Eşimle ilişkimiz

Diş kaşıyıcı al onu ısırsın:KK53:
Kendi zevk alırken sen acı çekeceksen ne anlamı var
Bencil biri

Merhabalar ,

Yazmaya biraz çekiniyorum ama kimseye anlatamadım. Eşim öpüşürken dudaklarımı ve çenemi çok ısırıyor.Cildim hassas olduğu içinde hemen dudaklarım şişiyor çenem kıpkırmızı oluyor sonra da soyuluyor tahriş oluyor yada yara oluyor.

dikkat etmesini Söyledim güzellikle anlattım. afedersiniz ilişki ortasında canımın yanmasından kaç kez kızdım bağırdım biraz dikkat ediyor sonra yine aynı. abarttığımı hassas oldugum için bana öyle geldiğini çok ısırmadığını elinde olmadan yaptıgını filan söylüyor

inanın bazen acıdan gözümden yaş geliyor yani o kadar çok ısırıyor. Ama bunu ona bir türlü anlatamıyorum.sürekli çenem kızarık dudağım şişik vaziyetteyim geçmesine vakit olmuyor çünkü.

bu durumu nasıl çözebilirim ?
Gerçekten o an farkedemiyor sanırım ama böyle de öpüşmek istemiyorum artık 😬
Öyle olmaz böyle olur de sende onun canını yak bakalim nasil oluyormuş☺️

Merhabalar ,

Yazmaya biraz çekiniyorum ama kimseye anlatamadım. Eşim öpüşürken dudaklarımı ve çenemi çok ısırıyor.Cildim hassas olduğu içinde hemen dudaklarım şişiyor çenem kıpkırmızı oluyor sonra da soyuluyor tahriş oluyor yada yara oluyor.

dikkat etmesini Söyledim güzellikle anlattım. afedersiniz ilişki ortasında canımın yanmasından kaç kez kızdım bağırdım biraz dikkat ediyor sonra yine aynı. abarttığımı hassas oldugum için bana öyle geldiğini çok ısırmadığını elinde olmadan yaptıgını filan söylüyor

inanın bazen acıdan gözümden yaş geliyor yani o kadar çok ısırıyor. Ama bunu ona bir türlü anlatamıyorum.sürekli çenem kızarık dudağım şişik vaziyetteyim geçmesine vakit olmuyor çünkü.

bu durumu nasıl çözebilirim ?
Gerçekten o an farkedemiyor sanırım ama böyle de öpüşmek istemiyorum artık 😬
Çözümü yok canım malesef bende sürekli boynum mosmor geziyorum etrafta.Çokta acıyor

Esımın dıslerı tamamen porselen dıs ve ısırdıgında ne sıddette ısırdıgının farkına varamıyor. Mesela kolumu hafıften ısırdım dıyor ama ertesı gune mosmor. Adama anlatamıyorum canımın yandıgını. Ama ceneme ve dudagıma zaten boyle bısey yapsa sanırım ben onunkını koparırım. Dudaklarım zaten sureklı sıs ve yara ıcınde herhalde o can acısıyla :sinirli: :KK70:

Basın tokadı. Çok ciddiyim basın tokadı. Bi yere kadar gulunecek bisey ama ilişkiye girerken onun zevk alması sizinse sürekli aci cekmeniz bi yerden sonra sizi ilişkiden soğutacaktır. Basın tokadı, küsüp tepki verirse de alttan almayın bundan sonra her isirdiginda bunu yapicam sen de abartma o kadar acitmiyorum deyin. Benim sevgilim yanlışlıkla canımı yaksa kacicak delik arar, bilir çünkü daha beterini ona yapicagimi

Basın tokadı. Çok ciddiyim basın tokadı. Bi yere kadar gulunecek bisey ama ilişkiye girerken onun zevk alması sizinse sürekli aci cekmeniz bi yerden sonra sizi ilişkiden soğutacaktır. Basın tokadı, küsüp tepki verirse de alttan almayın bundan sonra her isirdiginda bunu yapicam sen de abartma o kadar acitmiyorum deyin. Benim sevgilim yanlışlıkla canımı yaksa kacicak delik arar, bilir çünkü daha beterini ona yapicagimi
Evet öyle valla insanı soğutuyor
Daha sert olmak lazım onun gibi😬

Bide annemlere gideceğim zaman sırf utandırmak için morartıyor bazen :KK70: :KK70: :bicak:o yüzden 0 çözüm
Adamlar eşşek çünkü. Kime neyi ispat edeceklerse artık. Evet utanıyoruz ama seviştiğimiz için değil böyle ergen kocalarımız oldugu ıcın :deli: :KK70:

Bi daha opusmeyin siz de. Neymis o ya oyle bazi kadinlar hoslanir boyle sertlikten siz belli ki hoslanmiyorsunuz ne bu israr vallahi sinir oldum esinize.

X