• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çok kötü kavga ettik sizce haksız mıyım?

HATA yapmışsın ya da ne var canım bunda kocan fazla tepki vermiş demek bence artık anlamsız ..olmuş bitmiş.arkadaşının evine gitmemiş ve köpeği almamış gibi eskiye döndüremezsin durumu.tahmin etsen bu boyuta gelecegini zaten huzurunu kaçırmazdın.sağlık olsun.herkes hata yapabilir önemli olan onu nasıl düzelttiğin bence ve tekrarlamaması.

yanlız ben şunu anladım bazı istisna erkekler dışında geneli eğer o konu üzerinde haklı olduğunu düşünüyorsa kesinlikle geri adım atmıyor.bence iyi yapmışsın evine dönerek.o zaten seni suçlu görüyor arayıp ne diyecek sana?neyi bekleyeceksin ya da?en fazla zaman geçince arar boşanalım böyle olmuyor der.bu benim fikrim.bence doğru olanı yapmışsın arkadaşım.hatta gönlünü alıp bu olayı ona unutturmaya çalış.onun senin üzerine yürüme davranışınıda yanlış bulduğunu kendininde hatalı olduğunu seninde hatalı olduğunu vs diyerek olayı tatlıya bağlarsınız gibime geliyor.

hım bu arada görümce faktörü korkunç.zamanı gelince onu bu yaptığına pişman etmelisin..İNTİKAMIN ACI OLMALI :))

HER ŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN KIZLAR..

Tatlım, eşini de anlamaya çalış görümcen arıyor ve abi yengem bi adamın evine gitti diyor bana abim böyle bişey söylese ben çok daha büyük tepkiler verirdim. Keşke eşine haber verseydin ve beraber gitseydiniz.

Eşimle kötü kavga ettik sizce ben çok mu hatalıyım olanları kısaca özetleyim ben uzun süredir eve bir köpek almak istiyordum çocukluğumdan beri en büyük hayalimdir vanda uzun süre görev yaptım orada bir köpeğim vardı ama ankaraya dönerken annem babam ve abim evde hayvan sevmedikleri için orada görev yapan bir doktor arkadaş bana ver ben bakarım demişti ben de bıraktım. Tabi bırakmak kolay olmadı çok üzülmüştüm neyse şimdi bu doktor arkadaşımın tayini ankaraya çıkmış ve buraya yerleşti bana eğer istersen köpeğini geri alabilirsin dedi dışarda buluştuk üzerinden zaman geçmesine rağmen beni unutmamış ben de nasıl olsa evliyim ayrı evim var geri alabilirim diye düşünmüştüm ki eşime sorma ihtiyacı bile duymadım zaten o da babası ameliyat olduğu için memlekete gitmişti ben de doktor arkadaşımın evine gittim köpeğimi aldım eve getirdim ertesi gün küçük görümcem geldi köpeği görünce manyak gibi çığlıklar attı sonra ona da anlattım gerizekalı abisini arayıp benim yabancı bir erkeğin evine gidip köpek aldığımı söylemiş ben gelince evde söylemeyi düşünüyordum zaten van da bir köpeğim olduğunu biliyordu neyse sonuçta eşim çıldırdı öyle ki nasıl bir erkeğin evine gidermişim köpekten ziyade buna takıldı üstüme falan yürüdü köpeği de kendimi de bir odaya kilitledim yoksa kesin bana el falan kaldıracaktı o hırsla elini duvara geçirmiş parmak izleri duvarda duruyor. O köpek gidecek yoksa camdan atarım diye bağırdı sonra çıktı gitti ben de o arkadaşımı aradım olanları anlatmadım sadece eşimin istemediğini söyledim hiç problem değil dedi ben de köpeği arabama attığım gibi arkadaşımın evine geri götürdüm arkadaşım evin önünde bekliyordu suratımdan ters bir şeyler olduğunu anladı arabayla tekrar eve dönerken ağlıyordum verdiği tepkiye şok oldum çünkü eşimin memleketinde evlerinde hem kedi hem köpek var neyse eve dönerken bir baktım ki arabasıyla beni takip ediyor bu sefer bana geldiler bu kadar güvensizlik olur mu eve gittiğim gibi ufak bir çanta hazırlayıp anneme gittim onlara da eşim şehir dışında dedim bugün ikinci gün burada olduğumu biliyor ama hala aramadı ben de o arayana kadar aramayacağım.

uyuz görümcene ne oluyomuş? sana resmen iftira atmış dönme bacım aramada boş ver nasılsa hatasını anlayıp koşacak o.

evde köpek isteyip istemediğini sormadığın için hata etmişsin ama o da ona kızmamış zaten , evet bir erkeğin evine gitmiş olmana kızması normal bu konuda haksızsın ama bukadar kızması fazla yani bunu haketmiyorsun kesinlikle, görümcen çok fena , allah onu bildiği gibi yapsın.
neoldu geldimi ? inşallah konuşup anlaşabilirsiniz..

Back