- 15 Şubat 2015
- 13.339
- 47.011
- 598
Onceki konunun Sonu nasil olmustu ki?Buradan gelecek cevapları tahmin edemiyor musunuz gerçekten?
Önceki konunuz gibi olacak sonu belli yani.
Tam sizlik bir konu olmuş, bunun bir sonraki evresi olmaz herhalde.
Ay Allah korusunn :)En son ayrı evlerde yaşıyoruz çok da mutluyuz diyen bir çift vardı onlar boşandılar yanlış hatırlamıyorsam.Bir üstü bosanmak çünkü.
Herkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Umarim cok sorun yasamadan kavusmussunuzdur sonunda! :)Böyle evlilik olmaz bence ya. Geçen sene eşim bi proje için 1 aylığına yurtdışına gitmişti biz yapamadık. Mesajına biraz geç dönüş yapsam soğudun mu benden triplerine giriyorduOlmuyor bence.
aman insan üşenir ya. ayağını ısıtacak diye 3-4 saatlik yola çıkılır mı. patik giyerimYok tam tersi belki bir rahatlarim diye yazdim buraya.
Aslinda biz de Yola ayri yasayalim diye cikmadik anlattigim gibi deprem sonrasi Ben Istanbulda yasamak istemedim, sonra bu sekilde evrildi.
Ama bu soylediklerinizi biz zaten yasiyoruz aramizda asilmaz yollar yok, ne zaman istesem 3-4 saate bulusuyoruz.
Hahah Fazil Say hic aklima gelmemisti, sonumuz benzemesin diyelim :))sizi burdan anlayan çıkmaz
Fazıl Say da burayı okumaz
Zaten bi siz bi fazıl say başka da duymadım
Teşekkür ederim mutlu sonla bitti şükürUmarim cok sorun yasamadan kavusmussunuzdur sonunda! :)
Biz hic Boyle sorunlar yasamadik gecmiste de
Mesajiniz beni cok rahatlatti ya tesekkurler.Çevremde işi gereği bu şekilde ayrı şehirlerde yaşayan çift var. Gayet mutlular.gezi rehberi oldukları için tüm evlilikleri 15 17 yıldır bu şekilde devam ediyor. Ben aralarında mesafeden kaynaklı bir sorun olduğunu duymadım, gözlemlemedim de. Uzakta kalsalar gayet güzel sohbetlerini muhabbetlerini yapıyorlar aralarında gördüğüm kadarıyla bir gerilim, tatsızlık olmuyor.
Ben her insanın ilişkilere bakış açısının farklı olduğunu düşünüyorum.Sizin mesela ilişkiniz 6 yıl uzak mesafe sürmüş, ben ise bırak 6 yılı, 6 ay uzak mesafeye dayanamam. Ben özellikle aynı semtten olsun, her an dibimden ayrılmasın isterim.
boşandılar mıHahah Fazil Say hic aklima gelmemisti, sonumuz benzemesin diyelim :))
Kendi konunuza yapılan yorumları hatırlamıyorsaniz benim hatırlamamın bir manası yok.Onceki konunun Sonu nasil olmustu ki?
Sagolun hayatim tam benlim zaten :)
Tesekkurler yorumunuz icin. Siz yaptiginiz tercihlerle mutlusunuz, evliliginizi tercih etmissiniz, sizin adiniza sevindim.Merhabalar. Öncelikle bende çoğu arkadaşa katılmakla beraber şahsen böyle düzende bir evliliğin sağlıklı yürütülemeyeceği taraftayım. Eve geldiğinde eşini göremeyen , yatağa girdiğinde yanında olmayan bir koca zaman geçtikçe nasıl yollara başvurur bu eksikliği nasıl doldurur bilemiyorum. Siz şuan heyecanli tutku olarak görebilirsiniz ama bu zaman ile başka şeylere yerini alabilir. Şahsım adına konuşuyayim. Ben mesleğim gereği düzenli bir şehirde kalmam gerekirken eşim atamalı. Birimizden biri birine uymalı dedik ve ben eşime uydum. Çalışmıyorum iş bakıyorum ama bulamadım. En sonunda bende sınava hazırlanacağım gibi duruyor. Bunlarin hepsini aslında evlilik birliğimiz diri dursun sağlam temellere dayansin alisalim anlaşalım diye yaptık. Hiç de pişman değilim. Eski zamanda insanlar ayrı kalmak zorunda kalirmiş. Yillarc gurbet ellerde çalışan koca , köylerde babasız büyüyen cocuklarin burukluğu.. geçip giden hayatlar. Sizin böyle bir zorunluluğunuz yokmuş. Eşiniz neden sizin ile gelmedi. Bir şehirde denizin olması şart ama eşin olması şart değil miymiş? Garip gerçekten çok garip..
