- 5 Eylül 2022
- 210
- 106
- 23
- 21
Ben 1 buçuk yıldır evliyim bir sene bu sorunu yaşadım hala devam ediyor mu sizde şuan ediyorsa uzun uzun anlatım istersenizBenim aynen dediğiniz gibi ayaklarım, tüm vücudum kasılıyor. Ne tavsiye edersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 buçuk yıldır evliyim bir sene bu sorunu yaşadım hala devam ediyor mu sizde şuan ediyorsa uzun uzun anlatım istersenizBenim aynen dediğiniz gibi ayaklarım, tüm vücudum kasılıyor. Ne tavsiye edersiniz
Evet hala devam ediyorBen 1 buçuk yıldır evliyim bir sene bu sorunu yaşadım hala devam ediyor mu sizde şuan ediyorsa uzun uzun anlatım isterseniz
bana da yardımcı olur musunuzBen de vajinusmus tedavisi görüp anında yenenlerdenim, sakin olun kızlar.
Yardımcı olurum buradan ya da özelden
Bnde bir yıla yakın evliyim vajinismusum ve bebeğim var:)Eşimle bir yıla yakındır evliyız ilk başlarda korku falan diyordum ama yok olmuyor bende sıkıntı var korkudan dolayı zevke de gelemiyorum onun içinde macunlar gibi şeylerde yedim ama fayda etmedi çocuğumun olmasını çok istiyorum ama bu şekilde nereye varacak hiç bilmiyorum ailem ve kim görse beni ne zaman çocuk yaacaksınız diyor içim yanıyor resmen bu soruya psikoloğa da gittik eşimle ama o da bi kez çünkü kadının söylediği şeyler internetten bende biliyordum ikinci kez gitmedim ve size soruyorum hanımlar sizce ben napmalıyım inanılmaz zor durumdayım eşimi de çok seviyorum bunun içinde ayrılmak istemiyorum hatta kaç defasında eşime boşanalım dedim yapamıyorum diye beni tersledi sakın böyle şeyler söyleme diye off çıkmazdayım..
Bana da yardımcı olursanız iyi olurmerhaba vajinusmus 4 günde yendim yardımcı olabilirim
Bu ne saçma bir yorum! Merak ettiğiniz şeye bakın. Vajinismus diye bir hastalık var, bu kadar mı habersizsiniz forumdan?E ben şeyi merak ettim en çok. Parmaktan bile acıtacak diye korkuyorsunuz. Nasıl doğum yapacaksınız?
Cinsel terapi egitimi almış bir jinekolog ya da psikolog.Aha ben
Çözüm bulursan beni de bilgilendir
Bi konuyu okuyun önce isterseniz. Vajinismus olduğunu kabul etmeyen, bu konuda doktoru gereksiz gören, hatta bu sorununu çözmeden tüp bebekle hamile kalmayı düşünen biri konu sahibi. Daha ilişkiye bile girmekten korkarken doğum nasıl yapacak acaba?Bu ne saçma bir yorum! Merak ettiğiniz şeye bakın. Vajinismus diye bir hastalık var, bu kadar mı habersizsiniz forumdan?
Vajinismusken bir şekilde hamile kalan kadinlar sezaryen ile doğum yapıyor. Koca karılardan farkınız yok yemin ederim.Bi konuyu okuyun önce isterseniz. Vajinismus olduğunu kabul etmeyen, bu konuda doktoru gereksiz gören, hatta bu sorununu çözmeden tüp bebekle hamile kalmayı düşünen biri konu sahibi. Daha ilişkiye bile girmekten korkarken doğum nasıl yapacak acaba?
Banada yardımcı olabilirmisiniz bende 3 senelik evliyim ve vajinismusummerhaba vajinusmus 4 günde yendim yardımcı olabilirim
Banada yardımcı olurmusunuz bende 3 senelik evliyim vajinusmusum bi çözüm bulamadımBen 1 buçuk yıldır evliyim bir sene bu sorunu yaşadım hala devam ediyor mu sizde şuan ediyorsa uzun uzun anlatım isterseniz
Neden boşanasın ki ayrica boşanacak bir durum bile yok ortada eşin bile seni anlayışla karşılamış sen de ne bu telaş yahuu dur bakalım herşeyin çaresi var git bir kadın doğum uzmanına sorunun kaynağı ne öyle en ufak şeyde patt hemen olmuyorsa boşanalım çocuk oyuncağı mı bu önce bir git doktora bir muayene ol mutlaka bir sebebi vardırEşimle bir yıla yakındır evliyız ilk başlarda korku falan diyordum ama yok olmuyor bende sıkıntı var korkudan dolayı zevke de gelemiyorum onun içinde macunlar gibi şeylerde yedim ama fayda etmedi çocuğumun olmasını çok istiyorum ama bu şekilde nereye varacak hiç bilmiyorum ailem ve kim görse beni ne zaman çocuk yaacaksınız diyor içim yanıyor resmen bu soruya psikoloğa da gittik eşimle ama o da bi kez çünkü kadının söylediği şeyler internetten bende biliyordum ikinci kez gitmedim ve size soruyorum hanımlar sizce ben napmalıyım inanılmaz zor durumdayım eşimi de çok seviyorum bunun içinde ayrılmak istemiyorum hatta kaç defasında eşime boşanalım dedim yapamıyorum diye beni tersledi sakın böyle şeyler söyleme diye off çıkmazdayım..
Bi konuyu okuyun önce isterseniz. Vajinismus olduğunu kabul etmeyen, bu konuda doktoru gereksiz gören, hatta bu sorununu çözmeden tüp bebekle hamile kalmayı düşünen biri konu sahibi. Daha ilişkiye bile girmekten korkarken doğum nasıl yapacak acaba?
Bence vajinismus değilim dedim,yok illa ben vajinismus değilim demedim siz yorumdan bir habersiniz pardon da size mi kalmış beni yargılamak ister yaparım ister yapmam bu beni ilgilendirir sizi değil mümkünse yorumda bulunmayın !Bi konuyu okuyun önce isterseniz. Vajinismus olduğunu kabul etmeyen, bu konuda doktoru gereksiz gören, hatta bu sorununu çözmeden tüp bebekle hamile kalmayı düşünen biri konu sahibi. Daha ilişkiye bile girmekten korkarken doğum nasıl yapacak acaba?
Teşekkür ederim olumlu yorumunuz için doktora gittim şuan tedavi sürecindeyim. Sadece çaresizlikler içinde haps olunca olumsuz düşünceler içinde kayboldumNeden boşanasın ki ayrica boşanacak bir durum bile yok ortada eşin bile seni anlayışla karşılamış sen de ne bu telaş yahuu dur bakalım herşeyin çaresi var git bir kadın doğum uzmanına sorunun kaynağı ne öyle en ufak şeyde patt hemen olmuyorsa boşanalım çocuk oyuncağı mı bu önce bir git doktora bir muayene ol mutlaka bir sebebi vardır