• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başka bir kadın gibi mesajlaştık :(

Direk konuya giriyorum. Ağustos ayında 8 aylık hamileydim instagramda gezinirken eşime ait ikinci bir hesabı olduğunu gördüm. 50 küsür kişiyi takip ediyordu ve bunların hepsi kız dı. İlk şoku böyle yaşadım. Eşim uyurken telefonunu alıp instagramına baktım ve özel mesajla bir çok kıza 'slm' yazmış bu da ikinci şokum oldu. Kızların hiç biri cevap yazmamış bu arada. Hiçbirşey söylemedim hamileliğimin son günleriydi kavga edip strese girmek istemedim ama içten içten çok üzüldüm ağladım. Bu olaydan iki hafta sonra doğum yaptım. Arada eşimin telefonunu alıp karıştırıyordum ve yine kızlara mesaj attığını gördüm. Kendime sahte bir hesap açtım internetten de güzel bir kız resmini profilim yaptım ve onu takip ettim. Ben takip eder etmez hemen slm yazdı. Biraz bekledikten sonra bende slm yazdım. Ve o günden sonra mesajlaşmaya başladık. Önce bekar olduğunu söyledi sonra ki günlerde evli olduğunu eşinin hamileyken onunla birlikte olmadığını amacının sadece cinsellik olduğunu itiraf etti. Evde benim yanımda benimle mesajlaştı saftirik. Her neyse buluşmak istediğini söyledi her mesajlaşmamızda ama sen evlisin karını sevmiyormusun diye sorduğumda karımı çok seviyorum çok tatlı güzel bir karım var (sağolsun!beni övüyor burada) benim amacım sadece cinsellik diyordu. En sonunda buluşmaya karar verdik ama o gün geldiğinde yapamyacağım dedi vazgeçti. Sonra ben buna bu mesajları karına göndereceğim diye mesajlar atmaya başladım bir hataydı sakın yapma böyle birşey dedi. Hayatım biter karımı seviyorum dedi. O kadar kızgınım ki ona sürekli mesajlarımla korku verdim. Sonra beni engelledi ben başka hesap açtım yine mesaj attım bu defa instagram hesabını sildi. Facebook hesabı açtım oradan mesaj attım karına herşeyi anlatacağım diye yalvardı sakın yapma hayatım biter diye. Oradan da engelledi. Bu bir oyun oynuyordu internette üşenmedim oyunu indirdim üye oldum oradan da mesajlar atmaya başladım. Her neyse geçen gün yatarken arkadan bana sarıldı ben senin hakkını nasıl ödeyeceğim dedi. Hayırdır neden böyle dedin hiç dedi sıkıca sarıldı. Evet beni aldatmaya kalkıştı ve pişman oldu. Bütün sosyal hesaplarını sildi. Karışık duygular içindeyim. Ona çok kızgınım ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gün çok sevdiğim kocamın beni aldatmaya kalkacağı aklımdan geçmezdi. Şu an karar aşamasındayım kafam çok karışık.
Eli opulesi kadin:KK70: super yapmissin ellerine saglikama tavsiye vereyim asla senn oldugunu soyleme onu hep hata olarak bilsin. Ayrica esin durustmus.her eekek aklindan olsun gecirebilir bu durumu esince heyecan yasamak istemis fakat her slm yazdigi insan ona gel beraber olalim demez.isin ciddi oldugunu gorunce nefsinde biyerinde dur dedi senin sevginin zedelenmesinden korktu boylelikle seninaldtmanin nekdar hata ol

Valla canım kusura bakma da eşin sen olduğunu anlamadiysa benim de adım coco degil.adam hesap açmış herkese sırasıyla mesaj atmış bulusmaya gelince mi yan çizdi yani.oyunu söylemiş olsa bile yinede ordan mesaj atmandan yüzde yüz anladı bence.ondan öncesinde mesajlarinda da kendini ele vermiş olabilirsin.adam tanımayacak mi karısının yazım stilini konuşmalarını vs...
Canım o vazgeçtikten sonra taciz mesajları attım. Yani oyundan yazdığımda anlasa bile ondan önce vazgeçmişti zaten.

