eşimle görümceme hediye krizimiz :(( acil fikir kızlar

hakkınızda herseyın hayırlısı olsun ınsallah...amın

'sanki kapı kaçıyo kapıyı tutuyo dedi biz eşya taşırken ' ay çok güldüm ya :)) sinir olurum öyle becerikli gibi görünüp ,beceriksiz olan tiplere :) Allah görüyo desene bak ne güzel işte kesin bişeyler olmuştur aralarında ama sen yinede hiç tedbiri elden bırakma eltin iplerin senin eline geçmesinden rahatsız olup zarar verme yoluna gider şimdi ..benim ablamın bir eltisi var ben kıza inanamıyorum ya bu eltilerin hepsimi böyle oluyo ,anlamıyorm ki ...ablam azıcık sevilmeye ,araları düzeltmeye başlasın hemen araya bişeyler sokuyo arkasından konuşuyo bilmem ne :) çok komik böyleleri ya Allah ıslah etsin hepsini ..neyse şimdilik sorunlar halledildiğine göre ben yatıyorum yarın görüşürz yine iyi geceler :)))

hahahahahaa ay çok güldüm iyi demişsin valla töbe töbe ozamn ben neyim manukyan falanım heralt töbe töbeeee

evet aynen öyle şimdi ben görümcemlerle onun kadar samimi değilim ya benim bugün halletmeme kıl oldu.k.peder de geçen gün tlf da dedi l...a(ben) ve a...t(eşim) bizi vekaleten temsil edecekler yokluğumuzda (k.pederle valide yılın büyük kısmını memlekette geçiriyolar) onada kıl oldu bide küçük elti ama benden 3 yaş büyük böyle işte cnm desteğin için sağol.ALLAH rahatlık versin...görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Benim kaynana ilk evlendiğim zamanlar annemler evime gelmişti babam annem babannem vs..
Kaynanada bende(bende kalıyordu zaten)
Kaynana babamın yanında dedi başı açık kadın namuslu değildir diyee
Annemde açık bende..
Babamda ozaman benim karımda kızımda namussuz demişti..
eşim olayı zor toparladı annesini susturcam diye adam, annesi cahil patavatsız biliyo, eşim çok mahçup olmuştu..
oluyor kızlar şaşırmayın.
kocam bişe demiyordu evden çıkıcam üstüne uzun kollu giysin diye haber yolluyordu görümcemle
Lan sananee başımda kocam varr ultra kocam sana noluyoo
Tabi bunları ilk evlendiğimde 1. ayımda yaptı
Ama dedim ki dinsizin hakkından imansız gelir..
Ben makyaj seven biri değilim mesela pek yapmam bunların köyüne gittim 4 sene evvel..
Köy yeri habure eşime başını kapatsın felan diyoo eşimde ben baskı yapmam diyo..
Böle benim saçlar sapsarıı nataşa gibimm
kot pantolonumu giyiyordum saçlarımıda bi güzel yapıyordum inadına makyajjjj geziyordumm
Yesin başını yedi de zaten habure laf soktu durdu..
çok çektim orasını ben bilirim ama ben emrivaki sevmiyorum o öle yaparsa bende inadına böyle yaparımm

valla sen gene iyiymişsin hayatım.ne güzel yengesin(!).eşimin abileri evlenirken demediler bile bir ihtiyacınız var mı diye.eşime de diyen olmamış.herkes bileziğini taktı fotoğrafını çektirdi bir de takarken.bu kadar.bizde demedik valla kimse niye sormadı söylemedi diye.o yüzden madem bu kadar dolambaçlı işler düşünüyor tutsun fırınının taksidini de kendi ödesin bırak üstüne düşme.hatta hiç önemsemiyormuş gibi davran.sen de altınını takar bir güzel fotoğraf çekilirsin.o parayada evine güzel bir şey alırsın.sen o taksitleri ödesen bile göze görüneceğini sanmam.

