• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başka bir kadın gibi mesajlaştık :(

bence de belirli aralıklarla başka kadınlar olarak ekleyin konuşun her seferinde de aynı taktiği yapın hatta ben seninle ciddi görüşmek istiyorum boşan falan deyin.. benimle bu şekilde oynayamazsin karına haber vericem herkese de rezil edicem internette yayıcam deyin.. korksun bir kadınla konuşmaktan tedirginliği yaşasın ömrü boyunca.. sizden başka kadınlar adama kötü ve baş belası olarak gelsin.. ya çözüm bulamıyorum başka bişey sinir oldum küstahlık bu resmen.. tek kelime küstah işte.. sussan olmuyor susmasan olmaz. zor..

bence de belirli aralıklarla başka kadınlar olarak ekleyin konuşun her seferinde de aynı taktiği yapın hatta ben seninle ciddi görüşmek istiyorum boşan falan deyin.. benimle bu şekilde oynayamazsin karına haber vericem herkese de rezil edicem internette yayıcam deyin.. korksun bir kadınla konuşmaktan tedirginliği yaşasın ömrü boyunca.. sizden başka kadınlar adama kötü ve baş belası olarak gelsin.. ya çözüm bulamıyorum başka bişey sinir oldum küstahlık bu resmen.. tek kelime küstah işte.. sussan olmuyor susmasan olmaz. zor..
Buraya yazarken herşey bir oyunmuş gibi geliyor neler yaşadığımı anlatamam. Doğum yaptım bebeğim kolik bebekti uyumuyordu yanımda kimsem yoktu. Hem bebeğime baktım hem kendime. Uykusuzluk, yorgunluk ve bu olay hepsi üst üste geldi. Çoğu zaman gece uyurken saçlarına yapışıp tokatlamak geçti içimden. Ama tuttum kendimi.

Bundan sonra ne olacak? Seni çok sevdiğini düşündüğün , güvendiğin adam aldattı. Onunla eskisi gibi olabilecek misin? Bunu miden kaldıracak mı? Bence uslanmayacak. İlerde seni hiç umursamayıp yapabilir de. Ya zaten yapacağını yapmış. Daha ne yapsın? Ben olsam soğurdum ve bir daha güvenemezdim. Nasıl seveyim bu adamı ya? Nasıl sevişeyim?

Ne olacak?

Bundan sonra ne olacak? Seni çok sevdiğini düşündüğün , güvendiğin adam aldattı. Onunla eskisi gibi olabilecek misin? Bunu miden kaldıracak mı? Bence uslanmayacak. İlerde seni hiç umursamayıp yapabilir de. Ya zaten yapacağını yapmış. Daha ne yapsın? Ben olsam soğurdum ve bir daha güvenemezdim. Nasıl seveyim bu adamı ya? Nasıl sevişeyim?

Ne olacak?
Ona karşı eskisi gibi değilim tabiki.Eskiden hergün seni seviyorum dediğim adama şimdi öfkeyle bakabiliyorum. Eskiden hoşuma gittiği hareketleri şimdi gözüme batıyor. Canı acısın istiyorum. Ne olacak inan bilmiyorum..

Koseyi donmus :KK70:veya dondurmussun..valla helal cidden ben olsam okadar sabirli olamazdim herhal. Ama bu taktigi tuttum belki lazim olur:KK6:

Buraya yazarken herşey bir oyunmuş gibi geliyor neler yaşadığımı anlatamam. Doğum yaptım bebeğim kolik bebekti uyumuyordu yanımda kimsem yoktu. Hem bebeğime baktım hem kendime. Uykusuzluk, yorgunluk ve bu olay hepsi üst üste geldi. Çoğu zaman gece uyurken saçlarına yapışıp tokatlamak geçti içimden. Ama tuttum kendimi.
bebeğine sevgini ver doya doya.. o adama verdiğin tum sevgini de bebeğine aktar.. şu an seni en masum seven kişi yavrun :) eminim zordur yaşamayan bilemez yanlış yönlendirmek de istemem çocuğun için evli kalıyorsun madem hic düşünüp aklına getirmemeye çalış ya da yolları ayır en huzurlusu.. o ortam o guvensizlik seni hasta edebilir çocuğunuzu da huzursuz bi ailede büyütürsünüz.. dilerim bu zor günleri bir gün ince alaycı bi gülümseme ile hatırlayacağınız günler gelir çok şükür atlattım diyebilirsiniz..

En iyisini yapmışsın.Hatasını anlamasını sağlamışsın.Tahminimce görüşmeyecekti zaten.Son dakika vazgeçti dedin ya bu kadar korkan insan o kadına telefon numarasını vermez.Kendini ifşa etmezdi zaten o yüzden sadece nette kalacak birşeydi bence bu.Çok akıllıca davranmışsın böyle bir durumda ben de sessiz kalıp denerdim aynı şekilde.Allah korkusu varmış ki sonunda anlamış.Birazcık burnunu sürt bence.

Hala o kadınmışım gibi mesaj atıyorum beni burdada mı buldun defol git dedi en son gülsem mi ağlasam mı bilemedim :confused:
Baya tehdit et bence işe yarıyor bende geçen yıl benzer şekilde tehdit ettim eşimi şimdi kedi gibi oldu :) Açık açık dedim bir de sülalene,işine,arkadaşlarına rezil eder seni işten attırır öyle terkederim burayı dedim.O gün bugündür mum gibi.Sen çaktırmadan devam et.

Valla bana da eşiniz sizin olduğunuzu anlamış gibi geldi.uzulmenizi de istemem.bir anda çevirmesi falan.artı oynadığı oyuna kadar mesaj atmissiniz.anlamamasi mümkün degil gibi duruyor.ama insallah anlamamistir ve bu sözleri soylerken samimidir diye umuyorum

ay sınırlerım bozuluyor böyle konular görunce galıba ıcımde tutamayıp konsurdum eger gozun bende değil ise hadı kalk yarın bosanma davasını acmaya baslayalım derim buarada adam sen oldugunu ögrendiğin de kalpten gitmesin :) cok trajıkomık durum valla hayır dusunmesı bile baslı basına ıhanet aslında sen oldugunu anlamısmdır dusunmedım değil hanı.

Öncelikle tebrik ederim helal olsun onca hesap onca numara helal sana vallahi :))) Eşine gelince tabi ki karar senin ama ben olsam affederdim sonuçta dönmüş ve pişman olmuş insanlar hata yapabilir ve bunlar affedilmelidir.

Helal olsun sabırlı kadınmışsın ama ben senn yerinde olsam affetmezdim heralde yada bi gözdağı verirdim toplardım bavulumu hazırlardım bebeğimi geçrr karşısına her şeyi anlatırdım iyice korksun anlasın peşinden koşsun yalvarsın affediceksem sonra affet

Ne kadar sabirlisin.. Ben şimdiye bütün köprüleri yıkmıştım... Ama bence böyle susmaya devam etmemelisin .. onla herşeyi konusmalisin. Ha bi de aynı şeyi sen yapsan o asla senin yaptığını yapmazdı emin ol

Sevdiği eşini amacı cinsellik olsa bile aldatmaya yeltenmemesi lazımdı pişman olmuş konuyu kapatmak lazım... Yaşadığınız şeyi yaşamak istemezdim etkilenmek De haklısınız...

Ayy okuyunca yazdığını şok oldum bende hamileyim bnm eşimden yapar mı ki diye geçirdim içimden neyse kocan uçurumun kenarından dönmüş canım Allah akıl fikir versin erkeklere uckurunu keserim ayol aldatirsa Allah kimsenin başına vermesin

Back
X