Kendinize öyle yüklenmeyin demek ki sizin için basit değil çok zorÇaresiz kalınca mecbur çözümler aradım evet kadınlığımı geri plana attım kendi zevkimi bile kenara bıraktım eşim için yapmalıyım o benim için neler yapıyor ben böyle basit birşeyi bile yapamıyorum işte bu düşünce beni yıprattı
Gerçekten değil sanki dünyanın en zor şeyiymiş gibi bunu hiç bir yakınıma söyleyemiyorumKendinize öyle yüklenmeyin demek ki sizin için basit değil çok zor
Bulunduğunuz şehirde en iyi vajinismus tedavisi yapan kadın doğumcuyu araştırın. Ona gidin. Her kadın doğumcu bakmıyor bu konuya.Eşimle bir yıla yakındır evliyız ilk başlarda korku falan diyordum ama yok olmuyor bende sıkıntı var korkudan dolayı zevke de gelemiyorum onun içinde macunlar gibi şeylerde yedim ama fayda etmedi çocuğumun olmasını çok istiyorum ama bu şekilde nereye varacak hiç bilmiyorum ailem ve kim görse beni ne zaman çocuk yaacaksınız diyor içim yanıyor resmen bu soruya psikoloğa da gittik eşimle ama o da bi kez çünkü kadının söylediği şeyler internetten bende biliyordum ikinci kez gitmedim ve size soruyorum hanımlar sizce ben napmalıyım inanılmaz zor durumdayım eşimi de çok seviyorum bunun içinde ayrılmak istemiyorum hatta kaç defasında eşime boşanalım dedim yapamıyorum diye beni tersledi sakın böyle şeyler söyleme diye off çıkmazdayım..
Kalınlığı bir değil ama kendi parmağınızı yapmak çok tuhaf
E oha yani sizde iyice saçmalamışsınız o ne öyle ya bayıltıcı sprey falanOnu bi kez yaptım ama içkiye alışkın olmadığım için durmadan kustum o gece ve durmadan ağladım eşim çok korkmuştu yapamadı hatta bayıltıcı speyle mi yapsak o da satılmıyormuş eşimde öyle baygın yapmam demişti
Hayatım boyunca hiç kadın doğuma gitmedim ve alttan muayene olduğu için tereddütte kalmıştım aklımdaydı zaten herkes annesinin karnından cinsel bilgiyle doğmuyor malesef sonrasında da aile baskısı olunca öyle bir bilgi de öğretilmiyor ve bilip bilmeden ön yargıyla eleştirmeniz yok eşiniz bugün değil başka güne eser kalmayacak gibi kelimeler hoş değil sanki keyfimden mi buraya yazdım !
Neyse bosverin. Siz bebek yapın.Yemek yemekle cinselliği nasıl bir tutabiliyorsunuz anlamış değilim
nasıl tatmin oluyorsunuz kendi kendinize? hamile olduğunuzu hayal ederek mi?Evet o konuda bir sıkıntım yok ama diğer türlüsü yapamıyorum
Sizi çok iyi anlıyorum ama bence kafanızda çözün korkulacak birşey olmadığını..milyonlarca çift hergun cinsel beraberlik yaşıyor, korkulacak birşey olsa yapmazlar öyle değil mi?vajina esnek zaten,düşunun ordan bebek bile çikiyor,o kadar esnek yani..öyle acı çekeceğiniz bir durum oluşmuyor..mutfakta kazara elimizi kessek inanın daha acı veriyor..önce rahatlayın, biraz kayganlaştırıcı birşeyler sürün hatta birkaç yumdum şarap v.s için..korkacak birşey olmadığına tamamen inanın..eşinizi de seviyorsanız böyle birseyi problem yapmaktan kendinizi kurtarın ..evliliginize yazık etmeyin..Eşimle bir yıla yakındır evliyız ilk başlarda korku falan diyordum ama yok olmuyor bende sıkıntı var korkudan dolayı zevke de gelemiyorum onun içinde macunlar gibi şeylerde yedim ama fayda etmedi çocuğumun olmasını çok istiyorum ama bu şekilde nereye varacak hiç bilmiyorum ailem ve kim görse beni ne zaman çocuk yaacaksınız diyor içim yanıyor resmen bu soruya psikoloğa da gittik eşimle ama o da bi kez çünkü kadının söylediği şeyler internetten bende biliyordum ikinci kez gitmedim ve size soruyorum hanımlar sizce ben napmalıyım inanılmaz zor durumdayım eşimi de çok seviyorum bunun içinde ayrılmak istemiyorum hatta kaç defasında eşime boşanalım dedim yapamıyorum diye beni tersledi sakın böyle şeyler söyleme diye off çıkmazdayım..
