Tecrübe yok hemde tabiki biliyoruz bu ne saçmalık böyle .Bacım tabiki biliyoruz ediyoruz yani sende ama hangi gün nezamn başlanmalı ne bilim doktora gttim oda salak gibi pek ilgilenmedi özele gttim güya yaşlı kadın a denk geldim kötü oldu işte
Birde şunu söyleyeyim ilaçlarla hormonlarının dengesini bozacağına prezervatif ya da geri çekme dediğimiz yöntemi kullanabilirsiniz. Eşiniz boşalacağı zaman içinize değil dışarıya boşalsın. Ama ondada kaçırma durumlarında riskler olabilir tabiki.
Evli olduğunu düşünürek bir öneride bulunmuştum. Bütük yazışmaları okumaya fırsatım olmadıda. Tabiki zaten risk olduğunu belirttim. Herkes işini bilir ne diyelim artıkAman aman geri çekilmeyi önermeyin belli ki evli değil konuyu açan arkadaş kazaya gitmesin.
Kardeşim gel özelden nikâh cüzdanı atıyım ne alaka böyle saçma cevaplar yani sizde bayansinz yerimde sizlerde olabilirsiniz yani oldu bikere hergun yapan biri dglim sonuçta ilk defa gerdek yani bu napak ilk olduğu için hissetmek istedi eşimKonu fake ya da arkadas evli değil manit
Kardeşim saçma sapan konuşmayın yani yeni evlenen ler biliyor mu herkes herşeyi bilemez yani evli olmasam zaten buraya gelip ilk yaptgimi söylemem yani gel nikâh cüzdanimoda atım bı soru sordum sizde bayansiniz pişman etmeyin himcinslerini böyle küçültmeyinAman aman geri çekilmeyi önermeyin belli ki evli değil konuyu açan arkadaş kazaya gitmesin.
Kardeşim gel özelden nikâh cüzdanı atıyım ne alaka böyle saçma cevaplar yani sizde bayansinz yerimde sizlerde olabilirsiniz yani oldu bikere hergun yapan biri dglim sonuçta ilk defa gerdek yani bu napak ilk olduğu için hissetmek istedi eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?