anormal bi durum anlıyorum tam anlamıyla olamadı ağrıdan1 ayda sadece 3 kere mi?
acı daha sonra gececek tabiki yani bizimde hala acıyor olabilir
zar faslı geçtiğine göre artık acı olmaz kanama olmaz olsa da damla halinde olur ama ihtimal vermiyorum, korktuğun için kuruluk problemi olabilir kayganlaştırıcı kullan[/QUO bende onu merak ediyorum ikincide artık acımaz ilki kadar dimi
Arkadaşlar 1 aylık evliyim eşimle ilişkiye girmek istemiyorum ilk iki kere çok kasıldım için acıdı üçüncü denemede kızlık zarım yırtıldı sanırım aşırı kan geldi üstünden 8-9 gün geçti eşim bu durumdan rahatsız artık ben yine acıycak diye istemiyorum erteliyorum ne yapmam gerekir(
Kayganlaştırıcı kullanırsan ve kendini rahat bırakırsan acı hissetmezsin.Arkadaşlar 1 aylık evliyim eşimle ilişkiye girmek istemiyorum ilk iki kere çok kasıldım için acıdı üçüncü denemede kızlık zarım yırtıldı sanırım aşırı kan geldi üstünden 8-9 gün geçti eşim bu durumdan rahatsız artık ben yine acıycak diye istemiyorum erteliyorum ne yapmam gerekir(
Canım ben de evlendim... Biz de afedersin ama akşamdan sabah 8 e kadar denedik.. Çok acı hissediyordum olmuyordu sabah 8 de olmuştu... Benden de çok kan geldi... Ve sonrasında da her ilişkiye girmek istediğimizde kan geliyordu ve çok müthiş bir ağrı hissediyorum ki tam birleşme bile olmuyordu.. 10 gün böyle geçti baktık her ilişki çabalamamızda kan geliyor doktora gittik.. Doktor baktı zar yırtılmış ama tam iyileşmemiş dedi.. Krem ilaç verdi 10 gün ilişki yasak dedi... uyguladık.. Muhakkak insanda acaip bir tedirginlik oluyor ama sakın kendini böyle doldurma... Sonrasında yine yavaştan denedik yine ağrılı oldu bir süre de öyle devam etti ama kendini kasma sonra sonra vücut alışıyor... Sanırım boyut sıkıntımız var bizim o büyük ben küçük : ))) Bebeğim oldu düşün hala daha hafif bir ağrı olur ilişkide ağrı derken geçici bir acı yani.. Ama aştım onu... Kendini kasma o anki duyguların ağır bassın yoksa çözümsüzlüğe gidersin yazık...
Arkadaşlar bu vajina organindan 4 kiloluk 50 cm lik bebe cikiyor
her turlu genislemeye musait yani buyukluk falan degil acitan, kendinizi korkutmayin boyle seylerle, kuruluktandir, kasilmadandir, yanlis pozisyondandir. Ama anatomik olarak normal bir iliskide agri olmamasi lazim.
Acıyı bi kenara bıraktım insan az az olsa dener aşmaya çalışır bende istek heves yok eşim anlayışlı sağolsun kırmaktan cok korkar beni ama dün böyle gitmez dedi haklı olarak arkadaş gibi takılıyoruz bıraksan aylarca istemem kaçıyorum resmen
birleşme tam olmamış olsa vajinismus dicektim bendeArkadaşlar bu vajina organindan 4 kiloluk 50 cm lik bebe cikiyor
her turlu genislemeye musait yani buyukluk falan degil acitan, kendinizi korkutmayin boyle seylerle, kuruluktandir, kasilmadandir, yanlis pozisyondandir. Ama anatomik olarak normal bir iliskide agri olmamasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?