- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Öyle mi diyorsunuzSıcak için ayrımı kalınır? Dışarı çıkmazsınız sık sık duş alırsınız yada ucuzundan bir vantilatör alırsınız olur biter,Eşler arasında uzun süreli ayrılıkları doğru bulmuyorum,araya soğukluk girebiliyor,bir de erkekleri bekarlığa alıştırmamak lazım...
Gece tek kalmaya korkuyorsanız gidin annenize arkadaşım.Öyle mi diyorsunuzaslında bekarlığa alışacak zamanı da yok...gece gündüz çalışıyor.asiri yoğun bir çalışma hayatı var.belki bu iki üç hafta gece nöbetlerine de kalacak gece nöbete kaldığında evde çok korkuyorum.kafam karıştı...
Vantilatör alabiliriz.klima fiyatlarına bakıyorum 2.000 den aşağı fiyat yokucuz yollu soğutucu bir şeyler alamaz mısınız?
Ne kadar yoğun çalışsada evde bir eşi olduğunu biliyor ve eve geliyor değilmi ve bunun bilincinde..Öbür türlü özgürlük duygusunun cezbediciliğini keşfedebilir,ihtimal dahilinde yani,şimdi yapacak olan her türlü yapar diyenler olacaktır ama ben her olayın zemin hazırlamakla başlıyacağını düşünüyorum. Gece çalıştığında annenizi ya da kv yi çağırabilirsiniz.Öyle mi diyorsunuzaslında bekarlığa alışacak zamanı da yok...gece gündüz çalışıyor.asiri yoğun bir çalışma hayatı var.belki bu iki üç hafta gece nöbetlerine de kalacak gece nöbete kaldığında evde çok korkuyorum.kafam karıştı...
Çok haklısınız.universiteyi annemin yanında okudum.ataninca başka memlekete gittim.ev arkadaşım vardı.gece hiç tek kalmadım.sonra evlendimGece tek kalmaya korkuyorsanız gidin annenize arkadaşım.
Bu fobiler için yardım almalıydınız çok önceden.
Şimdi korkan gebe kadına "aman bir şey olmaz kal tek başına" kim der ki?
Haklısınız tabiki...annem ve kayınvalidem gelemez ben ancak gelebilirim memlekete.arkadasim kalıyordu o da yaz tatili nedeniyle memleketine gitti.aslinda çok haklısınız.sanirim gideceğim:)Ne kadar yoğun çalışsada evde bir eşi olduğunu biliyor ve eve geliyor değilmi ve bunun bilincinde..Öbür türlü özgürlük duygusunun cezbediciliğini keşfedebilir,ihtimal dahilinde yani,şimdi yapacak olan her türlü yapar diyenler olacaktır ama ben her olayın zemin hazırlamakla başlıyacağını düşünüyorum. Gece çalıştığında annenizi ya da kv yi çağırabilirsiniz.
Diyorum işte yapacak pek bir şey yok.Çok haklısınız.universiteyi annemin yanında okudum.ataninca başka memlekete gittim.ev arkadaşım vardı.gece hiç tek kalmadım.sonra evlendimilk haftadan gece tek kalmalar başladı.arka apartmana da hırsız girdiğini duyunca daha çok panik yaptım...simdi birde yaz kapı pencere açık oluyor
vantilatör veya klima değilde 500 tl civarında soğuk hava üfleyen bişey var adı ne bilmiyorum onlara bakabilirsiniz çok soğutuyorVantilatör alabiliriz.klima fiyatlarına bakıyorum 2.000 den aşağı fiyat yok
Kızlar bu ara fazla konu açtım sanki
Ben tatile girdim.esim çalışıyor.bizim yaşadığım yer ile ailemizin yaşadığı yer arasında 3 saat mesafe var...iki şehirde aşırı sıcak.ama annemde klima var bizim evimizde klima yok.annem de sağolsun ona her geldiğimde klima çalıştırır...bizde maddi sorunlardan dolayı bu yaz taktiramayacagiz klimayı.gelecek yaz düşünüyoruz.insallah.esim zaten hep işte.caksitigi ortam klimalı.aksam 7 gibi eve geliyor zaten 8 gibi hava seriliyor.bana diyor ki gelme annende kal.bosuna akşama kadar sıcakta yanma diyor.ama benim vicdanım el vermiyor.onu yek göndermek istemiyorum.zaten zorlu bir dönemden (bilmeyeneler için söylüyorum amniyosentez sonucunu bekliyoruz) geçiyoruz.birbirimize destek oluruz diye gitmek istiyorum.bir yandan da akşama kadar ne yapicam o sıcakta hamileyim temizlik yemek vs vs bir sürü sorun olacak...ikilemd3 kaldım.sizce gitmeli miyim? Eşim iki üç haftaya bir gelicek eğer gitmezsem.
Vantilatör alabiliriz.klima fiyatlarına bakıyorum 2.000 den aşağı fiyat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?