- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
Çok zengin kendisi plaza kadını cfo dedim yaİstanbulda iki ay önce deniz manzarasına uyanılan daireyi hangi eski fiyattan tuttunuz acababüyüteçle bakıp pencerenin kıyısından görünen “manzaracık” daireler İstanbulda 35-40 bin tl başlıyor.
Ha tuzla gibi yerdeyse evet 25 bine bulursunuz.
bu yazın patladığının resmidir full sıkıyorsun ahahahahahahBu konuda cok sansliydik, bahsettiginiz fiyatlardan sacma sapan daireler gormekten cok sikildigimiz bir anda arkadasimin evini bosalttigini ogrendik, bize cok uygun bir fiyatla kiraladi. Fiyatini soylemeyeyim ayip olmasin :))
Gel gel sonlarda bi miktar siniri bozuldu ama başarılı bir şekilde toparladı sayılır.Porsche’den selamlar da dedi evet bakalım daha beler diyecek
Bence durum ne biliyor musunuz. Bunlar geldi istanbula ev mev tutamadılar hem fiyat açısından veya İstanbul’daki iş planı tutmadı Ankara gözüktü. Kocası da bir arkadaşının evinde kalıyor yani misafir olarak.Bu da gelip gidiyorbu yazın patladığının resmidir full sıkıyorsun ahahahahahah
2500 TL diyormuş mal gibi kalıyormuşuz hahahahabu yazın patladığının resmidir full sıkıyorsun ahahahahahah
Ya iki ihtimal var.Adeta aklımızla oynayan dış bir mihraksın :) hayatın olağan akışının içinde saçma duruyor yazdiklarin. Sirf eşinle ozelinde degil yani. Kariyerini istanbulda devam ettirmek için Antalyadan gelmissin, yani imkanin var demektir istanbulda kariyer yapmaya, ankaraya gitmen keyfi oluyo o yuzden. Kariyer yapma diyorum sanki elin adaminin eline bak diyorum sanki :) çocuk konusunda haklisin düşünmeyin bence de. Yani ortaminiz da yok zaten ben de hic sevmem cocuklari ben de yapmadim hic pisman da olmadim. Ama sizde bi basiretsizlik var bi yere gidiosan orda durulur. Duygusallikla hayati kararlar alinmaz. Keyfine göre harcamak parayi havaya saçmak degildir vs. Istanbuldaki evde yasayabiliosan madem yandan deniz gören bi mustakil yok muydu illa ankara sart miydi vs vs. Bunlari yazarken gülüyorum şu an :) çünkü soylemek bile gereksiz NŞA. En basiti yani hicbir seyi hiçbir insan evladını kıçına takmayan sen, nasi oluyorda deprem korkusu yasayabiliosun antalyadan gelip de ya. Bi de kaderciyim demez misin..
Yav he he fikrimizi merak ettin.Ben normal mi diye sormadim ki, sizlerin yorumunu fikrini merak ettim. Siz de sagolun yorum yapiyorsunuz, coguda yargilayici oldugu icin ben de kendi fikrimi acikliyorum hepsi bu kadar.
Bana cok faydali gelen yorumlarda oldu, buradan maksimum fayda aliyorum bence
Sizin lafınıza mı güveneceğiz sizin yapıp yapmayacağınız şeyler hakkında? Ya da şöyle diyelim, siz herkesi kendiniz gibi sana sana mı bu yaşa kadar geldiniz cidden? Büyük şans. Sadece büyük şans. Eğer böyle ise sadece çok şanslısınız.Tam da bunu seviyorum ben aslinda, ikimiz de birbirimizi aldatmak istesek ruhumuzun duymayacagi kadar ozgurlugumuz var, ama es secimi yaparken bu ozgurlugumuz olmasina ragmen yapmayacak birini sectim.
Yoksa yapmak isteyen ne kadar yaninda olsa da yapar, kimisi de dunyanin diger ucunda olsa yapmaz, benim gibi :))
Bak bu her konu açtığında biz hep bunu sorguluyoruz ve soruyoruz kendisine de. Bu konuyu neden açtın diye, mal mal cevaplar veriyor huzursuz çok belli bu durumdan kendini ikna etmek için bize cevap yetiştiriyor.Aynen başlığı açma sebebini anlamadım. Kendisi bu denli seçiminin arkasında dururken bizlerin fikrini niye merak ediyor? Konu açarsın teredddüt edersin “acaba doğru mu yapıyorum” diye başkalarının fikrini alırsın. Başlık sahibinin herşeye cevabı var zaten?
Adamın sevgilisi varrrrr eminim buna yakında boşanır da boşanma konusu açar mı bu gururundan acaba. Belki de açar onu da aklınca hava atmak için açar yine kendine güldürür gider.Aksini beni s...ler inanmam.
Denize hayranlık uyguna bireysel hede hodo mevzusuna dayandirip saygı duyulacak ya da imrenilecek bir evlilik olduğunu düşünüyor konu sahibesi vallahi ben onun saflığına veriyorum.
İlk konusunda anlattıkları daha facia.
Ayrı tatile gitmeler, ayri kahvaltı ve yemek saatleri, gece eve gelmeden eglenilen ortamda adını sırf eğlenceyi bolmeyeyim adına telefonla aramama.
Neredesin diye bile sorulmuyor ya :))
Adam evde hasta sırf eşinin eğlencesi bozulmasın diye arayıp hastayım bile dememiş.
Gezilen görülen yerler bile ayrı çoğu zaman anlattığı konusunda.
Bireysel alana saygıyı çok yanlış anlamış.
Esinin de işine gelmiş açıkçası.
Böyle coh güzeliz diye de kendini avutuyor kesinlikle.