allahım ya dediğin gibi ne cahillik. iyi demişsin ama

herkeste var yaa olmayan galiba benim k.peder eşimi çağırıp demişti karın sigara içecekse pantolon giyecekse gelmesin evime eşime dedim valla canıma minnet gitmemek için bahane arıyom sebep onlardan oldu gitmem dedim.zar zor ikna etti giyineceksinde içeceksinde dedi sonuçta aileden kimsenin yanında içmiom çıkıp balkonda içip giriom...İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR...

haklısın arkadaşım zaten en zararsız şekilde halletmeye çalıştım.bugün gittim aldım bileziği 750 tl tuttu 7.5 gr lık(dün ayırtmıştım 860 tl idi) bugünde gittim elinde 7,5 gr lıkta vardı valla 100 lira da 100 liradır dedim aldım.sonuçta o bozdurana kadar 1000 tl olur yaniii.ALLAH affetsin ama eşime 1000 tl dedim:18::18: napıyım ama ?elimde biraz param vardı 15 gr lık bilezik almam için(kenara atmak için aldım) 250 tl eksikti ee dedim alıyım 250 yide ona katıyım aldım attım kenara lazım olunca satarım bi işime yarar...yeni ev aldım dünya borca girdim kendimide düşünmek zorundayım arkadaşlar....ama ömrümde ilk defa böyle gizli iş yaptım...

amaaan boşver iyi yapmışsın.zaten böyle düşünürsek ancak adam oluyoruz ev bark sahibi oluyoruz.ondan bundan artırıp öbürüne ekliyoruz.baksana borcum var demişsin.herkes biliyordur sıkışık olduğunuzu zaten.bir de aynı bilezikten bir kaç kişi daha alır.bizim düğünde anlamamıştık kimin ne aldığını.2 tanesinin üstünde isim yazıyordu sadece.o yüzden kaynar gider seninki

valla ALLAH affetsin ilk defa yaptım bunu( ama söylerim 1-2 ay sonra kocama dayanamam ben biliyorum kendimi.kocacıma o az geldi bileziği sen takarsın bende 100 $ takarım dediii kaaal geldi bana.iyikide 1000 tl demişim yoksa bi bilezik sen tak birinide ben takıyım derdi valla kaynasada kaynamasada ben bu kadarını yapabiliyorum işlerine gelirse bana hiç bişey yapmadılar...nefret etmek istemiyorum ama yüzlerini görmeyede çok tahammülüm yok açıkçası...

Eşin de biraz fazla abartıyor sanki
Birileriyle yarışa falan mı girdi en büyük hediyeyi kim takacak diye
Madem taksitlere yardım edecek zaten bilezikte aldınız 100$ da nesi
Valla ben olsam çoktan patlamıştım sen yine iyi sabırlısın

abartması şundan kardeşi eşimin yanında çalışıyo yani hem abi hemde patron konumunda olduğu için diğer kardeşlerden daha fazlası düşer bana diyo.benim patlamamanın tek sebebide ben bunlarla 4 sene önce çok ciddi sorunlar yaşadım(bizi boşanma noktasına getirdiler kaynanam ve kızları) ve o dönem eşim inanılmaz derecede yıprandı ve tabi bende...şimdi çok kararlıyım onlar yüzünden eşimle kötü olmıcam...5 kuruşluk insanlar için değmez hepsi üni.mezunu 5 vakit namazlarında insanlar ama bir yalan bir fırıldak inanamazsınız yemin ederim...hle kaynana bi ağlamaya başladımı şokaaa girersiniz (ben 3-5 gün kendime gelemiom) :90:

eşin niye sana inanmıyo dedim diyince gidiyo tekrar kardeşine soruyo

eşim sinirinden tekrar sormuş ona hani zamanında tmm kırıldınız küstünüz neden uzatıyosun gibisinden...benim anladığım bu yani ama yarın bi sorarım eşime sen neden tekrar gidip sordun diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…