Eşimle ilişkide zevk almıyorum akıl verin bana

Gene topu bana atıyo o zaman haz alacağımız şeyleri yapmaya bak diyo ben ona olmuyo diyince soğuyormuş yapmak istemiyormuş
Bu şekilde (dikkat: seks pozisyonu) mi duruyor beyefendi??? :işsiz: Her şeyi süslü bir tepside hazır bekliyor herhalde. Biraz kendisinin gayret etmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta cinsellik tek başına yapılan bir şey değil :KK53: Siz elinizden geleni yapmışsınız, buradan sonrası ona kalmış. Hiç öyle size atmasın topu.

Biraz ayip oldu sanki guzel uslup yakışırdı size
Herkz bir degil..
Evlenmiş insanların sevişme sahnesinden (hele ki başbaşa izlenen bir filmden, toplulukla izlenilse yine anlarım utanmasını, utanmasını anlamıyorum) dedim ya ayıp olur mu ama çüşlük geldi bana :olamaz: :rapci:

Evlenmiş insanların sevişme sahnesinden (hele ki başbaşa izlenen bir filmden, toplulukla izlenilse yine anlarım utanmasını, utanmasını anlamıyorum) dedim ya ayıp olur mu ama çüşlük geldi bana :olamaz: :rapci:
Herkz bir anda olay dahil olamaz ama senin tepkin sanki bena biraz ..

Ohh ne iyi atmis suçu hemen senin üzerine :KK51: suç değil tabiki ama.onun yaptgi seni suçlamak.oluyor. olabilir bazen sorunlar vs. Birlikte çözüm aramak gerekir ,gerekirse yardım almak gerekir.

Yahu adamin ç.. kunun inip kalkmasindan bile kendini sorumlu tutuyorssun daha doğrusu kocan nasıl bir yaratik senin k3ndi sucunu bile sana atıyor.
Madem sorunun sebebi benim çözümünü de ben bulacağım de.
Bir gün soyundugunda git mutfağa keskin bi bıçak al şu kurban keslirken kullanilandan ne yapıyorsun derse keseceğim kurtalacagim zaten bir işe yaradığı yok de.
Nasıl bir manipulasyoncu senin kocan.
Pazarda tezgahtaki donlara gazetedeki resimlere hallenen, seftali incir deyince bile aklından seks geçen bizim yurdum erkeği degilmiydi ya. Ne oldu şimdi de canlı kanlı kadın görünce içine kaçıyor bamyalari

Yahu adamin ç.. kunun inip kalkmasindan bile kendini sorumlu tutuyorssun daha doğrusu kocan nasıl bir yaratik senin k3ndi sucunu bile sana atıyor.
Madem sorunun sebebi benim çözümünü de ben bulacağım de.
Bir gün soyundugunda git mutfağa keskin bi bıçak al şu kurban keslirken kullanilandan ne yapıyorsun derse keseceğim kurtalacagim zaten bir işe yaradığı yok de.
Nasıl bir manipulasyoncu senin kocan.
Pazarda tezgahtaki donlara gazetedeki resimlere hallenen, seftali incir deyince bile aklından seks geçen bizim yurdum erkeği degilmiydi ya. Ne oldu şimdi de canlı kanlı kadın görünce içine kaçıyor bamyalari
hayatımda gördüğüm nadir muhteşem yorumlardan biri :halay::KK9:

Ama haksizmiyim.
Kadını nasıl sindirdiyse kadın nerdeyse gidip adamın seyinden özür dileyecek sana böyle bir hayat yaşattığım için özür dilerim ne olur beni affet küçük osman diyecek 😁
ya işteyim sesli kahkaha attm görecekler şimdi sapık karı neler okuyo netten diye :KK70:

Merhaba arkadaşlar 1 seneyi geçim evliliğim var ve çok mutluyum Benim sorunum şu eşimle ilişkide eşimin penisi kalkmıyor sertleşmiyor bazen oluyo ama hemen iniyo ve ben bu durumdan zevk almıyorum kendime ilk defa jartiyer aldım belki değişiklik olur diye ama olmadı bende eşimde çekingeniz ilişkilerimiz hep sessiz olur ve biter yarım saat kadar sürüyor ben 20 eşim 27 yaşında ne yapmamız lazım eşim bana belki sorun sendedir sen yapamıyosundur diyo ne yapmalıyım bu durumda
Esinde sorun doktor tavsiye ederim

X