Onun kadar güçlü ısıramam mümkün değilAynisini yaparak
Onun gibi yapamadıgım için etki etmiyorArkadasim benim esim yapiyodu hala yapar bende onun canini yakiyorum en azindan eskisi gibi yapmiyo
Zaten biraz fazla kıllıdır . Sonunda öyle yapıcamKillarıni yol erkeklerin kil koku bizden guclu
Ya hadi hafif ısırsa neyse de var gücüyle ısırması canımı yakıyor . Haliyle ne istek kalıyor ne bişeyBende çok ısırırım eşimin çenesini, yanağını kendimi durduramıyorum bu konuda, bence bi çözümü yok ehe
AfedersinizAma böyle olmaz ki,öpüşen var,öpüşemeyen var yaani
Onun ayarını tutturamıyo insan benimki de kızıyo arada, dişlerim kaşınıyo gibi sürekli çenesini kemiriyorum hoşuma gidiyoYa hadi hafif ısırsa neyse de var gücüyle ısırması canımı yakıyor . Haliyle ne istek kalıyor ne bişey
Oda öyle diyor ama benm hoşuma gitmiyor hiç . Çenem kızarık dolaşmaktan da bıktımOnun ayarını tutturamıyo insan benimki de kızıyo arada, dişlerim kaşınıyo gibi sürekli çenesini kemiriyorum hoşuma gidiyo
Kendim için demedim. Biz de yiyişenlerdeniz.Afedersinizama artık bende çok yoruldum bu durumdan
Çenene biber sürOda öyle diyor ama benm hoşuma gitmiyor hiç . Çenem kızarık dolaşmaktan da bıktım
Ama insan da kimseye anlatamıyor kiKendim için demedim. Biz de yiyişenlerdeniz.Hassas olan olabilir diye şeyettimdi
Nasıl yaniÇenene biber sür
Söylüyorum tabi konumda da yazdım ya güzellikle söyledim kızdım anlattım vs vsNasıl yani ya ? Eşiniz değil mi niçin rahatsız olduğunuzu söylemiyorsunuz ki anlamadım. Israrla yapacak değil herhalde.
E kazık kadar adam laftan sözden anlamıyorsa, biber sürün yanınca bidaha yapmaz. Tırnak yiyen çocuğa acı oje sürmek gibi düşününNasıl yani