• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle gitmeli miyim?

Ya otur annenle muhabbet et. Akşam 8de gelen adam 10da yatıyordur. Senin akşama kadar sıcak evde durman çok gereksiz bence...

Gidin kalın bir iki hafta

Olmazsa dönersiniz evinize

Bekarlığa alışmasın vs bence hikaye

Sadece Can'ınız sıkkın ya eşiniz yanınızda olmayınca beş dakika geç arasa duşta olda telefonu açmada vs kızar kurar mısınız

Kendinizi ölçün tartın
Yok benntakilmam hiç acmazsa telefonu...cunku mutlaka acar hamileyim ya o da merak içinde oluyor.acmazsa da bilirim işi vardır...

Sizin annede kalasınız var da, forumda destek arıyorsunuz gibi.

Kaç ay ayrı kalmış olacaksınız bu şekilde?

Bana tuhaf geldi. Çocuk ikinizin ama mantıklı bir neden yokken hamilelik sürecine o dahil olmayacak. Ama ciddi rahatsız oluyorsanız, ev ortamı da 30 derece üzeri falansa, fan da idare etmiyorsa siz daha iyi bilirsiniz tabii
Aslında 1 ay ayrı kalmış olcaz çünkü yıllık izinde kullanıcak. 20 günde onu kullansa.yaklasik 2 ay evime gitmemiş olcam. Sıcaklarda gever diye düşündüm.1 ay içind e 2 kere gelecek 2 ser gün kalabilecek

Vantilatör-kule fark etmez, hasta edersiniz kendinizi, fena çarpıyor onlar.
Taksitle de mi alamazsınız klima?
Vantilatör beni mahvetti zaten o gün.kayinvalide de vantilatör açıktı. 2 gün kendime gelemedim.basim ağrıdı.gece uyuyamadım:( vantilatorden o yüzden de korkuyorum..taksitle alabiliriz ama şuan o taksidi ödeyecek durumumuz yok :(

Aslında 1 ay ayrı kalmış olcaz çünkü yıllık izinde kullanıcak. 20 günde onu kullansa.yaklasik 2 ay evime gitmemiş olcam. Sıcaklarda gever diye düşündüm.1 ay içind e 2 kere gelecek 2 ser gün kalabilecek
Amaan sen annende kalmak istiyorsan çok dert değil o zaman ya 1 ay..zaten 3 saatlik yolmuş, 1 kere de siz gidersiniz 3-4 gün kalırsınız, eşinizle evinizde hasret giderirsiniz olmadı.

1 aysa uzun süre değil, annenizle vakit geçirirsiniz bol bol.
Anne-kız vaktinin birsüreliğine de olsa sonuna geliyorsunuz zaten.

Back
X