Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma Fazıl Say geldi. Geçenlerde evlendi ama eşiyle ayrı evlerde yaşamaya devam ettiler. Bir sürü tartışma koptu ülke ikiye bölündü. Ortalık tam yatıştı ki boşanma haberlerini aldık sonunuz benzemesin. Neyse işte evlilik çok da size göre bir şey değil demek ki. O kadar eğip bükmeye gerek yok bence.

Ya siz bu gidisle yollari da ayiracak gibisiniz. Dalga gecmek icin soylemiyorum, lutfen yanlis anlamayin. Evlilikte bireysellik ve kisisel alan cok onemli ama ikinizin ortak olan hic biseyi yok gibi görünüyor
üstelik de üzülmeyecekler bile. çünkü zaten birlikte değiller

bunun kocasının istanbul'da sevgilisi yoksa adım kibariye değil.

neslihan atagül bile bundan akıllıdır en azından kadın aldatıldığını bile bile kafasının dikine gidiyor bunun kocası bunu ayakta uyutuyor.

yakında açık ilişkiye geçtik diye başlık açarsa şaşırmayın

Uzaktan ilişki yürümeyi bile saçma buluyorum bir de evlilik yürütmek hiç bana göre değil. Evliliğin tanımı bu değil bana göre. Hadi zaruri bir durum için belli bir süre olur anlarım ama sizinki tamamen keyfi ve ne kadar böyle devam edeceği belirsiz. Ayrı hayatlar kurmaya alışacaksınız ikiniz de bir süre sonra bakmışsınız ki birbirinize artık ihtiyacınız kalmamış

Ay bu o mu aman of enerji harcayıp laf mı anlatıyoruz bir de

kendisi de içten içe biliyor sorun olduğunu burada vicdan rahatlatmak için başlık açıyor.

kafa kırık ya bunun tedavi şart
Yüz tane konu açsa da en marjinalimiz bile buna hak vermez. Sebepsiz yere keyfiyetten kocayla ayrı takılacağıma evlenmem ne yapayım bir de gerçekten gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor zamanla. Hadi sevgiliyken kavuşma ümidiyle vakit geçiriyorsun ama evlilik öyle bir kurum değil.

Her iki tarafın birbirine özel vakit ayırmasını doğru buluyorum . Ama tamamıyla ayrı kalmak bilmiyorum bana göre değil alışma sürecini engeller .

Ben anlayamadım: siz şehir değişikliği istemeden önce eşinizle hiç konuşmadınız mı? Ankarayı kabul ederken hiç istişare etmediniz mi?
Kabul etmişler, Ankara'ya ev seçmeye gitmişler. Sonra koca demiş ki "evi kapatmicaz madem ben orada yaşayayım, sen yoksun ama deniz var'
Konu sahibi de "ay ne güzel,bireysel yaşarız" demiş kabul etmiş.
Bilmiyorum ya, işin içinden başka bir kadın bile cikabilir. Konu sahibi herkesi kendi gibi gören saf biri imajı verdi bana, eşinin yaptığını kendi penceresinden bakip normal görmüş. Ama yılların KK okuyucusu olarak adam bana çakal geldi

Şu an yeni bir durum olduğu için heyecanlı, eğlenceli geliyor olabilir. Ama uzun vadede sıkıntı oluşturabilecek bir durum.
Sen ya da eşin hasta olabilir, gün içinde bir aksilik olabilir vs. anlık birbirinize ihtiyacınız olabilir o zamanlarda sorun olabilir. Git gide özlem artacaktır ve bu özlem duygusuyla sebepsiz yersiz gerginlik çıkabilir aranızda, ister istemez aranızda bir soğukluk bir mesafe olabilir.

En iyi ihtimalle bu çift aseksüel. Ya da libidolar epey düşük. Tek eşli kalmak isteyen Allah'ın kulu böyle keyfiye ayrı yaşamaz eşinden.

Eşlerin birlikte olması gerektiğini düşünüyorum. E depremde eşime ne olacaksa bana da o olsun yani, ben korkuyorum gittim olur mu hiç? şu an güzel gelebilir ama bir gün birleşeceksiniz ve o zaman zorlanacağınızı düşünüyorum.

Villa tutup Rus oynatmak ne demek anlamadım, tahmin de yurutemedim yani normalde takip ettiğim bir yazar ama öyle bir şey dikkatimi çekmemiş

Villa tutup Rus oynatmak ne demek anlamadım, tahmin de yurutemedim yani normalde takip ettiğim bir yazar ama öyle bir şey dikkatimi çekmemiş
Hahahahah konu sahibinin kocası arkadaşları ile oyun oynamak için birkaç günlüğüne villa tutmuştu, Kibariye hanım da kocan orda Rus ayıklıyor abla haberin olsun demişti onu diyo.

Çok mutlu evliliğimiz var yazmısınız ama eşiniz başka yerde siz başka yerde benim aklımda deli sorular !!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…