Sakin olun herseyın sonu değil bence, mutlaka bir yol vardır ısteyene.
Mesajda ne yazıyordu mesela_? Daha oncesı boyle bırsey varmıydı.. DEFALARCA ALDATILDIM DERKEN_?
eski sevgilisine msj atmasının hiç mi hiç açıklanır bir tarafı yok ... zaten o da açıklama yapma ihtiyacı hissetmemiş...
sevmediğiniz içinizin ısınamayacağı bir adamla evlilik yürütmek gerçekten çok zor...kendini affetirmek için hiç mi bir şey yapmıyor ?
mesela pişmanlığı yüzünden belli olur falan ? o nasıl bir ruh hali içinde ....
Mrb. Canım öncelıkle gecmıs olsun. Yasadığın seyler sabır gerektirir. Inanmadığın istemediğin hiç birsey yapmatabıkı ama bazen ortak bırseyler paylaşmak ıstıyor ınsan. Bız esımle pek içmeyız ben sevmem oda cok nadır alır ama ıstediği zaman eşlik ederim. Yoksa ters tepip onda heves ve alışkanlığa gıder dıye allah affetsin sırf onu yalnz bırakmamak ıcın, he şu var acıp bırlıkte kuranda okuruz namazda kılarız (5vakıt değl ama kandıllerde herzman cumaya gıder ıcımızden gelınce kırarız . Yanı herseyı yerlı yerınde yaşamayı severız. Gecenlerde alkolun zararını gören tanıdığımıza rastladık etkılendı tabi ıçmıyoruz uzun süre. Ben teklif ettim bilerek yarın cıkalım fln canım boşver dıyen o oldu mesela.. Bu halledilebilir gibi. Ama eskı sevgılıye mesaj atmasıda sızın ılışkınızden umudu kesmıs tartışma ve kavgalardan bıkmış bir ruh hali olduğu belli. Umarım toparlanırsın şimdi nasılsın_?:44:
neler yapmıyorki, çiçekler, notlar...
zaten sevgisini gösteren, saklamayan biriydi, bebek gibi davranıyor artık ama çok sık sorun yaşıyoruz biz (genelde de ben başlatıyorum tartışmayı) çünkü 8 aya sığmaması gereken şeyler yaşadım ve çok kızgınım, en küçük kıvılcımı yangına çeviriyorum.
biraz yumuşamam, evliliğimi kurtarmam mı lazım, yoksa daha fazla onurumu ayaklar altına almamam, bir şey daha yaşamayı-görmeyi beklemeden yoluma mı gitmeliyim (ki, bu şu an maddi anlamda çok zorlar beni) bilemiyorum.[/QU
CNM SEVGISINI GÖSTEREN BIRIYDI DIYOSUN YANI INSAN YALANDAN YAPAMAZ BUNLARI SEVMEDIĞI BIRIYLEDE MECBURİYET YOKSA EVLENMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AŞKIM FALAN YAZMASI TABIKI COK SAÇMA O NEDIR OYLE YA_? BENDE DEDĞN PROBLEMI YASADIM ILK AYLARDA AMA TOPARLADIK SORUN OLUYOR CINSELLIK BIR NEVİ RAHATLAMADIR . YASAYAMADIĞIN ICIN BASKI VE DIŞA VURUM OLABİLİR. DEVAM ETMEK YADA ETMEMEK SENİN ELİNDE 2 YOLUN VAR ÖLÇÜP TARTMALISIN DERİM.. GENEL TUTUMU BU OLAYLAR ÖNCESINDEKİ İLİŞKİNİN KALİTESİ DE ÖNEMLİ.
sekiz aylık evliyken bunları yaşıyorsanız bi sekiz yıllık evliyken neler yaşarsınız bunun tahminini size bırakıyorum.size ayrıl diyemem böyle bir vebal almak istemiyorum ama sizin yerinizde ben olsaydım sekiz aylık evlilikte beni aldatan şiddet uygulayan kocayı boşardım.iyi düşünüpkarar verin ve evliliğinize devam ederseniz bir müddet çocuk düşünmeyin.
ne zamandır alkol almıyor, sizi kaybetmek korkusu baya ağır basmış, alkolü seviyorum demesine rağmen sizi daha çok sevdiğini anlamış ki ondan vazgeçmiş.
Onunla konuşun, yaşanılanların sizi incittiğini bir anda eskisi gibi olamayacağınızı ama ona sevgisini göstermek için çabalayacağınızı fakat bu süreçte onun da kendini toparlaması en ufak hata etmemesi gerektiğini, ikinizde evliliği kurtarmak için çabalamasını söyleyin.
Bu arada siz 6 yıl flört etmişsiniz eski sevgili 6 yıldan da mı önce? Ben 2 ay önce numaramı değiştirdim kendi eski numaramı hatırlamıyorum inanın. 6 yıl önceki birinin nosunu nasıl hatırlıyor alkollü iken? Bu biraz kafamı karıştırdı
Yapılcak şey bellii..
Güveniniz sarsılmış, eşinize sewginiz git gide azalıyor..
Yaşadıklarınız gerçekten çok zor..
Bu şekilde yaşamaya dewam edemezsiniz..
Fakat gidebileceğim bi ailem bile yok demişsiniz..
Hayatta değiller mii _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?