Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizlik bir şey yok, sünepe olduğunu düşündüğünüz adamla yıllardır evli olan sizsiniz birde çocuk yapmışsınız.Yorumlar karşısında şoktayım.çok tuhaf...40 yaşında sünepe hareketler gösteren bir koca .......buna alkış tutan kadınlar
dövmemeyi ilgi mi sandınız ??İnanın çocuğuma karşı inanılmaz sevkatli ve ilgiliyim. Tek bir fiskem yoktur 9 yıldır ya da psikolojik şiddetim
Sünepe olarak gördüğün adamla evlenip çocuk yapan sensin biz değiliz. Sünepe diye tanımlayacak durumdaysan boşan zaten.Alt tarafı viks sürülmüş ister grip olur ister başı ağrır. Konuyu nerden alıp nereye getirmişsin. Sevgisizliğin konudan taşıyor belli oluyor, istiyorsun ki herkes senin gibi olsun. Ama öyle değil işte. Allah vicdan versinYorumlar karşısında şoktayım.çok tuhaf...40 yaşında sünepe hareketler gösteren bir koca .......buna alkış tutan kadınlar
Şu fazla bencil bi hareket değil mi? Benim annem yok kimse mutlu olmasın, kimse kutlamasın, kimse eğlenmesin gibi. Aksine mutlu olsunlar istiyorum ben babalar gününde falan, vakitleri varken eğlensinler gülsünler kutlasınlar. İlginçhani anneler gününde annesi olmayanları da anlayarak bu günü kutlamayan insanlar var
Gereksiz tepki üzgünümSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Valla var öyle insanlar onlarda sizin gibi düşünenlerin bencil olduğunu anne babasını hiç tanımamış insanların o günlerde çok üzüldüğünü ve bu günlerin aslında sadece ticari amaçlı olduğunu düşünüyor .Ben bir paylaşım yapmıştım bende ona gelen yorumlardan bu insanların sayısının bir hayli olduğunu fatkettim ben ortadayim bilemiyorum saygı duyarım görüşlere ama ne bileyim duyarlı olmak gerekiyorsa anne hep sevilir kutlanır zaten hediye alınır niye illa bı gün olsunki ......zaten suyu çıktı kızkardeşler günü kız çocukları günü yerli mallar haftası yok babalar günü yok sevgililer günü yakında su günü güneş günü .....bence anlamını yitirdi ticaret hepsi ....seven sevdiğine her gün söylesin kagadindayim benŞu fazla bencil bi hareket değil mi? Benim annem yok kimse mutlu olmasın, kimse kutlamasın, kimse eğlenmesin gibi. Aksine mutlu olsunlar istiyorum ben babalar gününde falan, vakitleri varken eğlensinler gülsünler kutlasınlar. İlginç
Boşanmaya bahane bulmuş. Kocanız okuyorsa duyrulur. Kendisi beş para etmez.Aynen öyle bunlar birikimin son damlası oldu.bunun buradaki kadınlara annesindne ayrisamamis bir erkeği ifade edeceğini ummustum.oyle olmadı .buradaki yorumlarda da beyefendi zaten benim cekilmez kıskanç olduğum.kanisina vardı ve boşanmaya karar verdi
HshahahhahahhaErkek gribi ne