9 yıllık anneyimGereksiz tepki, anne olunca anlarsın
O zaman anlarsın9 yıllık anneyim
Bilemedim ama eşiniz de küçücük çocuk değil bence . Allah korusun da sanki kanser hastası gibiSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
9 yıllık anneyiGereksiz tepki, anne olunca anlarsın
Geçmiş zaman bayramda olan okayESin su an ayaklari viskli yatakta bu sayfaya mi bakionuz?
Tranko Buskas hanım abla, erkek gribi yeni mi çıktı?Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
AA sen duymadın miTranko Buskas hanım abla, erkek gribi yeni mi çıktı?
Hani şu bizim olupta tüm işlere devam ettiğimiz erkeklerin komalık olduğu normal.gripErkek gribi ne
Sonradan gelip size annem bana böyle muamele yapıyor, sen onun gibi değilsin gibi bir kıyaslama yapmıyorsa sizi alakadar eden bir durum yok. Yaptığınız dümdüz kıskançlık, fitne fesatlık.Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?