eşimle görümceme hediye krizimiz :(( acil fikir kızlar

evet cnm onlar beni kaldıramıyor ben bunun farkındayım eşim gerçekten değer veriyo bana ALLAH razı olsun.taksit olayını bana söylemese ruhum duymaz çünkü aylık belli bi maaşı yok.ama benim evimde çöpü olmayan insanlara bu kadar fedakar olması ağır geliyo bana.benim evime gele gele bi borcam la geldi.annemler neler yaptı neler .evi tadilat yaptırıp girdik kapıları parkeleri babam yaptı.annem mutfak masamı halımı aldı vs. söylenemz bunlar ama ağır geliyooo.benim eşime yaptıklarını diğer iki kaynıma yapsalar yüzlerine bakmazlar ama ...
bu arada eltimde ilk başlarda mesafeliydi bana ama artık yavaş yavaş çözülüyooo

galiba haklısın ben yarın bi göz atıyım şarjlı süpürge firütöz tost makinası falan almamıştır eminim onları alıyım.
ben evlenirken maddi hiç bişey yapılmadı.bi nişan bohçasına kendi takımını koymuş(ani oldu evliliğimiz) hee evim falan tutulunca ALLAH var kaynanamla görümcelerim temizledi.koşturdular bana nişanımda reşat taktılar ben onları nikahta geri verdim onları eşime eşimin aldığı bilezikleride bana taktılar.ablam çok kızdı ama napıyım hem elaleme karşı mecbur yapıyosun ev hediyesi kaynanam kaynatam kayınlarım görümcelerim saç kurutma makinesi almışlardı hala kullanıyom 8 sene olacak :))))))))

hala iyi niyetli düşünüyosun aynı benimle, ablam gibi :)) ama yapma zarar görürsün ..bak eltin sana çözülüyo falan sakın sanma kesin işin içinde bişey vardır şmdi çözülse bile onada bi zarar vermişlerdir tabi bu sana yaptıklarının yanında solda sıfır kalır onada eminim...ilerde bişey olur eltin seninle paylaştıklarını yalanlar yine onlara döner sen yine ortada kalırsın bence eltinle samimi görnsen bile hep tetikte dur ağzından en ufak bi detay kaçırma yuvanla,ailenle ,sana yapılanlarla ilgili..eşinin sana değer vermesine çok sevindim inşallah hep böyle devam eder dilerim Allahtan..ama şu detayı atlama eşin önce kendine değer vermesini öğrenmeli insanın aileside olsa her aile bir değil işte ..bak senin ailen neler yapmış ,onun ailesi neler yapmış ortada .. Allah eşine gören gözler versin bir an önce dilerim ki ...

ben sizin yerinizde olsam hediyeyle falan hiç uğraşmazdım bu davranışın üzerine,yukarıda bir arkadaş da demiş bilezik takıyorsun zaten gerisini boşver.

keşke bunu eşimede anlatabilsem((ama kardeşiymiş onun yanında çalışıyomuş babasından çok ona düşermiş eksiklerini görmek...vs...vs..

''galiba haklısın ben yarın bi göz atıyım şarjlı süpürge firütöz tost makinası falan almamıştır eminim onları alıyım.'' onları derken :)) bir eksiğini al yeter çok abartıyosun bu altın fiyatlarında bilezik zaten yeterli bişey ..nikahta geri vermen falan eşin açısından iyi olmuş ,eşin sonuçta insan kıyamıyo bide.. yani çok maddiyata düşmek iyi bişey değil ben kendi adıma maddiyata önem vermem ama öyle bi hale geldi ki ortam artık herkes bu amaçla hareket ettiği için bizim gibilerde mecbur kalıyo böyle şeyler düşünmeye yemin ediyorum utanıyorum çünkü artık karşı taraftan gelen insan değeri aile değeri böyle şeylerle anlaşılıyo...

