- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
Hiçbir erkeğin "evliyim, eşimi çok seviyorum, derdim cinsellik" diyebileceğini hayal edemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi bir ders vermişsiniz ama işin suyunu çıkarırsanız elinizde patlar. Bir süre sonra şüphelenmeye başlayacaktır ya oyunu büyütün ya da tamamen bitirinHala o kadınmışım gibi mesaj atıyorum beni burdada mı buldun defol git dedi en son gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Daha önce bebeğim kalbi durduğu için düşük yapmıştım ikinci hamileliğimde yine düşük tehlikem vardı ve ilişkiyi yasakladı doktorum. 9 ay boyunca hiç yapmadık normal doğum yaptım dikişlerimde açılma oldu doğumdan sonra 3 ay yine yapmadık. Ama yinede bu başka kadınlara gitmesini haklı kılmaz.Hiçbir erkeğin "evliyim, eşimi çok seviyorum, derdim cinsellik" diyebileceğini hayal edemiyorum.
Artık bıraktım zaten mesaj atmayı.Çok iyi bir ders vermişsiniz ama işin suyunu çıkarırsanız elinizde patlar. Bir süre sonra şüphelenmeye başlayacaktır ya oyunu büyütün ya da tamamen bitirin
Yuh valla sen burda ayrı bi birim açtır hepimize ders ver koca kontrol dersleri. Maşallah ayakta alkışlıyorum sizi her detayı ince ince düşünmede üstünüze yok.Buraya yazdığım isimle o isim aynı değil onuda düşündüm canım
Ne kadar üzüldüğümü ağladığımı bir ben bilirim birde allah. Eğer hamile hamile patlasaydım biliyorum ki kendimi kaybedecektim. Zaten hamileliğim hep yine bebeğimi kaybedeceğim korkusuyla geçti. Tek düşündüğüm bebeğimi sağlıkla kucağıma almaktı o yüzden bu kadar sabırlı davrandım.Hiç hoşuma gitmedi. Bir daha hamile kalsanız bir daha bu olaylar yaşanacak. Böyle bir adama bırakın evlat vermeyi ölü bir sinek bile hediye edilmez. Gerçekten pişman olduğunu düşünmüyorum siz karınıza söyleyeceğim demeseydiniz iki gün sonra bir cesaretle gel yapalım şunu derdi ve yapardı bence. Üzücü, gurur kırıcı...
Bağımlısı olduğu oyunu bile silmiş. Hep sil şu oyunu biraz sohbet edelim derdim benimde en büyük eğlencem bu derdi. Korkusundan en büyük eğlencesinden de vazgeçmiş yani.Bence bi işe kalkışmış, eline yüzüne bulaştırmış. Anladığını da hiç zannetmiyorum, erkeklerin bu kadar çakal düşünebildiğini hiç görmedim. Yapmak istese, kesinlikle devam ettirirdi.
Bence hiç ağzını açma. Zaten seni kaybetme korkusu var. Ee bütün sosyal medya hesaplarını da kapamış. Boşver başkasının yaptığını düşünsün. Hatta açarsa tekrar devam ettir, tamamen soğusun
Eşimin anladığını o yüzden döndüğünü söyleyenler haklısınız. Ama ben anlamadığından o kadar eminim ki. Artık oyuna devam edemiyorum çünkü bütün sosyal medya hesaplarını kapatmış uygulamaları silmiş. Faceni kapatmışsın dedim sıkıldım artık o yüzden kapattım dedi.