Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde genel olarak yorumlarin ne olacağını da gayet iyi biliyor.
Hiçbir şekilde ciddiye almadığı yorumlari ama biz böyleyiz, söyleyiz diyerek neyi amaçladığını bende bilmiyorum. Takdir toplamak, farklı olmakla tatmin olmak mı? Bilemiyorum.

Ayrıca depremse mesele ben kocamın da o şehirde deniz sevdasina yaşamasını istemem, birbirlerini görme düşüncesiyle konu sahibi İstanbul'a hiç mi gitmeyecek? Deprem korkusu ne olacak o arada? Ama tabi wiliyy kocasına bunları söylemez netice de kendi karari demesi gerekiyor.

Herkesin hayata bakışı farklıdır tabi ki siz böyle mutlu olup sorun etmeyebilirsiniz ama bana pek doğru gelmiyor sevgili olup uzak uasamak farklı evli olup uzak yaşamak farklıdır. Evliligi aynı çatı altında yaşamak olarak görüyorum. Ben bir hafta anneme gitsem bize fazla geliyor ve sorun yaşadığımız zamanlar oluyor açıkçası

He doğru lan deprem korkusundan duramadığım şehirde kocamı bırakmak pek insaflı gelmedi bana da

Cocuk dusunmuyoruz, bizim hayatimiza gore degil cocuk sahibi olmak maalesef

bizde de bireysellik vardır ama bu şekilde değil. ben yazları eşimle tatile çıkar, kız kıza da tatile çıkarım ya da bu cumartesi bir haftalığına keyfi şehir dışına gidiyorum mesela, gitme etme diyen olmaz.. fakat geçici bir süre iş durumundan ayrı kalmayı anlarım ama "benim deprem korkum var ben gidiyorum" diyip eş bırakıp şehir değiştirmeyi biraz abartı buldum. eşiniz zaten evden çalışıyor, istanbulda deniz görmek için sizin yanınıza gelmemesi bana çok cool bir olay ya da bireysellik gibi gelmedi siz mutluysanız denecek bir şey zaten yok.

Ya s n istanbuldayken deprem olursa?

Deprem konusunda Ben de kaderciyim aslinda o deprem Beni bulacaksa her yerde bulabilir ama Istanbulda surekli gundem, ilk gunler her gece daire uzerime yikilir mi acaba diyerek uykularim kacti...
Ankaraya tasinma kararini da birlikte verdik, gidip evimizi tuttuk ama Istanbuldaki dairenin acik kalmasi esimin de deniz,sahil sevmesi duzeni buraya evrildi aslinda.
Bizim Savas ornegi gibi bir durumumuz yok tamamen keyfi aslinda ama bu durum bize heyecan veriyor su an icin.
Cevreden her ne kadar etkilenmeyelim desem de burada da fikir soruyorum iste...

Kendi tecrübemden yola çıkayım iki arkadaşımın ikisi de bu sebeplerle ayrı evlerdeydi boşandılar. Boşanmak da yıpratıcı olmadı çünkü zaten hayatlarından çok birşey eksilmedi zaten her iki tarafta bireyseldi. Ha derseniz ki yok ben çok mutluyum istisnai olarak belki de siz gayet gül gibi geçinip gideceksiniz. Ama deprem korkusu ile il değiştirmek bana çok saçma geliyor. Keşke sadece depremle ölünse de hepimiz kaçsak. Ama her an herşey olabilir, deprem korkusunda güvenilir bir binaya taşınmak da bir seçenek. E ama ya güvenilir değilse derseniz ee ama ya araba çarparsa, ee ama ya kalp krizi gelirse derim.

Ayrı ev olur bence ama ayrı şehir saçma. Her an ulaşabileceğim mesafede olmasini istedigim bi insanla evli kalabilirim yoksa kalmam. Basta belki değişik gelir heyecanli olur ama uzun vadede sürdürülebilir değil. Eşin ne diyo bu işe. Hangi erkek 2 hafta sevişmeden durmaya razı gelir?

Onu da okudum ama cıkss olmamış size.
Siz de biliyorsunuz aslında olmamış işte.
Uymuyor elbise işte çok zorlamayın önerim denize bakarken buluş yapması eşinizin yine hadi

Evet ya olmamisim ben kusura bakmayin.
Anneme soyleyeyim Beni tekrar yapsin

Haklisiniz bu konularda Ben de kaderciyim aslinda ama maalesef gecmis depremde buyuk acilar yasadik o yuzden duygusal alinmis bir karar.
Umarim bizim sonumuz arkadaslariniz gibi olmaz :)

Denizsiz yapamayıp ben söylemedikce pekala bensiz yapabilen adam benim gözümden takla atarak düşer. Bu toplumsal bi kalıba bağlı kalmak fln degil anlatabilio muyum biseyin mecburiyet olmasiyla tercih olmasi arasinda dağlar kadar fark var.

Sizin Ankara'ya geçme nedeniniz makul ama kocanızın İstanbul'da kalması bencillik. Eş demeyeceğim çünkü birbirini düşünme ve bir olma durumunu kocanızda göremedim. Keyfini size tercih etmiş.

Ben zaten siz 2nizin evlilik ilişkisi içinde olduğunu düşünmüyorum, iki tarafın da ayrıca evlilik sorumluluğa alacak yetişkinler olduğunu düşünmüyorum kafasında kavak yelleri esen 18lik çocuklar gibisiniz. O çeşit ergen ilişkileri de zaten yazlığa gidince yakışıklı çocuk/kız görüp evdeki kızı/çocuğu unutmakla sonuçlanıyor

Konuyu buraya açmakla büyük hata yaptınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…