aaaaahhh arkadaşım ahhh...bana yapılanların % 1 ini yapamazlar ona hem o yaptırmaz hem kocası ...çok kincidir kaynım yıllarca açmaz kapılarını.ama kocam hiiiç küsemez kimseciklere.bana neler neler yaptılar kayınvalime 8 yıllık evliyim bi kez cvp verdim (taştım artık) oğlum 8 aylıktı ailemi arattı gecenin 1 inde gelin alın diyeee neler nelerrr....eşim bana değer veriyo kırmaz beni ama ailesi çok kıymetli.tmm herkesin ailesi kıymetli ama bu başka yaaa ben yeri geldiğinde kendi aileme tavır yapıyorum kırgınlıklarımı söylüyorum ama eşim hep boşverrr ama bi tek ailesine karşı değil herkese aynı.boşver ALLAH biliyooo kurban olurum ALLAHa ama bizde insanız neden hakkını savunmuyon diyom yine boşverr...biz bu dört duvarda mutluyuz gerisini boşver diyooo.....

anlattıkların aynı benm ablam -eniştem ve eltisi-kocası arasında geçenler :))) eşin anladığım kadaryla bide öteki tarafı düşünüyo ne kadar güzel böyle olması aslında doğru olanda eşinin tavrı ama bu dünyada hep kaybeden siz olursunz bu tavırla ,içini rahatlatacak tek şey söyleyebilirim ..öbür tarafta elbet alırsınız mükafatını ..öte ki taraftan eğer eşinin tavrı buysa sen afedersin kendini de parçalasan bişey yapamazsın ,suçlu sen olursun ailesi gözünde çünkü oğulları ağzını açıp tek laf etmiyo onlar da bundan destek alıyolar boşvermeyi denemelisin gerçekten herşeyi Allah görüyo senin aile huzurun varsa ona şükret ..bu aileylede gerekmedikçe gidip gelmemeye ,yaptıklarına elinden geldiğince susmakla başa çıkarsın ..Allah yardımcın olsun dilerim ..

bi tanesi olmaz küçük kaynım bulaşık mak.almış onu yazmayı unutmuşum.eşime diyorum ki yarın müsait zaman eltime sorayım ne takıcaksınız düğünde biz daha karar veremedik diye olmaz diyoo...o zaman sen sor kardeşine diyom onada olmaz diyooo.bence kaynım bul.mak. aldı takı takmayacak.ayrıca takı takacaksa bile benim bi tek tost mak.almam eşimi tatmin etmeyecek yine taksitlere yardım edecek bende kendi aptallığıma yanar dururum :))))) yada napıcam biliyo musun takı almaya ben gidicem hani şu taşlı bilezikler varya onlardan alıcam.800-900 tl gibi nasıl olur???

:))))) gizliden eltine sorsan bi dert,sormasan bi dert ... ama kesin eşinin kulağına gider .. :/ bulaşık makinesi aldı almasına da hangi model ne kadarlık aldı sonuçta ucuzları da var ..eğer 2-3 programlı bişey aldıysa yanında bide ufak bişey takar ona dikkat et çeyiz günü bulaşık mak. ne ayarda ..düşündüğün çok akıllıca tebrk ederim :))) ama bak eşin altın fiyatlarından falan anlamıyosa bunu yap anlıyosa yine yandın demektir :)) anlamıyosa eğer o ayarda bi altın alırsın bide küçük ev aletlerinden 3 parça takım halinde oluyo ya onu alırsın fıstık gibi olur eşyaları uzaktan bakınca göze büyük görünen şeylerden al ki eşin bişey zannetsin işlevini çok önemseme :)) ayy ne fenayım

amiiiiiiiinn.yinede şükrediyorum ki sadece ailesine yapmıyoo.benim abimde yanlış bişey yapsa boşver o farkında değildir diyo napym alıştım artık.bende aksine çok tez canlıyım haksızlığa hiç gelemem.moralim çok bozukta olsa karşımdaki insan yanlış anlar diye keyifli olmaya çalışırım.insanların özel günlerine çok önem veririm vs.
neyseee başını çok ağrıttım ALLAH razı olsun senden ve diğer fikir veren arkadaşlardan.hele bi yarın olsun yazarım.bakalım neler olacak...
BİR EKSİK VARMI TAKSİTTEN YIRTMAYA

