- 29 Ekim 2022
- 248
- 188
- 23
Sizi çok iyi anlıyorum ama bence kafanızda çözün korkulacak birşey olmadığını..milyonlarca çift hergun cinsel beraberlik yaşıyor, korkulacak birşey olsa yapmazlar öyle değil mi?vajina esnek zaten,düşunun ordan bebek bile çikiyor,o kadar esnek yani..öyle acı çekeceğiniz bir durum oluşmuyor..mutfakta kazara elimizi kessek inanın daha acı veriyor..önce rahatlayın, biraz kayganlaştırıcı birşeyler sürün hatta birkaç yumdum şarap v.s için..korkacak birşey olmadığına tamamen inanın..eşinizi de seviyorsanız böyle birseyi problem yapmaktan kendinizi kurtarın ..evliliginize yazık etmeyin..
Çok şükür eşim bana bağlı ona kıymet ilgi veriyorum yatakta sevişmemiz oluyor açıklamada çok detay vermedim. Pardonda doktormusunuz bana vajinimusu yapştırıyorsunuz hadi öyle varsayım yapalım tedavi istemiyorum falan mı dedim sadece parmak egzersizi o da daha ben dokunamıyorum ama internnetten gördüğüm parmak egzersizleri olmadan da başarabiliyorlar ve çevre köpeği olmadım bunu söyleyen annem ablam çocuk meselesi ve eşimde çocuk çok istiyor ve benim için çok fedakarlık yaptığı için bazı saçma çözümlere girdim çaresizlik insana herşeyi yaptırır bilip bilmeden de yorum yapmayın. Şunu da ekleyim ben eşimi o konuda olmasa başka türlü tatmin ediyorum yatakta ve misal salonda oturduğumda onu öpüp güzel sözler söylüyorum sarılıyorum yeri geliyor cilve de yapıyorum o iş olmuyor diye kendimi salmadım ve hergun güzel yemekler sabahın 7 sinde uyanıp, ona kahvaltısını hazırlayıp uğurluyorum. Ailesine karşı saygılıyım yani evimde oturup hiç birşey olmamış gibi davranmıyorum elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum ben bunları belirtmedim ana konuyu söyledimki fikirleri duymak istedim . Sadece tek hatam kadın doğum uzmanına gitmemek !nasıl tatmin oluyorsunuz kendi kendinize? hamile olduğunuzu hayal ederek mi?
daha açıp bakamıyorsanız, dokunmak size ayıp veya iğrenç geliyorsa ne diye evlenirsiniz ki? galiba ülkede yalnızca çocuk yapılacağı zaman sevişiliyor sana bir güruh var, hayretler içindeyim. haydi diyelim toplum baskısı psikolojinizi esir aldı, vajinismus oldunuz. tanı ve tedaviye de karşısınız, “doktora gitmem internette var, kadın doğuma gitmem zaten vajinismus değilim, parmak egzersizi yapmak istemiyorum. ama herkes çocuk yap diyor, kendimi bayıltıp sekse maruz kalıp çocuk yapayım ya da pipi içime hiç girmesin öyle yapayım” diyorsunuz, bahane de hazır, hemen toplumu çevreyi suçluyorsunuz. kusura bakmayın ama siz o toplumun köpeği olmuşsunuz. insanlar size çocuk yapın derken (Kİ ONLARIN NE HADDİNE?!?!) zaten çatır çutur aahh ohh seviştiğinizi varsayarak diyor. o sizin sığındığınız toplum kapılar ardında neler yapıyor bir bilseniz “madem öyle beni niye mahrum bıraktınız” dersiniz.
ama hikaye şöyle devam eder. siz zorlaya zorlaya yarım bir cima eylersiniz, tak diye çocuk da olur nasıl olursa, sonra kocanız da yer içer gibi sevişen kadınlara bakar durur