Eşimle cinsel problemlemlerimiz

Böyle stresli bir dönemde cinsellikten uzaklaşmasi normal aslında ama bunu genellemesi, bu kadar umutsuz konuşması doğru değil. Eşinize is rastlıgı diliyorum. Umarım işleri yolunda gider ve stres kaynağı ortadan kalkar. Ayrıca sizin de ne kadar fedakar bir eş olduğunuzun da farkındadır umarım

Esin patron degil ama patrondan daha stressli anlasilan
Valla bacim bizim iliskimiz esimle cok iyiydi ilk baslarda sonra bir anda esimde isteksizlik basladi baslarda kavga ederdim sonra biktim duruldum sanirim tabi o zaman bebek istedigim icin cok zorluyordum simdi herseyden elimi cektim baktim o zorluyor bende is yok anladimki gercekten stress herseyi olduruyor durumunu cok iyi anliyorum ama ustune gitme hatta sen kac takma duzelecek emin ol
Tek sacma olan esinin konusma sekli bence benden umudu kes der gibi konusmus mantikli gelmedi oek

Aslında eşimle o konuşmayı yaptığımız geceden sonra benim için 2 gün öncesine kadar geçen 4 5 gün hiç kolay değildi. Burdan da ban yedim saçma bir şekilde. Ben benim fedakarlığımı da görmüyor, çabamı da görmüyor, zaten beni çekici de bulmuyor diye bir girdaba düşmüştüm.
Ama 2 gün önce yaptığımız konuşmada söylediği en önemli şeylerden birisi senin nasıl bir çabayla ayakta kalmaya çalıştığını ve beni idare ettiğini görüyorum dedi.
Belki de tipik bir Anadolu kadını edasıyla herşey düzelecek avuntusu bu tutunduklarım.
Bilemiyorum.

Sizinle açık açık konuşması çok güzel bir şey zaten. Eğer sebep gerçekten buysa, bir sadakatsizlik söz konusu değilse, gurur yapmayıp bunu kabullenmesi onun olgunluğunu gösterir. En büyük sebep is stresi ise zaten, o durumlar geçince o da bir çaba gösterip bu sorunu düzeltmek için bir adım atmalı. Eğer bunu yapmazsa o zaman etraflıca düşünürsünüz. Daha yaşlarınız genç. Konunun başında ilk yorumumda da söylediğim gibi bana geçici bir durum gibi geliyor başka sebepler yoksa. Evlilik zaten böyle olmalı. En ufak sorunda taraflardan biri kaçıp gitmemeli birlikte destek olunmalı. İnşallah çabanızin karşılığını alırsınız fazlasıyla

Eşim patron. 3 ortaklıklar, baba ve erkek kardeşi. Kendi işi olmasa bırakır giderdi belki kim bilir.
Aynı sorunu biz yıllar evvel çocuk istediğimiz zamanlarda da yaşamıştık. Şu benim takvim tuttuğum ay bugün olmalı falan dediğim zamanlarda. O zaman da söylemişti stres beni çok etkiliyor diye.
Sonra biz çocuk fikrinden vazgeçince düzelmişti.tabş bu yıllar önceydi. Bu arada çocuğum tüp bebek. Normal yollardan olmadı.
Ben de bundan sonra ona adım atmam zaten. Gururum incindi. O ister mi hani geri dursam da. Ondan emin değilim

Pardon yanlis anladim o zaman
Yatak bahane insan ruhu sevilsin istiyor artik zorlayarakda bikiliyor tabiki o yuzden geri durman senin icin daha iyi simdi soylesen tekrar reddetse gururun daha incincek soguyacaksin birak kendi gelsin

Yani böyle sorunlar yaşanabilir bu anlaşılır ama çözüme yaklaşmaması tadımı kaçırırdı benim tamam sorunun varsa çözmek için beraber uğraşalım yani oyuncak alalım ne

Yahu kacinci yuzyildayiz takviyeler var ... İstegim gitti demesi yapamadigindan adam istegim var olmuyormu desin hali ile istegim yok diyor temin edin o ilaclardan onune koyun icsin

Kaç yaşlarındasınız? İnfertilite tedavisi için gittiğinizde eşinize tahliller yapmışlardır. Bir anormallik çıkmış mıydı o zamanlar?

Bence tüm olay stres. Konuştuklarından anladığım kadarıyla bir şeyleri dert ediyor. Stres erkeklerde önemli bir faktör. Eşimden biliyorum o gün stresli ise ya erken boşalır yada kalkmaz. Bunun için bir ilaç verdi. Eşim diyabet olduğu için bitkisel bir ilaç verdi. Stresi kaygıyı vs azaltıyormuş. Eşim kullandı geçti. Doktora gitsin stresliyim desin. Performans arttırıcı ve stres giderici vericek büyük ihtimalle. Tabi burada en önemlisi adamın derdini öğrenip onu çözmeye çalışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…