- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 22
- Konu Sahibi denizzz5900
Oluyo ama hemen iniyoEşiniz ereksiyon olamıyorsa yapamayan neden siz oluyormuşsunuz ki? Jartiyer almışsınız ondan bile etkilenmediyse sorun kendisinde bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyo ama hemen iniyoEşiniz ereksiyon olamıyorsa yapamayan neden siz oluyormuşsunuz ki? Jartiyer almışsınız ondan bile etkilenmediyse sorun kendisinde bence
Doktora görünmeyecekmiş hala bana sen beni motive edemiyosundue diyo alınganlık yapıyoSorun sizde de degil eşinizde de degil sorun peniste kim ister ki yani boyle birşey yasamayi..Esinize de mana bulmaya luzum yok doktor cozer bu işi
Gitmiycekmil ben onu motive edemiyormuşumSorun sizde değil onda. Hey allahım ya. Doktora gitsin.
Valla söyledim doktora falan gitmezmiş asla ben onu motive edemiyomuşumEşinin alnını karışlarım! Nasil bunun sorumlulugunu senin uzerine yukler? Ona bu siteden bahset biraz. "Kadinlar yazıyor, bir bakiş bir nefes bile erekte ediyor bazen" diyorlar de. Kaldi ki jartiyer ölüyü diriltir. Terbiyesiz adam.
Once olup sonra iniyor ise motivasyon bozukluğu kendisinde ama?Doktora görünmeyecekmiş hala bana sen beni motive edemiyosundue diyo alınganlık yapıyo
Evet. Androloji varsa ürolojinin bu konuda uzmanlaşmış halidir, o daha iyi olur. Yoksa üroloji de iş görürPeki hangi doktora görünmeli ürolojiyemi
Umarım bir kaç sene sonra pişman olmazsın@z
bende çok şükür bin şükür gece kocamla beraber en sevdiğim çikolatalı sütümü içtik ninnimizi dinledik ve uyuduk canım ☺
Bilmiyorum ya bazen acaba bendemi sorun diyorum benmi onu motive etmiyorum diyorumerkekler galiba bu yüzden 18-19 yaşında kızlarla evleniyor. Cinsellikte sıkıntı oldu mu at topu kadına. Nasılsa bir şey bilmiyor yer. Neyse ki kk var
Geçmiş olsun konu sahibi doktora gidin çözülür inşallah. Sadece eşini bir sorunu olduğuna ikna etmen gerekiyor.
Bilmiyorum ya bazen acaba bendemi sorun diyorum benmi onu motive etmiyorum diyorum
Gene topu bana atıyo o zaman haz alacağımız şeyleri yapmaya bak diyo ben ona olmuyo diyince soğuyormuş yapmak istemiyormuşgenelde motive etmene gerek kalmaz. Aranızda cinsellikle ilgili bir sorun yaşanmadıysa, senin yüzünden olmuş olması pek mümkün değil.
Jartiyer giymişsin daha ne yapacaksinValla söyledim doktora falan gitmezmiş asla ben onu motive edemiyomuşum
Ahahahha yuru be kim tutar senjEşinin alnını karışlarım! Nasil bunun sorumlulugunu senin uzerine yukler? Ona bu siteden bahset biraz. "Kadinlar yazıyor, bir bakiş bir nefes bile erekte ediyor bazen" diyorlar de. Kaldi ki jartiyer ölüyü diriltir. Terbiyesiz adam.
Sen beni Motive etmiyorsun zevk vermiyorsun de bakalm bi akli basina gelsin. Eksiklerini soylemekten asla cekinmeyinValla söyledim doktora falan gitmezmiş asla ben onu motive edemiyomuşum
Eşine sor nelerden hoşlanır ne etkiler onu ona çekici gelen şeyler ne onları yap sorun sendedir diyip çekilmekle olmaz kendinde de arasın biraz ama sorunu onu da söyliyimMerhaba arkadaşlar 1 seneyi geçim evliliğim var ve çok mutluyum Benim sorunum şu eşimle ilişkide eşimin penisi kalkmıyor sertleşmiyor bazen oluyo ama hemen iniyo ve ben bu durumdan zevk almıyorum kendime ilk defa jartiyer aldım belki değişiklik olur diye ama olmadı bende eşimde çekingeniz ilişkilerimiz hep sessiz olur ve biter yarım saat kadar sürüyor ben 20 eşim 27 yaşında ne yapmamız lazım eşim bana belki sorun sendedir sen yapamıyosundur diyo ne yapmalıyım bu durumda