• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başka bir kadın gibi mesajlaştık :(

maşallah sabrına hayran kaldım, taş olsa çatlardı yaw :D
yaa kafanı karıştırmak istemem ama, eşin senin olduğunu fark edip
hatalı olduğu içinde gıkını çıkarmadan, herşeyden elini eteğini çekmiş olabilirmi ?

böyle net fareleri, uzak duramaz, kurtlanırlar, uyuşturucu bağımlısı gibi, nette kızlara yazmadan duramazlar.

Kafanı karıştırmak istemem ama hiç mantıklı değil çünkü başta bekarım demiş bence anladı senin olduğunu yani Eşimle hamileyken 9ay boyunca cinsellik yasaktı zaten evlendikten 1bucuk ay sonra hamile kalmıştım hep araştırıyordum içimde kuşku eşime diyodum böyle zor herşey illa o değil biz erkekler öpüp koklayarak da iste anla tamirinin edebiliyoruz demişti ki bekarken öyle olmuyo mı cinsellik için bınları yapan erkeklerden nefret ediyorum yok bakımlı değilsin Yok söyleşin tamam onlarada bisey olursa bizde gidip koşalım var mı öyle dünya..Canım bence anladı bi mimikle yada telfnunla bilmyrm nasıl ama anladı çünkü ya konuşmayı keserdi yada Şen'le buluştuğunda sölerdi bişeyler yaşadıktan sonra ben evliyim diye bence Esin'le konus bendim o diye bence dürüstlükten güzel bisey yok zaten hareketlerindende anlarsın bence Rabbim yardımcın olsun..

Hiçbir erkeğin "evliyim, eşimi çok seviyorum, derdim cinsellik" diyebileceğini hayal edemiyorum.
Daha önce bebeğim kalbi durduğu için düşük yapmıştım ikinci hamileliğimde yine düşük tehlikem vardı ve ilişkiyi yasakladı doktorum. 9 ay boyunca hiç yapmadık normal doğum yaptım dikişlerimde açılma oldu doğumdan sonra 3 ay yine yapmadık. Ama yinede bu başka kadınlara gitmesini haklı kılmaz.

Ben bu kdr sabredemem ilk gordugumde 8 aylik hamileyim falan bakmam uykusundan feci sekilde uyandirirdim yani bide ayni yatakta yatip sarilmasina musade edicem:) siz nasil dayandiniz

Hiç hoşuma gitmedi. Bir daha hamile kalsanız bir daha bu olaylar yaşanacak. Böyle bir adama bırakın evlat vermeyi ölü bir sinek bile hediye edilmez. Gerçekten pişman olduğunu düşünmüyorum siz karınıza söyleyeceğim demeseydiniz iki gün sonra bir cesaretle gel yapalım şunu derdi ve yapardı bence. Üzücü, gurur kırıcı...

Bence bi işe kalkışmış, eline yüzüne bulaştırmış. Anladığını da hiç zannetmiyorum, erkeklerin bu kadar çakal düşünebildiğini hiç görmedim. Yapmak istese, kesinlikle devam ettirirdi.

Bence hiç ağzını açma. Zaten seni kaybetme korkusu var. Ee bütün sosyal medya hesaplarını da kapamış. Boşver başkasının yaptığını düşünsün. Hatta açarsa tekrar devam ettir, tamamen soğusun :21:

Bence de anladı sizin olduğunuzu ve kıvırmaya çalıştı. Karım çok tatlı da, seviyorum da cartta curt. Bi yandan toparlamaya çalışırken bir yandan da size gıyabınızda iltifatlar yağdırıyor yumuşatmak için. Erkekleri nasıl bu kadar saf sanıyorsunuz anlamıyorum. Bence yanında onunla mesajlaşırken o olayı çoktan çakmıştı bile.

Hiç hoşuma gitmedi. Bir daha hamile kalsanız bir daha bu olaylar yaşanacak. Böyle bir adama bırakın evlat vermeyi ölü bir sinek bile hediye edilmez. Gerçekten pişman olduğunu düşünmüyorum siz karınıza söyleyeceğim demeseydiniz iki gün sonra bir cesaretle gel yapalım şunu derdi ve yapardı bence. Üzücü, gurur kırıcı...
Ne kadar üzüldüğümü ağladığımı bir ben bilirim birde allah. Eğer hamile hamile patlasaydım biliyorum ki kendimi kaybedecektim. Zaten hamileliğim hep yine bebeğimi kaybedeceğim korkusuyla geçti. Tek düşündüğüm bebeğimi sağlıkla kucağıma almaktı o yüzden bu kadar sabırlı davrandım.

Bence bi işe kalkışmış, eline yüzüne bulaştırmış. Anladığını da hiç zannetmiyorum, erkeklerin bu kadar çakal düşünebildiğini hiç görmedim. Yapmak istese, kesinlikle devam ettirirdi.

Bence hiç ağzını açma. Zaten seni kaybetme korkusu var. Ee bütün sosyal medya hesaplarını da kapamış. Boşver başkasının yaptığını düşünsün. Hatta açarsa tekrar devam ettir, tamamen soğusun :21:
Bağımlısı olduğu oyunu bile silmiş. Hep sil şu oyunu biraz sohbet edelim derdim benimde en büyük eğlencem bu derdi. Korkusundan en büyük eğlencesinden de vazgeçmiş yani.

Çok iyi yapmışsın helal olsun sana :halay: içine böyle korku yerleştirmen çok ii olmuş dürtmek lazım arada böyle

sakın gerçeği söyleme sakla olayı,senin o hesap olduğunu anlamasına neden olcak seyler varsa onları da kaldır ki yanlışlıkla denk fln gelmesin ama süper olmuş ohhh

Eşimin anladığını o yüzden döndüğünü söyleyenler haklısınız. Ama ben anlamadığından o kadar eminim ki. Artık oyuna devam edemiyorum çünkü bütün sosyal medya hesaplarını kapatmış uygulamaları silmiş. Faceni kapatmışsın dedim sıkıldım artık o yüzden kapattım dedi.

sen daha iyi tanırsın tabi. demek ki gerçekten vicdan yaptı. neyseki buluşmadan vicdana gelmiş sen de affet kapat konuyu kendi içinde. gerçekten seni çok sevmese vicdanı sızlamazdı.

Back