Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok zengin kendisi plaza kadını cfo dedim ya

Bu konuda cok sansliydik, bahsettiginiz fiyatlardan sacma sapan daireler gormekten cok sikildigimiz bir anda arkadasimin evini bosalttigini ogrendik, bize cok uygun bir fiyatla kiraladi. Fiyatini soylemeyeyim ayip olmasin :))
bu yazın patladığının resmidir full sıkıyorsun ahahahahahah

bu yazın patladığının resmidir full sıkıyorsun ahahahahahah
Bence durum ne biliyor musunuz. Bunlar geldi istanbula ev mev tutamadılar hem fiyat açısından veya İstanbul’daki iş planı tutmadı Ankara gözüktü. Kocası da bir arkadaşının evinde kalıyor yani misafir olarak.Bu da gelip gidiyor

Ya iki ihtimal var.

Birincisi bu kendini çok entel dantel sanan bir tip koca da bunu ayakta uyutuyor. Adamın istanbulda ayrı bir sevgilisi vardır yakında tekmeyi basar buna ya da açık ilişkiye başladık diye başlık açar.

İkincisi de full hikaye yazan biri kız da olabilir erkek de bomboş hayallerini yazıyor buraya aklınca tepki ölçüyor.

Her iki ihtimalde de yazık.. tedavi şart.

Yav he he fikrimizi merak ettin.

Vicdanını rahatlatmak için eğlenmek için yazıyorsun buraya.

Sizin lafınıza mı güveneceğiz sizin yapıp yapmayacağınız şeyler hakkında? Ya da şöyle diyelim, siz herkesi kendiniz gibi sana sana mı bu yaşa kadar geldiniz cidden? Büyük şans. Sadece büyük şans. Eğer böyle ise sadece çok şanslısınız.

Bak bu her konu açtığında biz hep bunu sorguluyoruz ve soruyoruz kendisine de. Bu konuyu neden açtın diye, mal mal cevaplar veriyor huzursuz çok belli bu durumdan kendini ikna etmek için bize cevap yetiştiriyor.

Kocası manipülasyonun tillahını yapıyor buna bu da modern kadınım ayağına kocasını sineye çekiyor. İçten içe de istemiyor aslında çok belli ediyor yazık

Adamın sevgilisi varrrrr eminim buna yakında boşanır da boşanma konusu açar mı bu gururundan acaba. Belki de açar onu da aklınca hava atmak için açar yine kendine güldürür gider.

Aslında böyle düşünmüyordum ama sonradan ikna oldum buna. Kendi hayatına bariz çok benzeyen Acun'un olayı ve birkaç olay için ne alakası var dedi ya, bi de sonumuz benzemez inş diye dualar okudu, orda tamam oldum ben. Sağlam yiyor kocası bunu, çevresi de çok da elini bulaştırmadan ayıktırmaya bakıyor aslında.

Offf varya çok doğru dediniz çok mantıklı geldi şimdi okuyunca. Sizin dediğiniz gibi olmuştur kesin

siz bu olayı ya fantazi haline getirmissiniz ya da deney yapıyorsunuz.
Hadi bı çılgınlık yapıp ayrı yaşayalım birbirimize sadakatimizi kanıtlayalim gibi. Ya da acaba onu aldatacak mıyım?
Karşıma biri çıktığında ona aşık olur muyum? Ne hissedeceğim? Biriyle evliyken yalnız yaşamak seçenekler arasında yine onu seçmek.
Hikaye yazmaya gönüllü bir senarist ya da psikoloji dalında kariyer yapmak isteyen biri değilseniz bu su hiç durmaz

Aynen ya. Cam fanusta yetişmiş belli. Gerçekleri göremiyor. Üzülüyorum da ne olursa olsun bir hemcinsim böyle bir muameleyi hak etmiyor.

Aynen ya. Cam fanusta yetişmiş belli. Gerçekleri göremiyor. Üzülüyorum da ne olursa olsun bir hemcinsim böyle bir muameleyi hak etmiyor.
Ya fena gazı vermiş adam bak, baya baya kendini üst insan ultra elit bir kişilik görüyor, elitler böyle ilişki yaşarı inandırmış adam. Şimdi sanıyor ki, en sıradışı en marjinal aynı zamanda en saf en güven dolu en heyecanlı ilişki bizde sanıyor. Çok tehlikeli bi adam, elalemin kocası dümdüz yapar ayılığını, bu ultra zeki çılgın adam kadını sokmuş bir simülasyonun içine, kimse çıkartamıyor ordan onu. İnşallah kadının biri karnında bebe ile geldiği gün açılır o gözler, ama ondan da emin olamadım şimdi.

Aynen ya bu adam ayrılırken de manipüle eder bunu. Annesi arkadaşı falan yok mu bunu uyarmıyor anlamadım ki.

Aynen ya bu adam ayrılırken de manipüle eder bunu. Annesi arkadaşı falan yok mu bunu uyarmıyor anlamadım ki.
Uyarıyolar zaten, yana yana konu açmasının nedeni bu. Kimseye anlatamıyor bu durumu. Destek arıyor. Bi kişi dese ki ben de böyle yaşıyorum çok mutluyum, dünyalar onun olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…