Beni yargılamak için ellerinden geleni yapıyorlar insanı daha da çok dibe çöktürüyor karşıdaki insan olduğu unutuyorlar maalesefVajinismusken bir şekilde hamile kalan kadinlar sezaryen ile doğum yapıyor. Koca karılardan farkınız yok yemin ederim.
Aynen tatlım aynen. Çok mantıklı bir karar gerçekten sevişemediğin eşinden tüp bebek yapmak. Kafalara bak ya, hayret.Bence vajinismus değilim dedim,yok illa ben vajinismus değilim demedim siz yorumdan bir habersiniz pardon da size mi kalmış beni yargılamak ister yaparım ister yapmam bu beni ilgilendirir sizi değil mümkünse yorumda bulunmayın !
Hanımefendi, mantıklı mı peki bu? Vajinismusu yenmiyim, bu konuda hiçbir çaba göstermiyim, hatta bu hastalığı bile reddediyim. Ama tüp bebekle hamile kalayım.Vajinismusken bir şekilde hamile kalan kadinlar sezaryen ile doğum yapıyor. Koca karılardan farkınız yok yemin ederim.
Peki seni burda ilgilendiren konu ne? hayat benim hayatım ! Seni ne ilgilendiriyor yada algılayabiliyor musun hala daha ne demem gerekiyor ablacım yorum yapmaAynen tatlım aynen. Çok mantıklı bir karar gerçekten sevişemediğin eşinden tüp bebek yapmak. Kafalara bak ya, hayret.
Onu birazdan söyliyeceğim de yorum yapmasını istemediğim kişiyi nasıl engelleyebilirim?Konu sahibi ne yaptiniz bir ilerleme gosterebildiniz mi? Doktora gittiniz mi?
Ustune tikladiginda goz ardi et yaziyor sanirim oradan bende siteyi tam bilmiyorum.Onu birazdan söyliyeceğim de yorum yapmasını istemediğim kişiyi nasıl engelleyebilirim?
Buraya konu açarsan isteyen herkes yorum yapar. Zaten yorum yapalım diye konu açılıyor. Ama öyle işime gelen yorum yapsın, gerçekleri yüzüme vuran sussun diye bir seçeneğiniz yok malesefPeki seni burda ilgilendiren konu ne? hayat benim hayatım ! Seni ne ilgilendiriyor yada algılayabiliyor musun hala daha ne demem gerekiyor ablacım yorum yapma
Buraya konu açarsan isteyen herkes yorum yapar. Zaten yorum yapalım diye konu açılıyor. Ama öyle işime gelen yorum yapsın, gerçekleri yüzüme vuran sussun diye bir seçeneğiniz yok malesefkomiksiniz, Allah eşinize kolaylıklar versin ne diyim.
Tıkladım oldu galiba teşekkür ediyorumUstune tikladiginda goz ardi et yaziyor sanirim oradan bende siteyi tam bilmiyorum.
Jinekologa gittim şuan tedavi görüyorumUstune tikladiginda goz ardi et yaziyor sanirim oradan bende siteyi tam bilmiyorum.
Sevindim umarim bir an once yenersiniz vajinismusu. Esinizden utanmaktanda vazgecmissinizdir umarim.Jinekologa gittim şuan tedavi görüyorum
Yatarken kıyafet giymiyorum şuan da da biraz onu aştım zamanla inşallah hepsi de çözülecek. Teşekkür ederimSevindim umarim bir an once yenersiniz vajinismusu. Esinizden utanmaktanda vazgecmissinizdir umarim.
Hangi yorumumda bu mantıklı demişim? Nasıl doğuracaksın sorusunun cevabı bu, sezaryen. Kaç tane kadın var öyle böyle bir şekilde vajinismusken hamile kalan. Onlar sezaryenle doğuruyor. Konu zaten bu degil. Vajinismus olan birine çok merak ediyorum nasil doguracaksin demeniz.Hanımefendi, mantıklı mı peki bu? Vajinismusu yenmiyim, bu konuda hiçbir çaba göstermiyim, hatta bu hastalığı bile reddediyim. Ama tüp bebekle hamile kalayım.
Vajinismus olan biri deneme sürecinde eşinden hamile kalır. Sezaryeni de tercih eder anlarım. Ama konu sahibinin durumu farklı. Bu konuda hiçbir çaba göstermiyim. Sırf doğurmak için tüp bebek yaptırayım kafasında. Benim bildiğim tüp bebek fizyolojik sorunlar olduğunda tercih edilir. Psikolojik bir sorun varsa aklı selim her insan önce bi bunu yenmeye çalışır. Tüp bebek bir tedavi yöntemi ve konu sahibinin tedaviye ihtiyacı olan konu bu değil.
Ne yorum yapacağını şaşırdı hanfendi o yüzden göz ardı ettim kendisini inşallahta yorum yapamıyordur ,şahsen şuan göremiyorumHangi yorumumda bu mantıklı demişim? Nasıl doğuracaksın sorusunun cevabı bu, sezaryen. Kaç tane kadın var öyle böyle bir şekilde vajinismusken hamile kalan. Onlar sezaryenle doğuruyor. Konu zaten bu degil. Vajinismus olan birine çok merak ediyorum nasil doguracaksin demeniz.
Istediginiz kişilerin konunuza yorum yapmasini engelleyebilirsiniz. Yukarıda 3 nokta ve yanında üçgen işareti var. Ona tıklayın. Yasaklamaları yönet seçeneğini seçin. Oradan oluyor.Ne yorum yapacağını şaşırdı hanfendi o yüzden göz ardı ettim kendisini inşallahta yorum yapamıyordur ,şahsen şuan göremiyorum
3 noktayla üçgeni göremedim sadece “göz ardı et” onu yapabildim o da şuan bende görünmüyor yorum yapıyor mu hiç bilmiyorumIstediginiz kişilerin konunuza yorum yapmasini engelleyebilirsiniz. Yukarıda 3 nokta ve yanında üçgen işareti var. Ona tıklayın. Yasaklamaları yönet seçeneğini seçin. Oradan oluyor.
Canım ne durumdasın vajinusmus topigi var orda bu sorunu yenen yüzlerce kadın var istersen oraya gel biz orda bu şekilde bütün kadınlara yardımcı oluyoruz ve mutlu sonla sonuçlanıyorBana da yardımcı olursanız iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?