Esimle ayni evde fakat ayri dunyada yasiyoruz ne yapmaliyim

Bekarlıkta evlılıkte sunı senın ıcın .En azından boşadım der karsıdan bır sey beklemezsın.Bu okuzluk damarlarına nasıl gırıyor bılmıorum

Kabullenmişsiniz. Şuan ben de aynı sizin gibiyim. Ne kadar sağlıklı bir durum tartışılır. Ama böyle böyle 10 yılı devirdik bizde. İkimiz de mutlu değiliz, mutsuz da değiliz. Öyle böyle yaşayıp gidiyoruz işte.:)

Aynen haksızlık diyorum bazen. Dualarda ettim bekarken. Niye diyorum ruh ikizimi bulamadim. İste planlayinca geliyor bazen de gelmiyor. Diyorum cocuklqr babayada ihtyci var ayarla bissyler haftada bir kez sadece. Hep tamam diyor okadar. He bosanma sebebi ise işte ortak noktalar olmamasi. Ilgiliyi sadece calismak para olarak görmesi. Zaman gecirmenin degerini bilmemesi. E tabi bunların sonucunda kavgalar saygisizlklar olması. Acmayaym bunu. Yiprandim. Hep Taman haklısın diyor bugunde dedi. Haklısın ne dersen yapifam ama lafta kalıyor. Bosansam biri olsa dahi nasil olacak bilemem. Onunda garantisi yok. Hayir cok üzülüyorum keske bekleseydim başka insanlari degerlendirseydm. Oyle bindurumki

Anlatmak yaramadıysa, boşanacağınızı söyleyince kafası dank ederse, çok geçikmedin mi?, derdim ben.
Sizin bütün fedakarlıklarınız, görmezden gelişleri, çırpınmalarınız ne olacak?
Aynı bedeli ödeyecek mi evliliği ayakta tutmak için?
Sevgi bu değil. Hayatınızı daha fazla heder etmeyin derim.
Boşan demem kimseye, içinizdeki pusula doğrudur. Yeter ki kendinize güvenin. Artık ciddi anlamda adama sorumluluk yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…