üstelik de üzülmeyecekler bile. çünkü zaten birlikte değillerYa siz bu gidisle yollari da ayiracak gibisiniz. Dalga gecmek icin soylemiyorum, lutfen yanlis anlamayin. Evlilikte bireysellik ve kisisel alan cok onemli ama ikinizin ortak olan hic biseyi yok gibi görünüyor
bunun kocasının istanbul'da sevgilisi yoksa adım kibariye değil.Fikir sorup ısrarla bizi ikna etmeye çalışmaktasin, farkında mısın ?
Bu kadar mesafe bana ters.
Evliliklere de ters.
O evlilik evlilik değildir sadece aynı çatı altında yaşayan iki ev arkadaşı gibi olmaktadır.
Ayrıca ne alaka esim İstanbul'u sevdi, Ankara'da yaşamak zorunda kalmasın?
Tabiki sizinle beraber gelmeli, ya da siz onunla beraber gitmelisiniz
Bunun teklifi mi olur yahu ?
Çocuk olsa düşünür :)
Valla madem mutlusunuz niye bunu dert edip konu açıyorsunuz ?
Demek ki içten içe siz de farkındasınız aslında
Ay bu o mu aman of enerji harcayıp laf mı anlatıyoruz bir debu arkadaşın halen daha gerçek olduğuna inanan var mı?
canı sıkıldıkça hikaye üretiyor.
bari insanların bu kadar perişan olduğu depremi ağzına alma.
senin zaten evliliğin evlilik miydi?
kocan villa tutup rus oynatmıyor muydu?
bir de ankaradasın öyle mi? inş karşılaşmayız senle.
kendisi de içten içe biliyor sorun olduğunu burada vicdan rahatlatmak için başlık açıyor.Ay bu o mu aman of enerji harcayıp laf mı anlatıyoruz bir de
Yüz tane konu açsa da en marjinalimiz bile buna hak vermez. Sebepsiz yere keyfiyetten kocayla ayrı takılacağıma evlenmem ne yapayımkendisi de içten içe biliyor sorun olduğunu burada vicdan rahatlatmak için başlık açıyor.
kafa kırık ya bunun tedavi şart
Kabul etmişler, Ankara'ya ev seçmeye gitmişler. Sonra koca demiş ki "evi kapatmicaz madem ben orada yaşayayım, sen yoksun ama deniz var'Ben anlayamadım: siz şehir değişikliği istemeden önce eşinizle hiç konuşmadınız mı? Ankarayı kabul ederken hiç istişare etmediniz mi?
En iyi ihtimalle bu çift aseksüel. Ya da libidolar epey düşük. Tek eşli kalmak isteyen Allah'ın kulu böyle keyfiye ayrı yaşamaz eşinden.Kabul etmişler, Ankara'ya ev seçmeye gitmişler. Sonra koca demiş ki "evi kapatmicaz madem ben orada yaşayayım, sen yoksun ama deniz var'
Konu sahibi de "ay ne güzel,bireysel yaşarız" demiş kabul etmiş.
Bilmiyorum ya, işin içinden başka bir kadın bile cikabilir. Konu sahibi herkesi kendi gibi gören saf biri imajı verdi bana, eşinin yaptığını kendi penceresinden bakip normal görmüş. Ama yılların KK okuyucusu olarak adam bana çakal geldi
Villa tutup Rus oynatmak ne demekbu arkadaşın halen daha gerçek olduğuna inanan var mı?
canı sıkıldıkça hikaye üretiyor.
bari insanların bu kadar perişan olduğu depremi ağzına alma.
senin zaten evliliğin evlilik miydi?
kocan villa tutup rus oynatmıyor muydu?
bir de ankaradasın öyle mi? inş karşılaşmayız senle.
Sonra koca demiş ki "evi kapatmicaz madem ben orada yaşayayım, sen yoksun ama deniz var'
Nuranka da ayrı yaşiiEn iyi ihtimalle bu çift aseksüel. Ya da libidolar epey düşük. Tek eşli kalmak isteyen Allah'ın kulu böyle keyfiye ayrı yaşamaz eşinden.
Hahahahah konu sahibinin kocası arkadaşları ile oyun oynamak için birkaç günlüğüne villa tutmuştu, Kibariye hanım da kocan orda Rus ayıklıyor abla haberin olsun demişti onu diyo.Villa tutup Rus oynatmak ne demekanlamadım, tahmin de yurutemedim yani normalde takip ettiğim bir yazar ama öyle bir şey dikkatimi çekmemiş
Düğünü bekliyor o.Nuranka da ayrı yaşii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?