• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle bos yere kavga ettik

bebisimiziistiyoruzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
24
10
3
Arkadaşlar anlatmazsam daha fazla tutamıycam icimde dün Esim erkenden sekiz gibi arkadaşlarıyla beraber dini bir şey için şehir dışına cktı bu hic problem değil benim içinama saat altıda mesaj atıyo cktık geliyoruz diye bekliyorum ve 9 u biraz ggece aksam evde tabi ilimizde soguguz tripliyiz çünkü saat 6 civarında telfnda konuştuk ve diyoki aksam namazında kılıp öyle gelelim diyo adamlar dedi bende kılmayı kalmak anladım ve eşimin bulunduğu yerde de akrabaları var orda kalcagnı sandım ve sesim buz gibi oldu yanls anladgmı anlayınca nedenle duyiyosn dedi aksam geldgndede epey kotu şeyler oldu ama Esim biraz inatçı hemen konsmaz dun ayrı uyuduk hakszmymm

Arkadaşlar anlatmazsam daha fazla tutamıycam icimde dün Esim erkenden sekiz gibi arkadaşlarıyla beraber dini bir şey için şehir dışına cktı bu hic problem değil benim içinama saat altıda mesaj atıyo cktık geliyoruz diye bekliyorum ve 9 u biraz ggece aksam evde tabi ilimizde soguguz tripliyiz çünkü saat 6 civarında telfnda konuştuk ve diyoki aksam namazında kılıp öyle gelelim diyo adamlar dedi bende kılmayı kalmak anladım ve eşimin bulunduğu yerde de akrabaları var orda kalcagnı sandım ve sesim buz gibi oldu yanls anladgmı anlayınca nedenle duyiyosn dedi aksam geldgndede epey kotu şeyler oldu ama Esim biraz inatçı hemen konsmaz dun ayrı uyuduk hakszmymm

haklısın da çok çok yanlış yerdesinn...zayıflama kürlerine koca anlatılırmı:53:

Hemen tartışmada ayrı uyumak çok kötü bir alışkanlık.
Çok kızgın bile olsanız yatakları ayırmayın.
Hatanı biliyorsan, kocanın yanına gir, arkasını dönmüşse bile arkadan sarıl ve öyle uyu.
Sonuçta hatanı biliyorsun herşey normalmiş gibi davran, eğer inatçı biriyse üstüne düştüğünde çok daha geri tepecektir canım.
Hiç birşey yokmuş gibi hareket et.

Simdiye gonlunu almis olman lazim? ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma kardeş :31: eğer bu koca göbeğimi eritemezsem,benim eşimde hayatı boyunca tüm namazlarını şehir dışında kılacak böyle giderse :5:

Back