Eşimle ilişkimiz

Normalde hoşlandığınız ve hoşlanmadığınız şeyleri söyleyip ona göre davranmalısınız ama o süreci atlatmışsınız ,eşiniz anlamamış ,o zaman bunu yaptığında ne yapıyorsun canım çok yandı de,kız hatta canının yanmasını abart, kes ilişkiyi , başka yapacak şey düşünemedim ben.Bir de kirli sakal varsa o da tahriş ediyor olabilir...

Evet sakalda tahriş ediyor
Zaten abarttıgımı söylüyor en sonunda bana onu yaptıracakk
Kızıyorum tartıştığımız bile oldu . Tartıştığımız konuya bak öpmesem niye öpmüyosun derdin diyo bana ne alakaysa

Benimki de ısırma, sıkma, vurma meraklısı bir insan. 1 ay geçmiyordu ısırdığı yer. Bakıp bakıp mutlu oluyordu koluma bacağıma manyak. Ben de seviyorum ama bunu. Neyse sonra ben de onu tırmalamaya, çiziktirmeye başladım. Nolduuu dersiniz bana küstü paşam. Yazıklar olsun dedim. En iyisi siz de ona yapın.

Aman yok küsmüyor aynen devam
O zaman benmki de çeneme baktıkça mutlu oluyor demekki
Ne diyim bilemiyorum

Aha benimki. Cildim cok beyaz ve hassas. Eşimin surekli bi isirma acitma huyu var yıllardır geçiremedik. Kendini dizginlemeye çalışıyor ama beceremiyor. Ben de yildim valla kalıcı bi çözümü yok bu işin bence

Ay hadi yaa benimde öyle olacak desenize
Eşiminde dediği gibi öpsen sorun öpmesen sorun

bu durum eşinizin nasıl sevişmeyi tercih ettiği ile alakalı bence. içgüdüsel, değişmeyecektir, üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…