gizliden derken şimdi başkasının yanında sorulmaz...yalnızken soruveririm.yooo eşim kızmaz neden sordun diyeee.dediğin gibi bulaşık mak. 1 milyarlık falansa takı takmaz oda yeni evli daha 1 sene olmadı.borç ödüyo.eşim altın fiyatlarını bilir ama ben bugün dedim ki şu taşlı bileziklerden alıcam taksın koluna diğerleri takılmıyo bozdurucak gidicek hatıra kalır abim aldı diyee oda sen bilirsin iyi bişey al dedi....fenalıkla ilgisi yok yaa sadece kadın zekasıı

evet sadece ailesine yapmaması seni rahatlatıyodur :) sen ince fikirli ,iyi niyetli bi insansın ..hiç bozulmaman ve üzülmemen dileklerimle ..Estağfrallah olur mu Allah cümlemizden razı olsun ..bekliyorum yarını :)) iyi sahurlar :)

haklısın :) o taşlı bilezik konusunda eşine söylenebilecek en iyi şeyi söylemişsin :) Allah hepimize hayırlı rızıklar versin ne diyim :)

aynen öylee..rahatlatan tek şey bu.yarın ALLAHn izniyle yazıcam yarın ki afralarını tafralarını :=)) teşekkür ederim...eminim sende öyle bi insansın...afiyet olsun...

haklısın :) o taşlı bilezik konusunda eşine söylenebilecek en iyi şeyi söylemişsin :) Allah hepimize hayırlı rızıklar versin ne diyim :)

napıyım öbür türlü desem bizim tadımız kaçıcak...en iyisi böyle bi yolla söylemekti.aminnn rabbim kimselere muhtaç etmesin sağlıkla hayırlı rızıklar versin inş. cümlemize....

taşlı bilezik fikrine bayıldım canım.... hem daha ucuza gelecek hem de abim aldı hatırası var diyecek (ki anladığım kadarıyla bunu diyeceğini sanmıyorum ya öyle olsun)...
ayrıca madem eşin taksitlerine yardım edecek ne gerek var bir de ekstra hediye.. ille alman gerekiyorsa çok pahalı olmayan mutfak setleri var ya hani tost mak. mikser blender vs. ondan al. bence kaliteli bir şey alacam diye de kendini yorma :) günün birinde aldığın eşyayı da başka bir evde görmen olası çünkü :))
inan bana bunun da fenalıkla ilgisi yok hak edene hak ettiği gibi davranma

teşekkür ederim arkadaşım.evet haketse inan 3 lü burma bilezik alırım.ama neler neler gördüm başka evlerde.yarın şimdi duruma bakıyım eksik şeylere sonra eşime diyim taksitlere yardım etmen incitir onu sadaka gibi biz bunları alalım(tost mak.blendır vs) onları alırım yok yok e..kurda kampanya var

şuan kafama takılan şuki hediye yi falan hallettim de benim bu hediye konusu kafama takıldı sorsam mı ben sana söyledim yaa abine söylemedi demişsin...yada fırını görünce aaa ben alıcam demiştim yaa aldın mı diyim ???? ne dersiniz???

içine dert olduysa sölediğin fikir güzel aaaa fırını aldınmı ben sana ben alıcaktım sende tamam demiştin nie haber vermedin gibi olabilir ama bunu eşinin yanında yap derim fazlada üstüne durma bu konunun.elti görümce baş ağrıtır yaaaa amaaaaann herkezde mi var be kardeşim nedir bu anlamamki.bide hem hediye bilezik falan çok gereksiz al taşlı denildiği gibi geç git.faydalarımı var sana ama azönce bi arkadaş senin kardeşin ne layık görürsen die güzel sölemiş eşinin gözününde değerin olur demiş doğru katılıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…