Hamile de kalamıcaz yahu, tövbe tövbe.
Sabrınız süper gerçekten, duygu durumumu istemsizce belli ederdim ben. Dilerim gerçekten pişman olmuştur.

Mesajlaşırken nelerden hoşlanırsın falan diye konuşmuştuk orada söylemişti o oyunu oynadığını. O yüzden oradan da yazdım yoksa yazıpta kendimi yakalatırmıyım.
Artık size kalmış tamamen ilk olmayabilir muhtemelen sonda olmayacktır. Yazık insan gül gibi düzeninden neden mutlu olmazda bozmaya yer arar ki.

Ona karşı eskisi gibi değilim tabiki.Eskiden hergün seni seviyorum dediğim adama şimdi öfkeyle bakabiliyorum. Eskiden hoşuma gittiği hareketleri şimdi gözüme batıyor. Canı acısın istiyorum. Ne olacak inan bilmiyorum..

Bu değişimlere bir şey diyor mu?
Hiç anlamadıysa bile buradan anlayabilir. Ya da emin olamıyorsa bile ihtimal vermiş olabilir bence mesajlaşırken de.
Sormadıysa ve sorarsa bir gün eskisi gibi değilsin vs. diye "neden bilmem içimde bir sıkıntı var" deyin:KK53:

ayy ıstemsızce guldum yahu sabrına da hayran kaldım belkıde senın attgını grdu bılerek oyle yaptı ??? eger oyle degılsede sakın sen oldugunu syleme ıyıce vıcdan yaptır ıyıce acı ceksın :KK62: boylelıkle brdaha yapamaz

Ben anlamıyorum birsey yokmuş gibi yorum yazılmış. Sonuçta kocanız sizi aldatmis siz bile olsanız bu. Sizi sizle aldatmis bilmeden.
Bu adama bır nebze güvenmeyin çünkü pişman olup korkmasi birdaha yapmayacak anlamına gelmiyor kendinizi kandirmis olursunuz.
Bu adam Afili bır cezayı hak ediyor .
Ben sizi kendi yerime koyuyorum yapamazdim kaldiramazdim. Biterdi.
Ama yanlış anlamayın lütfen size söyle yapın da demiyorum . Umarım mutlu olursunuz

Bu değişimlere bir şey diyor mu?
Hiç anlamadıysa bile buradan anlayabilir. Ya da emin olamıyorsa bile ihtimal vermiş olabilir bence mesajlaşırken de.
Sormadıysa ve sorarsa bir gün eskisi gibi değilsin vs. diye "neden bilmem içimde bir sıkıntı var" deyin:KK53:
Bu değişimleri bebeğe bağlıyor doğumdan sonra bebeğin beni çok yorduğunu söylüyor hep.

Nasil başardın bu kadar sabretmeyi. Helal olsun. Tam akıllı kadin modeli. Sabrına hayran kaldım.

Kocana gelince ses etme artık. Başka vukuati olursa onda canına okursun.

Nasil başardın bu kadar sabretmeyi. Helal olsun. Tam akıllı kadin modeli. Sabrına hayran kaldım.

Bütün hesaplarını silmiş bir Whatsapp kalmış oradanda atamıyorum malum.
Sakın senin olduğunu söyleme. Sakın suçlu durumuna düşersin, öç almaya falan kalkar. Sil sende tüm yazdıklarını hesabını falan korku ona yetmiş. Ama takipte kal.

Hep bebeğimin sağlığını düşündüm bebeğime birşey olsa bir daha asla toparlanamazdım.

Hatta bi tık ileriye git ve bi hat al. Kimlik bilgilerini gizle. Ver bi arkadaşına yada güvendiğin birine. Deki akşam 10da ara ve bulamıcam mı sandım seni falan desin. Sen de o ara evde olki şüphelenmesin. Sonra sen kimdi o falan de nunarayı ver bana falan de. O an numarayı siler korkudan. Silmesede hattı kırın atın.

Back
X