eşimle ilişkimiz nereye gidiyor

kızım zaten sürekli soruyor babasını söyledim iş bulana kadar bari köyde çalışayım bir işe yarıyayım diyor yok sizi yanlış anlamadım eşimde haklı olabilir bende araştırıyorum zaten ona iş hep övüyorum onu ama kendi acayip takıntı yapıyor işe yaramıyorum diye

inşallah geçer ama insan kırılıyor işte dualarınıza ihtiyacım var kızlar eşim biran önce iş bulmadan aramızda soğukluk kalkmayacak gibi inş her şey yoluna girer çünkü ben onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum

Mesleği vs var mı; şehir küçük mü büyük mü

Köyde para getirici iş var mı

Benim mühendis komşum işi bırakıp köyde tarla mı eksem diyor bu aralar. Yani ekmeği belki de ordadır.

Geçiniyorsunuz; aç değil açıkta değilsiniz. Bölünmüş aile zor; hafta sonu eşinize sürpriz yapıp köye gidin bari diyeceğim.

ondan habersiz gidemem araba sorunu var şehir küçük iş bulmak zor köyde şevtali arazımız var onunla ilgileniyor ben gidemiyorum işim dolasılıyla kendisinin mesleği var ama o işten bıkmış yapmak istemiyor başka bir iş arayışında

Yaşlandık mı dıyor 2015 yılındayız sen sen de 24 yasındasın 91li bır insan nasıl yaslı olur sok oldum. Ben 92lıyım okul yenı bıttı. Bazı arkadaslarım hala okuyor. Hayata atılmadan yaslandık mı anlamadım.

yok hani bzim 2 çocuğumuz varya ondan dedi sanırım 24 yaş gencecik bana göre

Konusmana ragmen duzelme olmadiysa ilginc
Kendine bakmanla guzel olmanla alakali degil belli ki esinin ici gecmis

lütfen sabırlı olun
eşiniz bunalıma girmiş malesef.. ve bu durumda eşiniz arzulamak aklından zar zor geçer
benim de eşimin böyle devreleri oldu bende çok üzüldüm
ama sonra herşey geçti gitti.. lütfen sabredin
hafta sonu neden gidemezsiniz bu arada? ulaşım çok mu zor

evet ulaşım zor maalesef bir köyde yşıyor ailesi sadece cumartesi gunlerı araba var ama o günde ben çalışıyorum gıtmem ımkansız sabrediyorum

evet ulaşım zor maalesef bir köyde yşıyor ailesi sadece cumartesi gunlerı araba var ama o günde ben çalışıyorum gıtmem ımkansız sabrediyorum
o zaman telefon edin seni özledim çocuklar da özledi
pazar günü gelebilir misin diye konuşun bakalım ne diyecek
veya müsait olduğu en yakın zamanda..
gurur yapmayın çağırın

o zaman telefon edin seni özledim çocuklar da özledi
pazar günü gelebilir misin diye konuşun bakalım ne diyecek
veya müsait olduğu en yakın zamanda..
gurur yapmayın çağırın
evet telefon ettim özlediğimi söyledim köyde tarlada çok işi olduğunu gelemıyecegını söyledi 1 hafta daha bekle o zaman gelebilirim ancak dedi

Belki donemseldir belki degil birsey diyemem ama sorun sirf iş mi dersen hayir sirf is degil bu kadar bunalimlara girecek olan biri bıkti diye kendisi is birakmaz benim esimde cidden suan calistigi yerden bıktı ,isyerinde huzuru yok ama para lazim ve daha iyisini, yenisini bulana kadarda cikmayacak okadar sorumluluk sahibi insan bunlari dusunur

Helede kendi kacacak diye 2 cocuyla esini birakip koye gidiyorsa ????

Ve 22 yasinda evlilik bir erkek icin cok zor "herkes icin demiyorum" ama bazisi cabuk pes eder
Daha 29 yasinda ve 2 cocuklu 7 yillik evli ve "YASLANDIK ARTIK" diyor
Bunun cocugu olmasiyla hic alakasi yok
Belliki adam yiprandigini hissetmiş
Bence kactigi sey sadece issiz olmasi degil ..

evet doğru soyluyorsun ama ben yıllardan berı hıçbırşeyıne karışmadım her dedıgını yaptığını onayladım ıstemesemde ben 7 yıldır sadece eş degıl arkadaş dost olmaya çalıştım eksık yanlarım olmuş olabılır ama kım mükemmel ki elimden gelenın en ıyısı yapmaya çalıştım hep çocuklarım ve eşim için hep sevgımı ılgımı onlara verdım ama kaçarak benı cezalandırması pes etmesi olmaz

Sende eksik vardir demiyorum zaten kadınlar herzaman daha fedakar daha sabırlı daha guclu olur ama erkekler oyle olmuyor iste bicogu..

Gezip tozacagi yasta evlilik yapip sorumluluk alip 2 cocuk sahibi olmus yipratmis onu artik yasli hissediyor umarim gecici bir bunalimdir sadece
Benim esim 30 yasinda 10. Ayımiza yeni giricez ben 22 yasima yeni girdim eger ben degil o 22de olsaydi evliligimiz eminim cok farkli olurdu bide 7 sene sonrasini bilemiyorum bile
Bence kendi kafandaki sorulsrla bogusma herseyi acikca konusun bu kacmalar sadece iş kacmalari degil karsilikli icinizi dokun insallah gecicidir

Ya galiba ben sseni gerçek hayatta taniyorum . daha paragrafın baslarinda birine benzetim. Sonra nickine baktım emin oldum diyebilirim. Eğer oysan hala aranizin duzelmedigine üzüldüm. Kır tabularini sen git tatil günlerinde köye. Eşinin de hoşuna gidecektir ailesinin de... Esler aileye çok önem veriyorlar. Sen köyden uzak durdukça o da senden uzaklasiyordur kim bilir.

yok canım tanışmıyoruz yok köyle alakalı degıl gibi

Erkekler Maddiyat ile bir konu oldugunda kendilerini çok yetersiz hissederler. Depresyonda da olabilir.Size yetemediği içinde çok üzgün olabilir. Uzun zamandır işsizse kendini işe yaramaz hissediyor olabilir.Siz bu süreçte münkün olduğunca yanında durmaya çalışın.Telefon faturasını düşünüp ondan kısa kesiyor olabilir, ulaşım için verecek parası bile olmayabilir. Telefonda duygu geçmiyor olabilir.Sıkıntıları tez zamanda aşmanız dileğiyle..

teşekkür ederim canım sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…