Eşimle doktor kontrolüne devlete mi özele mi gitmeliyim?

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
198
Merhaba hanımlar. Eylül'den beri çocuk istiyoruz ama henüz kısmet olmadı. Acaba eşimle her şeyimiz yolunda mı yoksa bir problemimiz mi var bunu öğrenmek istiyorum. Araştırdığıma göre bir dizi testler yapılıyormuş. Muayene için özel hastaneye mi gitmeliyim devlet hastanesine mi bu konuda kararsızım. Devlette yeterince ilgilenirler mi?. özele gitsem ne kadara mal olur acaba? bilginiz varsa paylaşır mısınız. Teşekkürler arkadaşlar

Selam canım bende seninle aynı durumdayım. 6 aydır korunmuyoruz bizede henüz kısmet olmadı. Bu ay da olmazsa eşimle karar aldık muayene olmaya gitcez. Özele gitmeyi düşünüyoruz ama maliyeti biraz fazla olucak farkındayız. Bi yandan da acaba araştırma hastanesine mi gitsek diye düşünüyorum. Daha önce bu konuda doktora gitmiş arkadaşlardan yardım lütfen. Özele mi gittiniz devlete mi?

Hastanede görev yapan bir doktorun özel muayenehanesine gidin. Testler için zaten hastaneye gelin, yaptırayım diyecek. Ben testleri özelde yaptıracağımı söyleyince (sigorta sorunundan dolayı) sadece en önemli ikisini yaptırmamı söyledi. Diğerlerine şimdilik gerek yok dedi.
Onlar da 360 TL tutuyorlar. Eşim için değil, benim trombosit yani pıhtılaşma testlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…