Eşimle ilişkide zevk almıyorum akıl verin bana

Eşinin alnını karışlarım! Nasil bunun sorumlulugunu senin uzerine yukler? Ona bu siteden bahset biraz. "Kadinlar yazıyor, bir bakiş bir nefes bile erekte ediyor bazen" diyorlar de. Kaldi ki jartiyer ölüyü diriltir. Terbiyesiz adam.
Valla söyledim doktora falan gitmezmiş asla ben onu motive edemiyomuşum

Doktora görünmeyecekmiş hala bana sen beni motive edemiyosundue diyo alınganlık yapıyo
Once olup sonra iniyor ise motivasyon bozukluğu kendisinde ama?
Sizden dolayi olsa hic kalkmazdıı yahu:)))
Sorunu psikolojik kaynaklı olabilir ya da organ kaynaklı olabilir iki türlüde uroloji ya da psikologa gitmeli.Topu size atarak sonuca varamaz.

Doktora gitsin hem genç hem yeni evlisiniz uzun süre ereksiyon kaybetmemesi lazım Normal de

@z

bende çok şükür bin şükür gece kocamla beraber en sevdiğim çikolatalı sütümü içtik ninnimizi dinledik ve uyuduk canım ☺👍🏻😄
Umarım bir kaç sene sonra pişman olmazsın

erkekler galiba bu yüzden 18-19 yaşında kızlarla evleniyor. Cinsellikte sıkıntı oldu mu at topu kadına. Nasılsa bir şey bilmiyor yer. Neyse ki kk var 😍
Geçmiş olsun konu sahibi doktora gidin çözülür inşallah. Sadece eşini bir sorunu olduğuna ikna etmen gerekiyor.
Bilmiyorum ya bazen acaba bendemi sorun diyorum benmi onu motive etmiyorum diyorum

Sorun eşinizde. Hem fizyolojik hem psikolojik. Size suç atmasına izin vermeyin.

Şu eerkekler dara düşünce belki sorun sendedir demekten zevk alıyorlar sanirim. Erekte olamıyorsan kadin nasil zevk alsin be adam ?

iliski çok sessiz oluyor demissinz esiniz ile iletisiminz yokmu insan sevisirken illaki konuşur güler eğlenir bence ilk sorun burda başlıyor iletisimsizlik.

Eşinin alnını karışlarım! Nasil bunun sorumlulugunu senin uzerine yukler? Ona bu siteden bahset biraz. "Kadinlar yazıyor, bir bakiş bir nefes bile erekte ediyor bazen" diyorlar de. Kaldi ki jartiyer ölüyü diriltir. Terbiyesiz adam.
Ahahahha yuru be kim tutar senj :KK70:

Burada bir koca daha vardi. Erken bosalan, karısına senin yüzünden erken bosaliyorum diyen. Hatta aciklamasi da "fazla zevk vermiyorsun o yuzden erken bosaliyorum" idi. Dogrudan esinizi asagilamadiysaniz, cinsellikte bir acı yasamiyorsaniz, onu küçük dusurmediyseniz bu tarz sorunlari sebebi asla siz degilsinizdir. Kendi eksiklikleri tamamen.

Merhaba arkadaşlar 1 seneyi geçim evliliğim var ve çok mutluyum Benim sorunum şu eşimle ilişkide eşimin penisi kalkmıyor sertleşmiyor bazen oluyo ama hemen iniyo ve ben bu durumdan zevk almıyorum kendime ilk defa jartiyer aldım belki değişiklik olur diye ama olmadı bende eşimde çekingeniz ilişkilerimiz hep sessiz olur ve biter yarım saat kadar sürüyor ben 20 eşim 27 yaşında ne yapmamız lazım eşim bana belki sorun sendedir sen yapamıyosundur diyo ne yapmalıyım bu durumda
Eşine sor nelerden hoşlanır ne etkiler onu ona çekici gelen şeyler ne onları yap sorun sendedir diyip çekilmekle olmaz kendinde de arasın biraz ama sorunu onu da söyliyim

X