Canim yanlis anlamada cinsel iliskiniz yoksa ne cocuk yapmasi? Evliligin temeli tutan sey cinselligidir ve geriye sevgi saygi olur. Önce siz bi tedavi olunEşimle bir yıla yakındır evliyız ilk başlarda korku falan diyordum ama yok olmuyor bende sıkıntı var korkudan dolayı zevke de gelemiyorum onun içinde macunlar gibi şeylerde yedim ama fayda etmedi çocuğumun olmasını çok istiyorum ama bu şekilde nereye varacak hiç bilmiyorum ailem ve kim görse beni ne zaman çocuk yaacaksınız diyor içim yanıyor resmen bu soruya psikoloğa da gittik eşimle ama o da bi kez çünkü kadının söylediği şeyler internetten bende biliyordum ikinci kez gitmedim ve size soruyorum hanımlar sizce ben napmalıyım inanılmaz zor durumdayım eşimi de çok seviyorum bunun içinde ayrılmak istemiyorum hatta kaç defasında eşime boşanalım dedim yapamıyorum diye beni tersledi sakın böyle şeyler söyleme diye off çıkmazdayım..
Siz de öyleNe kadar tatli birisiniz. Aslında kendi fikrinizi söylediniz. Siz yabancı yerlerde rahat edemeyebilirsiniz, belki başkaları da edemez. Sert konuştuysam kusura bakmayın.
bir şey önereyim mi :) yanlış anlamazsanız, güzel bir sofra kurun başbaşa olacağınız ve iki ya da üç kadeh şarap için (hafif sarhoşluk olsun.)biraz birbirinizle romantik temaslı vakit geçirin ve ardından bir de ilişkiye girmeyi öyle deneyin :) bazen fazlasıyla cesaret vericidir. kuzenim denemişti faydasını gördü açıkçası :)Eşimle bir yıla yakındır evliyız ilk başlarda korku falan diyordum ama yok olmuyor bende sıkıntı var korkudan dolayı zevke de gelemiyorum onun içinde macunlar gibi şeylerde yedim ama fayda etmedi çocuğumun olmasını çok istiyorum ama bu şekilde nereye varacak hiç bilmiyorum ailem ve kim görse beni ne zaman çocuk yaacaksınız diyor içim yanıyor resmen bu soruya psikoloğa da gittik eşimle ama o da bi kez çünkü kadının söylediği şeyler internetten bende biliyordum ikinci kez gitmedim ve size soruyorum hanımlar sizce ben napmalıyım inanılmaz zor durumdayım eşimi de çok seviyorum bunun içinde ayrılmak istemiyorum hatta kaç defasında eşime boşanalım dedim yapamıyorum diye beni tersledi sakın böyle şeyler söyleme diye off çıkmazdayım..
Özellikle bu alanda çalışan terapistler… uzmanlıkları bu aln ve uygulamalarla bu süreci atlatmanıza yardım ediyorlarCahil gibi görünmeyi istemem ama cinsel terapisti ilk defa duyuyorum
Evet gercek bir üye çaresiz ve burayı bulup dertleşmek isteyen fikir isteyen biri ve sevişmediğimi nerden çıkarttınız yorumlarımı okumadan kendince yorumlar katmak nasıl mantıklı gelebiliyor . Ve çaba göstermediğimi nerden uyduruyorsunuz insani gerçekten sinir edecek yorum yazmaya çokmu bayılıyorsunuz. Eşimi ben tatmin ediyorum siz merak etmeyin ve kendimde tatmin oluyorum önce siz bi yorumlarımı okuyun ondan sonra yorumda bulunun bilip bilmeden de birini yargılamak kolay sizin için karşıdaki kişinin duyguları yokmu diye düşünmüyormusunuz allah için biraz vicdan ya , başka birşey değil.Gerçek bir üye ile mi görüşüyorum bilemedim.
Bir yıl boyunca herhangi ilerleme gerçeklememiş, egzersiz yapılmamış, vajinaya dokunulmamış inanılmaz. Bir yıldır eşiyle sevişmeyeyen sevişmek için çeşitli şekillerde çaba göstermeyen erkeği net boşayın derdi herkes. Çaba gösterenleri tenzih ediyorum ama bu şekilde bir evlilik olmaz. Eşiniz birşey demiyor mu? Peki bir yıldır siz eşinizi nasıl tatmin ediyorsunuz? Siz eşinizle ilgilenebiliyor musunuz bari? Şaşkınım. İl ilçede yaşıyorsanız koşa koşa kaç doktor gezilecekse gezin. Köyde yaşıyorsanız bir yolunu bulun muhakkak aşın sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?