• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle doğum sonrası eşimle ilişkim

goodhearted

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
34
12
3
34
Merhabalar. 1.5 yıllık evliyim.Ben doğum yapalı 2 ay oldu eşimle ilişkiye girmiyoruz. Beni öpmesi sarılması da yok. Yatağa yatınca arkasını dönüp uyuyor. Sarılayım öpeyim dedim işten gelince eliyle beni ittiydi yeter çok vıcık vıcık olmayalım dedi. oturma odasının tek kanepesinde kendi başına oturup tv izliyor. akşamları 9a kadar sokakta geziyor. bir bahaneyle çıkıyor. çalışan bir bayanım ama ücretsiz izindeyim. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. yavruma hemen hemen tüm gün tek başına bakıyorum. Şimdi bazılarınız nite çocuk yaptın diyeceksiniz? maalesef plansız ve beklemediğim zamanda oldu

Bu kadar sık dışarı çıkmazdı. Yine kavgalar vs. olurdu ama. en azından bu şekilde soğuk değildi bana karşı.

Bilemedim ama cocuktan sonra gibi gelmedi bana. Sanki oncesi de cok saglikli degilmis gibi dusundurdu.
Cocugunuza karsi da mi boyle?

Bilemedim ama cocuktan sonra gibi gelmedi bana. Sanki oncesi de cok saglikli degilmis gibi dusundurdu.
Cocugunuza karsi da mi boyle?
Çocuğa karşı ilk haftalar hep ilgiliydi bu ara onunla da ilgilenmiyor. çok sağlıklı bir ilişkimiz yoktu ama en azından arkasına dönüp yatmazdı.

Sarılıp öpmek vıcık vıcık olmak mıymış? Yahu yeni doğum yapmışsın ona bi evlat vermişsin. Lohusalık vs hormonlar altüst.. Sana destek olacağına, çocuğuna bakacağına trip mi atıyor.. Ya genelleme yapmak istemiyorum ama öküzlük var bazı hatta birçok erkeğin geninde.. Sonra bunlar unutulmuyor işte.. Bırakın ya , çekin kendinizi, çocuğunuzla ilgilenin.. Alın çocuğu çıkın dışarı.. Gezin .. Bebiş de alışsın açık havaya.. Yaranılmaz bu türe.. Sorsanız ne dertlidir, ne şikâyetleri vardır. Gülün mutlu olun, delirsin sizi öyle gördükçe..

Sarılıp öpmek vıcık vıcık olmak mıymış? Yahu yeni doğum yapmışsın ona bi evlat vermişsin. Lohusalık vs hormonlar altüst.. Sana destek olacağına, çocuğuna bakacağına trip mi atıyor.. Ya genelleme yapmak istemiyorum ama öküzlük var bazı hatta birçok erkeğin geninde.. Sonra bunlar unutulmuyor işte.. Bırakın ya , çekin kendinizi, çocuğunuzla ilgilenin.. Alın çocuğu çıkın dışarı.. Gezin .. Bebiş de alışsın açık havaya.. Yaranılmaz bu türe.. Sorsanız ne dertlidir, ne şikâyetleri vardır. Gülün mutlu olun, delirsin sizi öyle gördükçe..
Evden dışarı çok çıkamıyorum. Ama bebekle hep ilgileniyorum. onu takmıyor gibi görünüyorum ama içten içe sorguluyorum. Dışı sizi içi beni yıkar. dışarıda şen şakrak evde ruh

Aslında bizde başka sorunlar vardı, ben sebebini biliyordum. Dolayısıyla şu anda orta halli.. Ben de pek sallamıyorum artık açıkçası..

Sorun bi sıkıntı mı var diye. Yok diyorsa iyi yoksa deyin geçin. Düzelmesi gereken bi şey olduğunu düşünüyorsa bi zahmet gelsin söylesin, hiç üstüne düşüp kaldırmayın bi yerlerini, bu halinizle bi de onunla uğraşmak zorunda hissetmeyin..

Sorun bi sıkıntı mı var diye. Yok diyorsa iyi yoksa deyin geçin. Düzelmesi gereken bi şey olduğunu düşünüyorsa bi zahmet gelsin söylesin, hiç üstüne düşüp kaldırmayın bi yerlerini, bu halinizle bi de onunla uğraşmak zorunda hissetmeyin..
kesinlikle doğru söylüyorsunuz bence de önce bir sormak lazım. aynen bir de onunla uğraşıyorum memnuniyetsiz bir insanla

oturup konuşun. ne oluyor ne var bi sıkıntın derdin mi var?
sizle ilgili bile olmayabilir. belki işle ilgili çözemediği bişey var?
malesef onun size destek olması gereken zamanda sizin ona destek olmanız gerekiyor olabilir.

hamilelik doğum vs derken fiziksel olarak çok mu değiştiniz?
tabiki doğru değil ama bazı erkekler takar bu konuya. çünkü onlar bilmiyorlar bi çocuk dünyaya getirmenin zorluklarını.

Esinizi kıskandıracak yanlis anlamasini saglayacak bi durum oldumu belki icine bi kurt düşmüştür yani bi oturun konusun derdi neymis ancak oyle anlarsiniz

Lohusalik geçiren ve o psikolojiyi atlatamayan siz değil de eşiniz gibi

oturup konuşun. ne oluyor ne var bi sıkıntın derdin mi var?
sizle ilgili bile olmayabilir. belki işle ilgili çözemediği bişey var?
malesef onun size destek olması gereken zamanda sizin ona destek olmanız gerekiyor olabilir.

hamilelik doğum vs derken fiziksel olarak çok mu değiştiniz?
tabiki doğru değil ama bazı erkekler takar bu konuya. çünkü onlar bilmiyorlar bi çocuk dünyaya getirmenin zorluklarını.
kilo aldım tabiki ama eleştirileri fiziki olarak değil. Sürekli her şeyi yaptığım işleri eleştiri gayretinde

Back