- 19 Şubat 2023
- 597
- 463
- 23
- Konu Sahibi macbethlady
-
Yaaaa çok güldümBeraber uyusaydiniz belki alışırdin.Benim eşim de çok horlar başlarda gerçekten zorlandım ama sonra alıştım hiç duymuyorum.Cok abartılı olunca sallıyorum düzeliyorDiğer sorununuz sanırım cinsel.Aile terapistine gidin ya da alın karşınıza çekinmeden ne varsa baştan sona konuşun ki bir çaresini bulun
KBB ayrı bir olay adam 4 aydır cinsel olarak dönüp bakmamış bile kadınaOlmuyorsa olmuyor bırakıcaksın konu sahibesi. Ne demek 3 yıl doktora gitmemek, KBB doktoruna görünmek zor mu bu kadarHer şeyden önce bu kadar saçma bir şey için inat eden doktora görünmeyen karakterde biriyle olmazdım. Zaten ayrıymışsınzı 3 yıldır boşan gitsin.
Cinsellik olmadan duygusal anlamda da dolu hissedemezsiniz zaten.olsa olsa daha fena çıldırırsınız sinirden.bir erkekle dip dibe yatıp, istekten, arzudan kıvranıp, bana dokunmasa cinnet geçirir insan.kısaca horlama, birlikte yatmama falan bahane.adamın cinsel isteği yok.ya da çok az.diğer sorunlar, cinsel sorun larşısında geçersiz kalıyor.ilk aşamayı geçmeden diğerine geçemezsini
Bu gece bir başlık açıp ayrıntı vericemKaç yaşındasınız? Eşinizin sertleşme sorunu mu var? Dr a gitti çözüm olmadığını mı söyledi, kendisi mi tedaviye devam etmedi? Biraz açar mısınız?
60 yıl bu niye böyle demesem o devam eder evliliğeKBB ayrı bir olay adam 4 aydır cinsel olarak dönüp bakmamış bile kadına
ohara artık
kusura bakma konu sahibi
ama aynı odada/yatakta yatmaya çok büyük romantik anlamlar filan yüklemiyorum ben
sarılıp uyumak iki taraf da öyle uykusunu alabiliyorsa güzel, değilse ve hatta eziyetse, ne gerek var
ama gün içinde zaten sarılırsın, öpüşürsün, sarılır film izlersin, sarılır yolculuk edersin, uykuda da yat dinlen...
de
sizin sorununuz uyku değilmiş zaten
sevişmeden evlilik olmaz ki
bak ayrı yatarak olur ama sevişmeden olmaz
(tarafların ikisi de aseksüel olmadıkça)
Eşiniz tdavi olabilir. burun bandı falan da deneyebilir. Sizin açısızdan ise benim naçizane çözümüm kulak tıkacı alabilirsiniz. Alt komşumuz yaşlı duymayan bir kadın, tv sesini çok açıyor, artı evimiz kalabalık kardeşler olarak. çok gürültü oluyor bizde. Ben kulak tıkaçı takayarak yatıyorum. Çok rahat oluyor. Ucuz bir şey tıkaçlar. Eczanelerde satılıyor.Merhaba
3 yıllık evliyim eşimle beraber uyuyamıyoruz çünkü felaket horluyor ben yatakodasında o salonda uyuyor önceleri çok üzülüyordum ona ama bi çaresine bakmadığı için artık kızıyorum sadece
Çünkü suçlu benmişim gibi davranıyor ne yapayım kulak zarımı mı patlattırayım? diyorum susuyor
Ayrı yatmaktan dolayı soğuklukta girdi aramıza başka daha büyük sorunumuz da var onu buraya yazmaya henüz cesaret edemiyorum sonuç ev arkadaşı gibiyiz
Bu durumlar sosyal hayatıma da yansıyor hep gergin sinirliyim ailem bile farketti
evli olduğumu hissedemiyorum onca sene yalnız yattım zaten hem dışarıya karşı evli taklidi yapıp bekar gibi takılmaktan yoruldum
Ooo merakla bekliyoruz.Bu gece bir başlık açıp ayrıntı vericem
Burun bandı aldık işe yaramadı kulak tıkacıyla uyuyabileceğimi sanmıyorum denemişliğim var üstelik sesi tamamen kesmiyor sanayide kullanılan büyük kulaklık anca olur bu seseEşiniz tdavi olabilir. burun bandı falan da deneyebilir. Sizin açısızdan ise benim naçizane çözümüm kulak tıkacı alabilirsiniz. Alt komşumuz yaşlı duymayan bir kadın, tv sesini çok açıyor, artı evimiz kalabalık kardeşler olarak. çok gürültü oluyor bizde. Ben kulak tıkaçı takayarak yatıyorum. Çok rahat oluyor. Ucuz bir şey tıkaçlar. Eczanelerde satılıyor.
Yardımcı olmak için yazdım. Benim kullandıkların kulağa tam oturan bir çeşit. Sesi tam kesmiyor ama uyumayı sağlayacak kadar azaltıyor. O kadar sesle de uyunur, prenses değiliz. Yurtta kalırken de kullandım, horlayan, dönen, yatağı gıçırdayanlardan ister istemez ses oluyordu. Bir iki kullanımdan sonra insan alışır ama tabi siz bilirsiniz.Bu
Burun bandı aldık işe yaramadı kulak tıkacıyla uyuyabileceğimi sanmıyorum denemişliğim var üstelik sesi tamamen kesmiyor sanayide kullanılan büyük kulaklık anca olur bu sese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?