Esinin asla bu durumdan şikayet ettigini düşünmüyorum, çünkü noluyoruz ulan bireysellik ayağına diyen bir karısı yok.
İstediği şekilde bekar hayatindaki gibi gayet özgür.
Bu durumun absürt olduğunun tek farkında olan ama kabul etmekte zorlanan bir tek konu sahibesi ama egosunu da yere indirmiyor yohhh caniiim olur mu hiç diyerek hala savunma ve bizi ikna peşinde :)
Fikir almak istedim diyor ortada fikir almak yok sürekli açıklama eğilimi var.
İyi de sebeb ?
Çok saçma ya.
Savunacaksam neden konu açtım hem de iki kere ?
Adam çok hin kesinlikle.
Bu kızı saf bulmuş yiyor.
Adam çok akıllııı bu safı ayakta uyutuyorAdam bildiğin kazanan taraf.
Hem evli hem bekar. İstediği gibi sırtlanlık yapabilir karısı aramıyor sormuyor. İstediğinde de mis gibi evli. Tam kebap
Aslında böyle düşünmüyordum ama sonradan ikna oldum buna. Kendi hayatına bariz çok benzeyen Acun'un olayı ve birkaç olay için ne alakası var dedi ya, bi de sonumuz benzemez inş diye dualar okudu, orda tamam oldum ben. Sağlam yiyor kocası bunu, çevresi de çok da elini bulaştırmadan ayıktırmaya bakıyor aslında.Bak bu her konu açtığında biz hep bunu sorguluyoruz ve soruyoruz kendisine de. Bu konuyu neden açtın diye, mal mal cevaplar veriyor huzursuz çok belli bu durumdan kendini ikna etmek için bize cevap yetiştiriyor.
Kocası manipülasyonun tillahını yapıyor buna bu da modern kadınım ayağına kocasını sineye çekiyor. İçten içe de istemiyor aslında çok belli ediyor yazık
Offf varya çok doğru dediniz çok mantıklı geldi şimdi okuyunca. Sizin dediğiniz gibi olmuştur kesinBence durum ne biliyor musunuz. Bunlar geldi istanbula ev mev tutamadılar hem fiyat açısından veya İstanbul’daki iş planı tutmadı Ankara gözüktü. Kocası da bir arkadaşının evinde kalıyor yani misafir olarak.Bu da gelip gidiyor
siz bu olayı ya fantazi haline getirmissiniz ya da deney yapıyorsunuz.Tam da bunu seviyorum ben aslinda, ikimiz de birbirimizi aldatmak istesek ruhumuzun duymayacagi kadar ozgurlugumuz var, ama es secimi yaparken bu ozgurlugumuz olmasina ragmen yapmayacak birini sectim.
Yoksa yapmak isteyen ne kadar yaninda olsa da yapar, kimisi de dunyanin diger ucunda olsa yapmaz, benim gibi :))
Aynen ya. Cam fanusta yetişmiş belli. Gerçekleri göremiyor. Üzülüyorum da ne olursa olsun bir hemcinsim böyle bir muameleyi hak etmiyor.Aslında böyle düşünmüyordum ama sonradan ikna oldum buna. Kendi hayatına bariz çok benzeyen Acun'un olayı ve birkaç olay için ne alakası var dedi ya, bi de sonumuz benzemez inş diye dualar okudu, orda tamam oldum ben. Sağlam yiyor kocası bunu, çevresi de çok da elini bulaştırmadan ayıktırmaya bakıyor aslında.
Ya fena gazı vermiş adam bak, baya baya kendini üst insan ultra elit bir kişilik görüyor, elitler böyle ilişki yaşarı inandırmış adam. Şimdi sanıyor ki, en sıradışı en marjinal aynı zamanda en saf en güven dolu en heyecanlı ilişki bizde sanıyor. Çok tehlikeli bi adam, elalemin kocası dümdüz yapar ayılığını, bu ultra zeki çılgın adam kadını sokmuş bir simülasyonun içine, kimse çıkartamıyor ordan onu. İnşallah kadının biri karnında bebe ile geldiği gün açılır o gözler, ama ondan da emin olamadım şimdi.Aynen ya. Cam fanusta yetişmiş belli. Gerçekleri göremiyor. Üzülüyorum da ne olursa olsun bir hemcinsim böyle bir muameleyi hak etmiyor.
Aynen ya bu adam ayrılırken de manipüle eder bunu. Annesi arkadaşı falan yok mu bunu uyarmıyor anlamadım ki.Ya fena gazı vermiş adam bak, baya baya kendini üst insan ultra elit bir kişilik görüyor, elitler böyle ilişki yaşarı inandırmış adam. Şimdi sanıyor ki, en sıradışı en marjinal aynı zamanda en saf en güven dolu en heyecanlı ilişki bizde sanıyor. Çok tehlikeli bi adam, elalemin kocası dümdüz yapar ayılığını, bu ultra zeki çılgın adam kadını sokmuş bir simülasyonun içine, kimse çıkartamıyor ordan onu. İnşallah kadının biri karnında bebe ile geldiği gün açılır o gözler, ama ondan da emin olamadım şimdi.
Hayir birde üst perdeden konuşuyor kendince. Her şey bu kadar mükemmel açma konu.İrmik'in konuları gibi ya. İkna odasına çekiyolar bütün kk'yı. İkna ol ki ikna olsun.
Uyarıyolar zaten, yana yana konu açmasının nedeni bu. Kimseye anlatamıyor bu durumu. Destek arıyor. Bi kişi dese ki ben de böyle yaşıyorum çok mutluyum, dünyalar onun olacak.Aynen ya bu adam ayrılırken de manipüle eder bunu. Annesi arkadaşı falan yok mu bunu uyarmıyor anlamadım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?