Eşimle ilişkimiz

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
869
33
Merhabalar ,

Yazmaya biraz çekiniyorum ama kimseye anlatamadım. Eşim öpüşürken dudaklarımı ve çenemi çok ısırıyor.Cildim hassas olduğu içinde hemen dudaklarım şişiyor çenem kıpkırmızı oluyor sonra da soyuluyor tahriş oluyor yada yara oluyor.

dikkat etmesini Söyledim güzellikle anlattım. afedersiniz ilişki ortasında canımın yanmasından kaç kez kızdım bağırdım biraz dikkat ediyor sonra yine aynı. abarttığımı hassas oldugum için bana öyle geldiğini çok ısırmadığını elinde olmadan yaptıgını filan söylüyor

inanın bazen acıdan gözümden yaş geliyor yani o kadar çok ısırıyor. Ama bunu ona bir türlü anlatamıyorum.sürekli çenem kızarık dudağım şişik vaziyetteyim geçmesine vakit olmuyor çünkü.

bu durumu nasıl çözebilirim ?
Gerçekten o an farkedemiyor sanırım ama böyle de öpüşmek istemiyorum artık

Bende çok ısırırım eşimin çenesini, yanağını kendimi durduramıyorum bu konuda, bence bi çözümü yok ehe
Ya hadi hafif ısırsa neyse de var gücüyle ısırması canımı yakıyor . Haliyle ne istek kalıyor ne bişey

Ya hadi hafif ısırsa neyse de var gücüyle ısırması canımı yakıyor . Haliyle ne istek kalıyor ne bişey
Onun ayarını tutturamıyo insan benimki de kızıyo arada, dişlerim kaşınıyo gibi sürekli çenesini kemiriyorum hoşuma gidiyo

Onun ayarını tutturamıyo insan benimki de kızıyo arada, dişlerim kaşınıyo gibi sürekli çenesini kemiriyorum hoşuma gidiyo
Oda öyle diyor ama benm hoşuma gitmiyor hiç . Çenem kızarık dolaşmaktan da bıktım

Nasıl yani ya ? Eşiniz değil mi niçin rahatsız olduğunuzu söylemiyorsunuz ki anlamadım. Israrla yapacak değil herhalde. Devam ediyorsa söylemenize rağmen tavrını koy öyleyse. Ciddiye almıyor herhalde devam ettiğine göre.

Nasıl yani ya ? Eşiniz değil mi niçin rahatsız olduğunuzu söylemiyorsunuz ki anlamadım. Israrla yapacak değil herhalde.
Söylüyorum tabi konumda da yazdım ya güzellikle söyledim kızdım anlattım vs vs
Biraz dikkat ediyor sonra yine aynı. Elinde değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…