- Konu Sahibi elifsu azra
Evi ve eşini,cocuklarini birakip da köye kaçmakla hiçbir seyi çözemez eşiniz.issiz ise iş arasin,bulamazsa yine arasin yani bulana kadar.bu yaptigi sadece sorumsuzluk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın da eşim köye ailesine yardımcı olmak için gıttıEvi ve eşini,cocuklarini birakip da köye kaçmakla hiçbir seyi çözemez eşiniz.issiz ise iş arasin,bulamazsa yine arasin yani bulana kadar.bu yaptigi sadece sorumsuzluk...
adam bunalıma gırdı galıba ne olursa olsun ben genede kıyamıyorum sevıyorum çokYaslandik ne demek daha 24 yasindasiniz .2 çocuk annesinin derken ne demek istiyor kendide 2 çocuk babasi nolmus yani. Hadi sizi ozlemiyor diyelim cocuklarida mi ozlemiyor. Pesss. Üstelik kendi de calismiyormus siz küçük çocuklar olduğu halde calisiyorsunuz da
Yaşlandık mı dıyor 2015 yılındayız sen sen de 24 yasındasın 91li bır insan nasıl yaslı olur sok oldum. Ben 92lıyım okul yenı bıttı. Bazı arkadaslarım hala okuyor. Hayata atılmadan yaslandık mı anlamadım.
yok canım oyle sy olurmuben 32 eşim 38 bizim ecel vakti geldi bu hesaba göre
yok canım oyle sy olurmu
bak bu dedığıne çok katıldımşaka bir yana adınıza üzüldüm
bizde evlenirken ben 18 eşim 24 idi şimdiki aklım olsa daha geç evlenirdim
erkekte kadın da yıpranıyor
özellikle erkekler gezsin tozsun her şeye doysun evliliğe yuvaya hazır hissettiğinde evlensin bence
bu ne be adamları biz büyütüyoruz resmen
bak bu dedığıne çok katıldım
yok canım çok aşıktı bana şimdide çok sevıyor ama adam komlekse girdi galıba iş ve parasal durumları çok abartır bızımkısıama öyle eşim 38 yaşına geldi bekarlara özeniyor onlar gezer kafalarına göre takılır onlar bekar diye imreniyor
yahu be adam zorla mı evlendim senle bekarlığı bu kadar seviyordun madem evlenmeseydin