- 28 Ocak 2021
- 50
- 121
-
- Konu Sahibi denizzz5900
Bu şekilde (dikkat: seks pozisyonu) mi duruyor beyefendi???Gene topu bana atıyo o zaman haz alacağımız şeyleri yapmaya bak diyo ben ona olmuyo diyince soğuyormuş yapmak istemiyormuş
Biraz ayip oldu sanki guzel uslup yakışırdı sizeŞuna çüşünüz desem ayıp olur musevısme sahnesınden neden utanıyorsunuz yahu
Evlenmiş insanların sevişme sahnesinden (hele ki başbaşa izlenen bir filmden, toplulukla izlenilse yine anlarım utanmasını, utanmasını anlamıyorum) dedim ya ayıp olur mu ama çüşlük geldi banaBiraz ayip oldu sanki guzel uslup yakışırdı size
Herkz bir degil..
Herkz bir anda olay dahil olamaz ama senin tepkin sanki bena biraz ..Evlenmiş insanların sevişme sahnesinden (hele ki başbaşa izlenen bir filmden, toplulukla izlenilse yine anlarım utanmasını, utanmasını anlamıyorum) dedim ya ayıp olur mu ama çüşlük geldi bana
Bende 12 yaşındayım19 yaşında evlenecek kadar ne yaşadınız ya gerçekten ben daha 22 yaşındayım gece yatmadan çikolatalı süt içiyorum
Bende 12 yaşındayımve geceleri yatmadan pekmezli süt içiyorum. Ve önümde ki 4-5 yıl evlilik düşünmüyorum
Ay 12 ne demek yaaa ben oraya 21 yazmıştımharika
O kadar pekmez yersen 4 5 sene zor dayanirsin benden söylemesiAy 12 ne demek yaaa ben oraya 21 yazmıştımneyse sağlık olsun
hayatımda gördüğüm nadir muhteşem yorumlardan biriYahu adamin ç.. kunun inip kalkmasindan bile kendini sorumlu tutuyorssun daha doğrusu kocan nasıl bir yaratik senin k3ndi sucunu bile sana atıyor.
Madem sorunun sebebi benim çözümünü de ben bulacağım de.
Bir gün soyundugunda git mutfağa keskin bi bıçak al şu kurban keslirken kullanilandan ne yapıyorsun derse keseceğim kurtalacagim zaten bir işe yaradığı yok de.
Nasıl bir manipulasyoncu senin kocan.
Pazarda tezgahtaki donlara gazetedeki resimlere hallenen, seftali incir deyince bile aklından seks geçen bizim yurdum erkeği degilmiydi ya. Ne oldu şimdi de canlı kanlı kadın görünce içine kaçıyor bamyalari
Ama haksizmiyim.hayatımda gördüğüm nadir muhteşem yorumlardan biri
Yok yaa sanmamO kadar pekmez yersen 4 5 sene zor dayanirsin benden söylemesi
ya işteyim sesli kahkaha attm görecekler şimdi sapık karı neler okuyo netten diyeAma haksizmiyim.
Kadını nasıl sindirdiyse kadın nerdeyse gidip adamın seyinden özür dileyecek sana böyle bir hayat yaşattığım için özür dilerim ne olur beni affet küçük osman diyecek
Bende 21 yaşındayımve geceleri yatmadan pekmezli süt içiyorum. Ve önümde ki 4-5 yıl evlenmeyi düşünmüyorum.
Bende dalga geçtiniz sandım ya ahahahah.Ay 12 ne demek yaaa ben oraya 21 yazmıştımneyse sağlık olsun
Ciddiydim aslındaBende dalga geçtiniz sandım ya ahahahah.
Evli 28 yaşından bildiriyorum ben de muzlu sütümü içer uyurum27 yaştan belirtiyorum bende çikolatalı sütümü şimdi içtim uyuyacaktım
Esinde sorun doktor tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar 1 seneyi geçim evliliğim var ve çok mutluyum Benim sorunum şu eşimle ilişkide eşimin penisi kalkmıyor sertleşmiyor bazen oluyo ama hemen iniyo ve ben bu durumdan zevk almıyorum kendime ilk defa jartiyer aldım belki değişiklik olur diye ama olmadı bende eşimde çekingeniz ilişkilerimiz hep sessiz olur ve biter yarım saat kadar sürüyor ben 20 eşim 27 yaşında ne yapmamız lazım eşim bana belki sorun sendedir sen yapamıyosundur diyo ne yapmalıyım bu durumda
12 yaşı dalga sandım en iyisi bence 30 a kadar düşünmeyinCiddiydim aslında