• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle ilişkiye girmek istemiyorum:(

Canım bukadar uzatırsan bu işin sonu vajinismusa kadar gider bir kere yapmışsın neden tekrar denemiyorsun:KK64:ben 7 yıldır evliyim hala hemen hemen her ilişkide az acı olur minicik:KK66:

Vajinada zaten 2 cm yer hissiyatlıymış içerde his yok olsaydı normal doğum diye bişey olmazdı demişdi doktorum:KK66:
Artık gerisi sana kaldı sen bilirsin :KK3:

artık gün atlama, bugün de kurtuldum diye bakma yani olaya, artık evli bir kadınsın ve cinsellik yaşayacaksın senin de zevk alman lazım yoksa yıllar boyu böyle gitmez, acı varsa hala mutlaka bir problem vardır mesela Sistit olabilir mantar myom doktor hiçbiri yok derse demek ki psikolojik dersin
Cok dogru ve uygulanmasi gereken bir tavsiye

Kendinizi kasmamaya ve zevke odaklanmaya çalışın. Ve mutlaka kayganlastırıcı sürün. Ben de vajinismusu yaşadım. Ama basarinca dedim ki ne kadar da buyutmusum.. inanilmaz basit bir olaymis inan bana. Hissettigin aci kendini kastigin icin oluyor. Hic acı yok

ön sevişmeyi uzun tutun, eşin sana masaj yaparak rahatlatabilir, sonra yavaş yavaş olaya geçersiniz. bir de herkes demiş zaten ama kadının üstte olduğu pozisyonlar daha rahat, eşin sırtını bir yere dayasın, sen de kucağına otur. kafandan olumsuz şeyleri çıkar, ilkinde tabi ki acıyor ama sonra acı falan hissetmiyorsun emin ol öyle olsa kimse yapmazdı bu işi

Kafanda büyüttüğün için acı hissediyorsun
Vücudun normal olarak ilişkiye girecek şekilde yaratıldı, kayganlaştırıcıya bile ihtiyacın yok
Milyonlarca insan bunu yapıyor ve zevk alıyor
Doktora gitmişsin, patalojik bir sorunun olsa zaten söylerdi
Kendini sıkma bunun için, ön sevişmeyi biraz uzun tutun, elle denemeler yapın, acı sadece kasarsan olur, yukarıda bir arkadaş yazmış oradan 4 kilo bebek çıkıyor diye, çok da doğru söylemiş, penis can yakacak hacme sahip değil, kendi canını kendin yakıyorsun böyle düşün.

Back
X