Eşimle ilişkide zevk almıyorum akıl verin bana

Valla söyledim doktora falan gitmezmiş asla ben onu motive edemiyomuşum

Doktora görünmeyecekmiş hala bana sen beni motive edemiyosundue diyo alınganlık yapıyo
Once olup sonra iniyor ise motivasyon bozukluğu kendisinde ama?
Sizden dolayi olsa hic kalkmazdıı yahu:)))
Sorunu psikolojik kaynaklı olabilir ya da organ kaynaklı olabilir iki türlüde uroloji ya da psikologa gitmeli.Topu size atarak sonuca varamaz.

Doktora gitsin hem genç hem yeni evlisiniz uzun süre ereksiyon kaybetmemesi lazım Normal de

@z

bende çok şükür bin şükür gece kocamla beraber en sevdiğim çikolatalı sütümü içtik ninnimizi dinledik ve uyuduk canım ☺
Umarım bir kaç sene sonra pişman olmazsın

Bilmiyorum ya bazen acaba bendemi sorun diyorum benmi onu motive etmiyorum diyorum

Sorun eşinizde. Hem fizyolojik hem psikolojik. Size suç atmasına izin vermeyin.

Şu eerkekler dara düşünce belki sorun sendedir demekten zevk alıyorlar sanirim. Erekte olamıyorsan kadin nasil zevk alsin be adam ?

iliski çok sessiz oluyor demissinz esiniz ile iletisiminz yokmu insan sevisirken illaki konuşur güler eğlenir bence ilk sorun burda başlıyor iletisimsizlik.

Ahahahha yuru be kim tutar senj

Burada bir koca daha vardi. Erken bosalan, karısına senin yüzünden erken bosaliyorum diyen. Hatta aciklamasi da "fazla zevk vermiyorsun o yuzden erken bosaliyorum" idi. Dogrudan esinizi asagilamadiysaniz, cinsellikte bir acı yasamiyorsaniz, onu küçük dusurmediyseniz bu tarz sorunlari sebebi asla siz degilsinizdir. Kendi eksiklikleri tamamen.

Eşine sor nelerden hoşlanır ne etkiler onu ona çekici gelen şeyler ne onları yap sorun sendedir diyip çekilmekle olmaz kendinde de arasın biraz ama sorunu onu da söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…