Doğru söylüyorsunuz o şekilde zevk aldıkları için yapıyorlar zatenGarip bi zevk bu. Benimki kendini tutup isirmadigi veya hafif ısırdığı zaman konsantre olamıyormuş bi de. Onun için tahrik unsuru resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söylüyorsunuz o şekilde zevk aldıkları için yapıyorlar zatenGarip bi zevk bu. Benimki kendini tutup isirmadigi veya hafif ısırdığı zaman konsantre olamıyormuş bi de. Onun için tahrik unsuru resmen
Peki bizim yapabileceğimiz nedir?Söylüyorum tabi konumda da yazdım ya güzellikle söyledim kızdım anlattım vs vs
Biraz dikkat ediyor sonra yine aynı. Elinde değilmiş
Ahaha Hannibal LecterIsirik şiddetine gore bunu da takabilirsin.
Öyle olmaz böyle olur de sende onun canını yak bakalim nasil oluyormuşMerhabalar ,
Yazmaya biraz çekiniyorum ama kimseye anlatamadım. Eşim öpüşürken dudaklarımı ve çenemi çok ısırıyor.Cildim hassas olduğu içinde hemen dudaklarım şişiyor çenem kıpkırmızı oluyor sonra da soyuluyor tahriş oluyor yada yara oluyor.
dikkat etmesini Söyledim güzellikle anlattım. afedersiniz ilişki ortasında canımın yanmasından kaç kez kızdım bağırdım biraz dikkat ediyor sonra yine aynı. abarttığımı hassas oldugum için bana öyle geldiğini çok ısırmadığını elinde olmadan yaptıgını filan söylüyor
inanın bazen acıdan gözümden yaş geliyor yani o kadar çok ısırıyor. Ama bunu ona bir türlü anlatamıyorum.sürekli çenem kızarık dudağım şişik vaziyetteyim geçmesine vakit olmuyor çünkü.
bu durumu nasıl çözebilirim ?
Gerçekten o an farkedemiyor sanırım ama böyle de öpüşmek istemiyorum artık
Çözümü yok canım malesef bende sürekli boynum mosmor geziyorum etrafta.Çokta acıyorMerhabalar ,
Yazmaya biraz çekiniyorum ama kimseye anlatamadım. Eşim öpüşürken dudaklarımı ve çenemi çok ısırıyor.Cildim hassas olduğu içinde hemen dudaklarım şişiyor çenem kıpkırmızı oluyor sonra da soyuluyor tahriş oluyor yada yara oluyor.
dikkat etmesini Söyledim güzellikle anlattım. afedersiniz ilişki ortasında canımın yanmasından kaç kez kızdım bağırdım biraz dikkat ediyor sonra yine aynı. abarttığımı hassas oldugum için bana öyle geldiğini çok ısırmadığını elinde olmadan yaptıgını filan söylüyor
inanın bazen acıdan gözümden yaş geliyor yani o kadar çok ısırıyor. Ama bunu ona bir türlü anlatamıyorum.sürekli çenem kızarık dudağım şişik vaziyetteyim geçmesine vakit olmuyor çünkü.
bu durumu nasıl çözebilirim ?
Gerçekten o an farkedemiyor sanırım ama böyle de öpüşmek istemiyorum artık
Buna cok güldüm harikasinKillarıni yol erkeklerin kil koku bizden guclu
Al benden de o kadar. Bir Athene Gökhan bir de ben boynunda güller açmış geziyoruzÇözümü yok canım malesef bende sürekli boynum mosmor geziyorum etrafta.Çokta acıyor
Anlamıyorlar aynisini soyluyorumYa hadi hafif ısırsa neyse de var gücüyle ısırması canımı yakıyor . Haliyle ne istek kalıyor ne bişey
Aynen valla saklanması da ayrı çaba zatenAl benden de o kadar. Bir Athene Gökhan bir de ben boynunda güller açmış geziyoruz
Evet öyle valla insanı soğutuyorBasın tokadı. Çok ciddiyim basın tokadı. Bi yere kadar gulunecek bisey ama ilişkiye girerken onun zevk alması sizinse sürekli aci cekmeniz bi yerden sonra sizi ilişkiden soğutacaktır. Basın tokadı, küsüp tepki verirse de alttan almayın bundan sonra her isirdiginda bunu yapicam sen de abartma o kadar acitmiyorum deyin. Benim sevgilim yanlışlıkla canımı yaksa kacicak delik arar, bilir çünkü daha beterini ona yapicagimi
Ben yakalanmadım ama 30derece ev sıcaklığında nisan ayında boğazlı kazak giymişliğim var anlamaması mümkün müAynen valla saklanması da ayrı çaba zaten
Bir kaç defa anneme de yakalandım
Bide annemlere gideceğim zaman sırf utandırmak için morartıyor bazen o yüzden 0 çözümBen yakalanmadım ama 30derece ev sıcaklığında nisan ayında boğazlı kazak giymişliğim var anlamaması mümkün mü
Adamlar eşşek çünkü. Kime neyi ispat edeceklerse artık. Evet utanıyoruz ama seviştiğimiz için değil böyle ergen kocalarımız oldugu ıcınBide annemlere gideceğim zaman sırf utandırmak için morartıyor bazen o yüzden 0 çözüm
Aynen öyle vallaAdamlar eşşek çünkü. Kime neyi ispat edeceklerse artık. Evet utanıyoruz ama seviştiğimiz için değil böyle ergen kocalarımız oldugu ıcın