Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun ben olsam tek tek amaaaann🖐 bu arada fikrim değişmediBöyle açıkça söylemişse odunun önde gideni. Yarası vardır kadının zaten. Söylenir mi ki öyle? Annesi ölmüş birine annesizsin sen zaten demek gibi bir şey bu.
Çünkü mesajı aralarda kalmış. Eşi de mesajları okuyup kendi çapında değerlendirdiği için üşenmeyip etiketledim.
Kocana alkış tutanın çıkarı nedir tam olarak?Yorumlar karşısında şoktayım.çok tuhaf...40 yaşında sünepe hareketler gösteren bir koca .......buna alkış tutan kadınlar
Bence sizin kalbiniz fazla kırılmış. Mesela visk sürdü diyelim ki annesi buraya kadar problem yok...senin eşin sevgisiz annen olduğunu biliyor gel karıcığım sevgiyi merhameti sende benden göreceksin deseydi....benim annem gibi anne ol demek yerine kalbiniz kirilmazdi...kalp kırmak , Kabe yikmaktan daha günah derler hele bu kişi eşinse.Dedi evet ..benim annemi örnek al dedi kendi annemi degil dedi
100 kadına sorduk ve aldığımız cevaba bak.Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
ne şanslısınız ne güzelKac yasinda kadinim, hasta oldugumda ille de anamin corbasi, anamin kucağı.
kıskanırımSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Burda ne aldatılanları dövülenleri boşatamıyoruz biz, üstüne laf yiyoruz. Sizin aranızdaki mesele çok başka sanki, doğru düzgün anlatırsanız daha sağlıklı yorumlar alırsınız belki.Aynen öyle bunlar birikimin son damlası oldu.bunun buradaki kadınlara annesindne ayrisamamis bir erkeği ifade edeceğini ummustum.oyle olmadı .buradaki yorumlarda da beyefendi zaten benim cekilmez kıskanç olduğum.kanisina vardı ve boşanmaya karar verdi