Ulan eşimin işinden dolayı dağ başında kırsalda ilçelerde yaşadım be alemin fedakarı biz miydikTesekkurler yorumunuz icin. Siz yaptiginiz tercihlerle mutlusunuz, evliliginizi tercih etmissiniz, sizin adiniza sevindim.
Esim Ben istesem yarin da gelir ama Ben ondan bunu istemek istemiyorum. Sonucta o hayati boyunca deniz olan sehirlerde yasadi bu durumu da cok seviyor. Bir deniz havasi, sahil yuruyusu, ... Gel desem gelir ama Ben onun Rahat hissetmeyecegi bir yere gelmesini istemiyorum ki bunu Antalyadan Istanbula gelerek yaptik zaten
Aramizda yasal bir bag olsun diye imza attim.Daha önceki konularınıza insanlar kendileri için özgürlük alanı isteyebilir çok da takılmamak gerek demiştim ve yorum bile yapmamıştım.
Ama bu nedir yani?
Sevgililik ile aynıysa neden imza attınız ki?
İmza atınca ayrılmak sevgililikteki gibi olmuyor zira.
Çok saçma bir durum bence.
Zoraki mesafeyi anlarım ama bu şekilde asla normal değil.
İstanbul u sevmiş denizi sevmiş eee yani?
Sizi de seviyor ya İstanbul’dan ayrı kalsa ya.
Tek kalıp çok çalışıp Einstein gibi buluşlar yapacaksanız o ayrı bak mantıklı o zaman
Bizde istanbuldan taşınmak zorunda kaldık 1 Ay önce, eşim henüz ayrılıs yapamadığı için orda, hafta sonları geliyor. Kesinlikle bu durumdan memnun değiliz evdeki rutin düzen bile değişti sanki. Ayrı yaşamak evlilik kurumuna uygun değildir bana göreHerkese Merhaba
Oncelikle bu dert degil sadece fikir almak istiyorum.
Belki daha onceden konulardan haberdar olabilirsiniz, esimle cok bireysel ancak cok mutlu bir evliligimiz var.
Depremden birkac ay once Antalyada mutlu mesut yasarken cok guzel bir is teklifi almistim ve Istanbula tasinmamiz gerekti. Aslinda bu buyuk bir karar ve tercihti bizim hayatimizda cunku cok memnun oldugumuz tum duzenimizi hic sevmedigimiz, kaotik Istanbul icin degistirdik.
Esim evden calistigi icin cok dert etmedi, biraz uzulduk ama kariyerimi bu yaslarda insa etmek adina risk alarak tasindik. Zor olsada kucuk tatli bir duzen kurduk burada.
Sonra maalesef ki deprem yasandi ve Istanbul depremi korkusu sardi beni, henuz birkac aylik olan duzeni degistirmek istedim, tekrar Antalyada donmek mumkun olmasa da sirketin diger ofisi Ankaraya gecmeyi basardim ancak Istanbula sik seyahat sartiyla.
Neyse, asil soruya geliyorum.
Esim bu sirada Istanbula alisti ve Ankaraya hic sicak bakmiyor, deniz yok diye :)
Istanbula sik seyahat edecegiz bu ev de acik kalsin derken kendimizi Ben Ankarada esim de Istanbulda yasarken bulduk :))
Gecmisimizde de 6 yil mesafe iliskisi oldugu icin pek de zorlanmadik. Mesela gecen 2 hafta esim Istanbulda Ben Ankaradaydim ve hafta sonlari yuz yuze gorustuk. bu hafta full beraberiz.
Bazi aksamlar birbirimizi cok ozlesek de sanki bu duzen bize farkli bir heyecan tutku ve eglence getirdi.
Bir yandan her sey cok yolunda, bir yandan da bu kadarinda da bir yanlislik varmis gibi geliyor.
Cevremdekiler bireyselligimize olan duskunlugumuzu bildigi icin yargilasa da pek sasirmadi, ama bir kesim asla dogru olmadigini savunuyor. Sizin fikrinizi merak ediyorum.
Bende size soruyorum siz gayet saygılı karşı tarafın isteklerini düşünen bir eşsiniz. Peki kocanız neden deniz yerine sizi secmedi? Yani sorun burda aslında. Bireysellik filan bunlar evliligin mantalitesine sığmayan lugatlar. Eşiniz sizin için deniz den neden vazgecemiyor?bu sizi düşündürtmuyor mu?Tesekkurler yorumunuz icin. Siz yaptiginiz tercihlerle mutlusunuz, evliliginizi tercih etmissiniz, sizin adiniza sevindim.
Esim Ben istesem yarin da gelir ama Ben ondan bunu istemek istemiyorum. Sonucta o hayati boyunca deniz olan sehirlerde yasadi bu durumu da cok seviyor. Bir deniz havasi, sahil yuruyusu, ... Gel desem gelir ama Ben onun Rahat hissetmeyecegi bir yere gelmesini istemiyorum ki bunu Antalyadan Istanbula gelerek yaptik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?